Lite uppdattering

2009-06-25 @ 15:46:16 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Midsommarafton va kul. först på dagen så va jag uppe i Borgholm med mamma, Jimmy och Valle.. träffade en kompis till mamma o så ganska trevligt va det.. men blev ju fort ganska segt.. sitta där på en stol o uggle..sen gick vi omkring lite på stan o så men pallade inte så ja bad Valle köra tillbaka mig till Tveta.. och tro det eller ej men de gjorde han^_^ 

När jag kom tillbaka till Tveta va det fullt liv.. alla hade så klart redan käkat o snapsat o grejjat.. så ja satte mig o käkade lite o fick i mig några snapsar jag me hihi.. men jag va så jävla otålig för jag väntade hela tiden på att min älskling skulle komma runt knuten.. o så rätt va det va så fräste han in där på grusvägen med Pärlan och äntligen fick jag krama och pussa på honom igen.. hade saknat honom så jävla mycket under den tiden vi va ifrån varandra! resten av kvällen va så klart helt underbar eftersom att jag fick vara med Alle <3 när allt började lugna ner sig så bröt jag helt pötsligt ut i gråt och kunde inte sluta.. det slog mig vad som igentligen hade hänt med mormor o så.. typiskt mig o börja böla när jag e onykter haha.. men Alle min underbara älskling kramade om mig och tröstade mig tills det blev bättre.. sen satte vi oss o snacka med Mallan och Lotta en stund o så.. det va hur som hellst en bra midsommarafton!

Den 20:de va det Alexanders och min 1årsdag fattar inte att allt har gått så himla fort.. men älskar honom mer o mer för varje dag! om det nu är möjligt att älska honom mer än jag redan gör hihi.. ialf så gjorde vi inte någon stor grej av det utan vi tog bilen och åkte runt lite på öland och tittade och bara mös av att vara med varandra.. Senare på kvällen så åkte Alle iväg till Borgholm för att umgås lite med Oscar och Chrille.. jag fick följa med om jag ville men ja hade ingen lust och så tyckte jag att Alle unde få umgås lite med dom själv utan att ha med mig som ett jävla bihang varje gång haha.. så jag stannade hemma och såg en film med Mallan ist=) Mallan fyllde även år den här dagen så innan vi åkte iväg o så så fikade vi med henne och alla som kom för att gratta henne!

Söndagen så packade vi Pärlan och åkte hemmåt igen.. Alle skulle ju jobba och så.. så resten av den här veckan som gått har jag inte gjort så himla mycket.. sökt massa jobb har ja ju iofs gjort.. o så idag har jag tvättat och städat lite i den här jävla baracken.. men nu kan man ju ialf ta sig fram igen haha ikväll när mitt hjärta kommer hem ska jag göra en tonfisksallad som vi ska käka.. det blir gott.. läge för sallad nu när det är så jävla varmt ute!


Glad midsommar!

2009-06-19 @ 08:38:24 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Idag är det midsommarafton.. och ikväll kommer Alexander=)
jag ska iväg en sväng till Borgholm och träffa mamma o så tänkte jag..
så det blir nog skoj.. sen är det ju Tveta som gäller igen, så mysigt här
på midsomar hihi Men höjdpunkten av allt är självklart att min älskling kommer hit!
Längtar efter dig älskling<3

Jävla natt!

2009-06-18 @ 10:18:36 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Jag åkte ju ner till Öland igår..
så tänkte jag det att jamen jag tar med min Amore ut i friggerboden så slipper jag vara där helt själv, eftersom att Alexander inte kommer hit förens fredag.. mm visst asbra ide tyckte jag det blir ju mysigt..
Problemet e ju bara det att Amore har vant sig vid att ligga och sova hos Flisan.. Alexanders mammas hund.. så hela jävla natten har Amore gnällt och pipigt och farit runt i sängen som en dåre.. och hade jag då somnat och inte hörde honom.. ja då komemr han och slickar mig i ansiktet för att jag ska vakna och höra honom.. fy fan.. ja hade verkligen lust att strypa honom.. stackarn^_^ men några timmar sov han ialf så man har ju fått lite sömn ialf.. så inatt får han faktiskt sova inne hos Flisan måste fan få sova.. jag tar med min Jeppe ut dit ist.. han är ialf tyst haha


