Fredag!

2010-09-24 @ 23:19:32 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

idag är det fredag.. känns helskumt eftersom att jag var ledig i måndags och va hemma i onsdags och torsdags så jag har ju bara jobbat 2 dagar den här veckan.. men men sånt som blir ibland..

Jag jobbade stägning idag men det var lugnt, hade slut på barn vid typ 17 elr något.. sen satt jag och Gabriella och väntade på att Alle skulle plocka upp oss på vägen hem från sitt jobb, efter som att hon skulle hänga med oss hem.. hennes kära sambo jobbade sent idag och hon hade ingen lust att vara hemma själv och det förstår jag.. det är verkligen skittråkigt att vara ensam en fredagskväll! Men ialf så blev det en mysig kväll vi käkade lite mat och tittade på tv:n och bara snackade skit.. Alle satt så klart och spelade sitt spel på sin dator, det gör han varje fredagskväll för att koppla av från arbetsveckan =)

Nu för en stund sen följde jag Gabriella en bit på vägen till tåget och så samtidigt fick hundarna sin kvällspromenad och nu sitter jag bara och umgås med min älskling=) och så hundarna såklart!


2 dagar

2010-09-23 @ 13:07:03 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

har jag nu varit hemma på grund av mensvärk.. det är verkligen hemskt för det gör så himla ont så jag inte kan stå upp.. man får bara ligga här på soffan eller i sängen o knapra piller och hoppas att det går över.. uscha.. men nu idag så gör det inte lika ont, så jag ska ta och palla mig iväg till jobbet imon=)


nej...

2010-09-21 @ 20:57:35 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

jag fattar inte ett skit av min kropp..

skittrött är jag (speciellt på eftermiddagarna..)
konstig känsla i livmodern och äggstockarna..
Känner mig nästan sjuk, eller hur man ska säga... annorlunda känsla i hela kroppen
öm i tuttarna och dom känns lite svullna...
mår illa av speciellt köttlukt..
frusen och varm om vartannat... 

va fan e de för skit???
jag trodde faktiskt nästan att jag va gravid... Jag vet att jag har sagt att jag inte ville hoppas.. men visst fanns där ett litet hopp eftersom att det va så mycket nya konstiga känslor jag har.. 

Men i måndags kom det.. det som man inte vill ska komma... ytterst ytterst lite fortfarande.. men det finns ju där ialf.. det jävla blodet.. USCH vad lessen ja blir.. fast ja blir nog mest lessen på mig själv som tillät mig själv att börja hoppas ens lite.. men hur ska man kunna låta bli?? jösses.. palla...

Thereisia!

2010-09-18 @ 18:45:12 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

nu är jag nere i västervik hos min Thereisia och lilla Adam <3
jag kom ner hit igår väldigt sent och då va det nästan bara att gå o lägga sig.. det va en jävla resa alltså.. fy fan vilket strul.. fick bara åka tåg till norköping p.g.a den där olyckan som var för typ en vecka sen.. så då fick jag åka ersättningsbuss därifrån till linköping och fick STÅ upp i bussen i 40 minuter.. lagom roligt var det.. sen för att breda på lite till så missade jag tåget till västervik.. och det gick inga fler.. så då ringde jag till sj o sa till dom att dom fick fixa det, så dom bokade en taxi till mig =)

Idag så har vi vart en sväng nere i oskarshamn och hämtat Adam och hälsat på min mamma.. det va trevligt =) 
Kul att träffa brorsan och hans nya tjej oxå =)

Nu ikväll har vi ätit kycklingmumms med ris o sallad.. mmm gottigt =P just nu spelar Therese Bon Jovi för Adam och han blir skitglad och står och hoppar och dansar hihi det är en bra liten kille det =D

Men nu ska jag hoppa in i en dusch och sen blir det tv o godis =P

varför...

2010-09-12 @ 21:17:42 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

blir inte jag gravid för? =( är det meningen att jag ska plågas innan det är min tur?? ska jag samtidigt som jag blir glad för min vänn sitta där och känna hur det bränner bakom ögonlocken, kämpa för att tårarna inte ska komma fram?? jag vill ju inte falla i gråt och verkar hur patetisk som hellst.. *jag lipar här ist.. känns lite bättre*

Min älskade verkar inte känna det hela som jag gör.. men det kanske är så med killar.. jag vet inte.. han börjar nog tröttna på mitt himla lipande hela tiden... men ändå biter han ihop och tröstar mig gång på gång.. han är underbar min Alexander <3 Jag är själv jäkligt trött på mitt lipande men det kan inte hjälpas.. ja kan väl inte hjälpa att jag blir ledsen heller.. nej usch..

Canada Goose

2010-09-04 @ 19:25:04 | Publicerat i: Bilder | Inlägget har 2 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Visst är den fin! jag måste ha en ny jacka för förra vintern hade jag en helt värdelös jacka så jag tänkte jag skulle hitta något bra den här vintern.. frågan är om jag kommer få råd till den här.. dom kostar ju lite dom här jackorna, men jaa varma är dom ju ialf har jag hört! o snygga!!