usch

2010-01-29 @ 16:25:51 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

min vecka har vart dålig.. sen i osndags har jag mått skitilla har vaknat och fårr springa in på toan för jag trott att jag ska spy men det kommr ingenting sen under dagarna har jag oxå mått sjukt illa till och från så jag har blivigt hemma från jobbet.. det går ju inte jobba så heller.. har mått illa ganska länge igentligen men inte såhär illa.. det har bara varit lite smått illamående innan så man har ju kunnat jobba med det utan problem.. jag trodde först att det va kräksjukan som va på G men den ligger väl ändå inte o gror i flera veckor lixom.. *suckar* jag fattar ingenting..

så grädden på moset så åkte min älskling till varberg för en stund sen så jag är aldelles ensam hemma i helgen.. så himla tråkigt men ja så blev det den här gången.. kan inte ta med hundarna dit ner och vi orkade inte åka o lämna dom nere på öland den här gången så jag fick snällt lov o stanna hemma.. =/

Min söndag

2010-01-24 @ 16:31:34 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

har inte direkt varit syslolös!

Det började med att jag gick ut och gick med hundarna.. svinkallt var det så jag ångrade mig ganska direkt att jag inte klätt på mig mer kläder men aja det gick det me.. jag orkade ju inte gå in igen för att klä på mig mer kläder.. När vi kom in igen var både jag och hundarna kalla och hungeriga så vi åt frukost och tog det lugnt en stund.. sen gick jag och gjorde mig i ordning och sen åkte jag in till Handen för att leta efter träningskläder.. kom på det igår att "shit jag ska ju träffa coatchen på måndag och jag har inga träningskläder.. " bra där!! Men ialf jag hittade ett par byxor som va skiitsköna så dom lär jag trivas bra i på gymmet.. så hittade jag ett par inomhusskor som oxå var assköna och så köpte jag en ny bag oxå för den ja har är hemma hos pappa.. men jag hade nog inte velat använda den ändå för den är fasen murken nu.. kände mig nöjd oh satte mig på tåget för hemfärd..

Kommer hem och ser att hundarna har rivigt i soppåsen som jag vart klantig nog att inte tagit med mig när jag gick ut.. fick börja sopa och fixa med det.. sen plockade jag ihop all tvätt som låg lite här o var här hemma  och stack ner till tvättstugan, när jag kommer halvvägs kommer jag på "fan jag glömde ta med mig soppåsen" jag slängde ialf in tvätten i maskinerna och gick hem igen.. och vad möter man där.. två hundar som står o viftar på svansen me kaffesump runt käften.. gulligt värre.. skällde lite på dom och plockade åt mig soppåsen och gick ut me dom så att jag inte skulel glömma det igen.. sen har jag städat här hemma medans tvätten snurrar i torken där nere i tvättis.. så nu sitter jag här.. det luktar rent och fräscht och snart ska jag hämta den (förhoppningsvis) torra tvätten..

Hoppas på att Alle kommer hem snart så att vi kan äta mat ihop.. men det är tveksamt.. så tråkigt att laga mat och sätta sig ensam och äta.. men jag ska ringa till honom och höra om han har mycket kvar att göra på jobbet=)

nu blir det tvättis hej o hå!

Paranormal Activity

2010-01-16 @ 23:01:17 | Publicerat i: Film/Serier | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

har jag sett ikväll! Jag tyckte den va bra och läskig var den oxå.. jag har "letat" efter en film som ska få mig att knappt vela titta.. och här va den! jag brukar inte va så känslig mot skräckfilmer men den här var läskig.. jag menar tänk om det händer saker här hemma när vi sover som vi inte märker?? inte för att jag tror det men alltså man vill ju inte direkt ha en kamera i sovrummet efter den där filmen ^_^

ialf.. se den om ni vill se en läbbig och bra film!

Jag vill ha

2010-01-16 @ 18:21:51 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

en ny dator! Den jag har är så jävla gammal och börjar packa ihop nu.. slö som faan.. grafikkortet e helt värdelöst. fan jag köpte den 2003 så inte konstigt att den fungerar som skit!