Vår älskade mormor

2009-06-16 @ 16:55:31 | Publicerat i: Bilder | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Igår den 15 Juni fick du vår älskade mormor slippa ditt lidande då du somnade in. Vi kommer sakna dig oerhört mycket. Du var väldigt älskad av oss alla och du kommer alltid att finnas i våra hjärtan och våra tankar! Vi tänder ett ljus för dig varje kväll för att visa dig hur mycket du betydde för oss!

Det känns så skönt att veta att du slipper lida mer och att du nu har det bra och är den vackraste ängeln
 av  dem alla!

Vi saknar och älskar dig!
Vila nu i frid!Stackars min Älskling

2009-06-07 @ 23:26:56 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Stackars min älskling som har ont i munnen.. får hoppas det går över snart! *tröstande pussar och kramar*

idag har vi inte gjort ett skit vi har bara slappat och tagit det lugnt.. var iväg en sväng me Pärlan och bara åkte runt.. sen hämtade vi kinamat och åkte hem typ haha men de har varit lugn o skön dag..

saknar mina små pojkar massor.. men snart så får ja träffa dom igen och snart så e lägenheten klar och då får jag ta hem dom igen=) längtar till det!!<3

såg fotbollen igår me.. fan så jävla dåligt det gick de va ju fan pinsamt! fattar inte varför svenskarna inte är mer på när dom spelar.. känns ju bara som dom lallar omkring.. yyääck..


Pillar

2009-06-02 @ 21:43:14 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Ja nu håller jag på o pillar me den här bloggen igen..
får se hur det går den här gången.. men det blir nog bra tror jag..
bara jag kommer på hur man gör allt=)

baracken...

2009-06-02 @ 13:17:42 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Det va ett jävla tjat om att man ska uppdattera den här bloggen hela tiden hehe ja har inte orkat fan.. men nu har ja så jävla tråkigt så nu har ja ju ialf nått o göra om ja skriver lite skit här..

Vet inte om ja har nämnt i tidigare inlägg att stambytet i vår lägenhet har börjat.. så nu bor vi i en barack.. o här finns det ett kök ett dass o ett sovrum... i sovrummet är det en våningsäng och madrasserna är så jävla hårda så man har ont i hela jävla kroppen när man vaknar.. inte så himla skoj om ja ska va ärlig.. o så får man inte ha djur i den här baracken heller så mina små älsklingar är inte hos mig.. Amore är på Öland och Jeppe är hos Mallan... saknar dom ju.. blir så tomt utan.. men ska till Mallan en sväng imon så då får ja ju ialf träffa Jeppe=) och Amore får ja träffa snart me... ska ju åka neråt om ca en vecka.. Men ska ju stanna i o-hamn några dagar.. ska på Jimmys skolavslutning och så ska ja på ett dop..  träffa Denise ska ja me de va så länge sen! o så kommer Thereisia o Snoodie me så de blir nog toppen =D

Måste hinna hitta en klänning till de där dopet me.. kan ju inte komma i jeans haha de skulle se ut de.. men ja hittade en klänning på Vila när ja va i skåne sist o så va ja här uppe i Fasta och skulle köpa den men då fanns inte skiten.. så får "tvinga" me mig Alexander in till nacka någon dag o så om den finns där.. får ju hoppas på de.. den va finfin..

Som avslutning måste ja be om ursäkt för att bloggen är så jävla gräslig.. det är tänkt ja ska fixa en egen design men orkar ite hålla på me de heller för de blir inte som ja vill.. plus att ja inte redigt vet hur ja vill ha de heller haha...