Jag vill ha en laptop och jag har hittat den som jag vill ha.. men den kostar 7000:- och det är 7000:- som jag inte har just nu så jag får allt stå ut med den här skiten så länge *lessen* det är fasen så illa att jag knappt orkar att ens sätta mig vid den här skiten.. snart slänger jag ut den genom balkongen när jag blir tillräkligt förbannad på att den inte fungerar som den ska.. man ska väl ändå kunna ha 2 firefox fönster uppe samtidigt utan att den hänger sig lixom.. och så säger alla.. varför köpa en ny? du kan väl formatera den så allt onödigt skit försvinner blabla.. men jag kanske inte orkar eller vill det!! jag kanske vill köpa en ny dator.. en laptop som är snygg och inte tar så mycket plats... hallå?!?

ähh ska ta mig en rök nu.. hejohå

Veckan

2010-01-16 @ 18:15:23 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Onsdag
Tillbaka på jobbet. Jag började klockan 8:00 och allt var lugnt och fint på morgonen. Vi var ute på förmiddagen och lekte i snön och jag frös om fötterna som vanligt haha. Men efter vilan fattar jag inte vad som hände.. allt blev typ kaos barnen sprang omkring och gapa och skrek och bråkade och massa sånt.. skittufft var det. Jag slutade vid 16,30 och då var jag helt slut så när jag kom hem satt jag i soffan hela kvällen och bara glodde.. orkade inget annat..

Torsdag
Jobba 8-16 sen personalmöte till 18.30.. mötet gick ju bra och så, det va mest prata om hur nya förskolan hade det och så. Sen fick vi veta att vi får maten gratis härdanefter och att vi får friskvårdsbidrag alla blev skitglada över det verkligen så det är bara att tacka cheferna så mycket man kan!! Efter mötet var det raka vägen hem och bara sätta sig och varva ner.. jag var hemma vid typ 20 eller nått sånt.. orkade inte ens äta nått vettigt så snodde en slice av Alles pizza och sen gick jag o la mig.. fatta hur trött man är efter en sån där dag!?!

Fredag
Så underbart jag slutade vid 15.. så jag var ju inte så himla trött när jag kom hem så det blev lite laga mat lite diska.. så nått vettigt gjorde jag ju ialf.. det blev en lugn fredag.. jag tittade på tv och Alle satt och spelade vid sin dator..

Idag
Har jag inte gjort en jävla skit.. legat på soffan och glott på massa skitprogram och bara myst med min älskling..
har inga planer på att hitta på någonting heller så, det blir nog att fortsätta med soffan och tv:n haha


Jag vet det blev skiittråkig läsning men det är ju så min vecka har sett ut... ska föresten försöka boka ett möte på gymmet och prata lite me dom där och kanske skriva in mig om det är nått vettigt ställe.. jag menar jag får ju gymkort gratis nu hihi

Min Älskling!

2010-01-16 @ 18:00:28 | Publicerat i: Älskling | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

1. Vad heter han? Alexander <3
2. Hur gammal är han? 28 (81:a)
3. När träffades ni sist? Nyss, han sitter bakom mig ^_^
4. Vad har han för hårfärg?
Just nu är det typ.. mörklila och någon rödaktig färg. (orginalfärg typ ljust brun)
5. Brukar han färga håret? Hehe ja det kan man lugnt säga!
6. Vilka färger och frisyrer har han haft? Oj det är många, han gillar att testa nya saker hela tiden.
7. Vad har han för parfym? Hugo Boss, DKNY, Jean Paul 2 olika, tror han har någon mer men minns inte.. han har ialf sånna där dyra som luktar fängslande gott^_^
8. Är han galen? Jadå han har allt en galen sida =P
9. Vad är ert första minne? Resan från Stockholm till Öland och vår första underbara natt ihop <3
10. Har ni många minnen ihop? Jaaa massor!!
11. Var bor han? Han bor med mig <3
12. Har ni varit utomlands tillsammans? Nej det har vi inte varit ännu.
13. Är du avundsjuk på honom? Nej varför skulle jag vara det?
14. Vad heter hans syskon? Kim och Marlene
15. När träffades ni första gången? 26 Maj 2008
16. Hur träffades ni? Genom internet
17. Vad går han för sporter? Ingen nu. han tränade fotboll förut men var tvungen att sluta för knäproblemen..
18. Vad kan han göra på helgerna? Han umgås mest med mig på helgerna för vi ses inte alltför mycket under veckorna..
19. Har han fräknar? Nee
20. Har ni kollat film nångång? Ja massor med filmer! det är så mysigt!
21. Har ni bråkat någon gång? Ja det har vi gjort.
22. Har ni skrattat tills ni gråtit? Ja absolut!
23. Har du sett honom gråta? Ja det har jag gjort=/
24. Vad gjorde du då? Kramade om honom och tröstade honom!
25. Har du sett honom vara riktigt arg? Japp och roligt det är det inte!!
26. Har han sett dig gråta nån gång? Ja massor med gånger, jag är en jäkla lipsill!
27. Vad skulle du göra om han blev skadad? Beror ju på hur skadad han blev, skulle han behöva åka till sjukan skulle man ju fixa så han kom dit. men om Amore skulle bita han igen skulle det ju bara vara och plåstra om honom lite=)
28. Vad skulle du vilja att han ändrade på? En sak bara..
29. Hur ser hans kläder ut? beror på vad han har för humör.. men för det messta har han sina älskade cammobyxor och en t-tröjja
30. Kan han bevara hemligheter? Klart han kan!

fortfarande hemma

2010-01-12 @ 13:53:20 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

med skitont i magen.. fast det är faktiskt lite bättre idag men inte tillräkligt för att jag över huvudtaget ska orka något.. typ ligger på soffan med amore så han får värma min mage hihi han är ju nöjd som får ligga uppe hos mig så då kan jag väl utnytja honom lite samtidigt tycker jag.. ^_^ Det är i sånna här tillfällen man ångrar på att man slängde ut badkaret o satte in en dusch ist.. hade vart gutt o ta ett vaarmt varmt bad faktiskt.. men men man gör sina val haha det vart ju snyggare med dusch så..

äh jag blarrar bara skit.. kanske e lite snurrig pga alla tabletter jag tryckt i mig..
aja hejohå så länge

hundkläder

2010-01-11 @ 12:28:48 | Publicerat i: Bilder | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Ja dessa kläder till hundarna.. ok ok Amore e ju en självklarhet att han ska ha någonting på sig när det är kallt ute för han fryser ju som ett litet asplöv den stackarn.. men nu så har han haft en stickad tröjja på sig när vi varit ute.. och tydligen så räcker inte det för han fryser som faan i alla fall.. och nu har Jeppe *tro det eller ej* oxå börjat frysa när vi e ute, hur fasen kan han frysa med den pälsen tänker jag och det gör säkert Du oxå.. jag vet faktiskt inte svaret på den frågan men fryser gör han tydligen ialf för det senaste gångerna vi har varit ute så står han typ där o glor på mig o skakar o gnäller.. jag menar det har han aaaaldrig gjort förut! stackarn.. så igår gick ja in på en sida med hundkläder och hittade en jävligt varm jacka till Amore.. en termojacka med ullfoder och så var det typ aluminiumfoder insytt i jackan så nu jävlar ska han väl bli varm.. till Jeppe köpte jag ett täcke som är varmfodrat.. Ville inte köpa en jacka till honom för jag tror han skulle tycka det va väldigt jobbigt när man ska hålla på o knäppa under magen och så.. så ett täcke passar nog honom mycket bättre=)

Dom här blev det ialf..
bilderna är lånade Härifrån


Jeppes täcke
beställde det i svart ist för den där gräsliga färgen
449:-

 


Amores Jacka
Grön och svart blir nog finfint=)
439:-

 

Jadu det är inte billigt med hundkläder inte.. tänk vad ja hade kunnat köpa till mig själv för dom där pengarna.. men men jag kan ju inte ha två frysande hundar som blir förkylda och sånt bara för att jag vill ha saker till mig själv.. det skulle ju va heltsjukt!

 





pssst jag kunde ju inte låta bli att slänga
ner två halsband i varukorgen oxå *viskar*


Hat..

2010-01-11 @ 12:10:30 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

mot mensvärk.. va fan ska man ha det för? Jävligt onödigt att få så inihelvete ont tycker jag.. tänkte igår att nejmen nu så har nog det onda gått över så jag tar ingen tablett.. shi fick jag för det.. klockan 2 vaknade jag inatt o nästan grinade för jag hade så satans ont.. klavlade mig upp och tog en tablett, la mig igen för att vänta på att den skulle verka.. inget händer.. känner typ hur stressad jag blir av att inte kunna sova "jag ska ju jobba i morgon" susar det runt i huvudet på mig hela tiden.. klockan 4 är jag fortfarande vaken och har fortfarande lika ont i magen tablettfan hjälpte inte alltså.. nehe.. försöker väcka Alle så han kanske kan trösta mig lite.. det gick typ såhär..

Jag: duu, hallå.. *petar lite försiktigt på honom*
Alle: mmmmm *sovandes*
Jag: jag har jätte ont i magen *tjock i rösten*
Alle: Jahaa *vänder sig om o snarkar vidare*

Så va det me det lixom.. jävla tröst hahaha, men nu i efterhand tänker man ju "va fan skulle han kunna göra åt att jag har ont i magen.." ialf när min klocka ringde hade jag fått halvsova en timma.. hade fortfarande ont och har det ännu så jag stannade helt enkelt hemma idag.. känns ju heltknäppt att va hemma för man har mensvärk, men va ska man göra lixom.. kände mig ju helt kallsvettig och yr i bollen.. nej, jag gjorde rätt beslut, så kan man inte gå och jobba inte..

snart sovdags

2010-01-03 @ 21:52:33 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

för imon så börjar jag jobba igen efter julledigheten.. ska bli skönt att komma igång igen för man känner sig lite förslappad.. men jag kommer att sakna att få sova länge på morgonen.. men ja.. man får ta det som det är.. får ju ialf sova på helgen sen hihi men allvarligt jag ser faktiskt fram emot att börja jobba igen=)

Men ja.. det kommer inte bli många timmars sömn har jag en känsla av för jag har vänt på dygnet så kommer väl inte somna förens sent ikväll.. e inte de minsta trött och klockan är 22 snart.. men men de får bli som det blir=)

År 2010

2010-01-01 @ 12:52:54 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

har det då blivigt! helt sjukt att 2009 bara pep iväg sådär utan vidare.. jag fattar inte redigt vart det året tog vägen.. jag menar jag blev klar med min utbildning och jag fick ett jobb.. så nu har jag ju inga sånna stora mål att uppfylla.. kände mig lite vilsen igår när jag låg o tänkte på de när jag skulle sova.. men ja kom ialf på massa småmål som jag ska hinna uppnå innan detta året är slut så det är ju bra det, för i slutändan så blir det ju ett stort mål=D

Saker att uppnå 2010!
* Självklart att behålla mitt jobb (men det är ju inga problem)
* Spara ihop pengar så vi får i ordning på lägenheten (den ska bli tipptopp)
*
Köpa en ny dator (klarar inte av den här skiten jag har nu den börjar packa ihop totalt)
* Inte dra på mig massa dumma småkrediter (som är så lätt att göra ibland)
*
Gå ner i vikt (Det vanligaste av allt antar jag.. men ja jag är ju ialf på gång neråt så kanske man kan fortsätta så?)
* Sluta röka?? (mm vi får väl se hur de går med det)
* Bli gravid?? (kanske om allt är ordnat och fixat så kanske kanske)

Ja som sagt.. vi får väl se hur det går med att uppfylla dom här sakerna.. förhoppningsvis så får vi i alla fall iordning på lägenheten=) alltså det är ju ingen skrotig lägenhet vi har(låter ju nästan som det) men den är inte i ordning på det sättet som vi vill ha den, fel golv, fel färger, och vissa saker är slarvigt gjort av han som renoverade lägenheten innan Alle köpte den, murken klädkammare är det iofs, men därinne ska vi oxå fixa.. måla om o sätta upp fina hyllor så vi får ordning där inne.. just nu fungerar det som ett ställe där man "slänger in skiten man inte vet vad man ska göra av, så länge" felet är ju att skiten blir liggandes haha.