Promenad

2011-08-31 @ 20:12:27 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Dagen började inte bra! Kan inte ta upp här vad problemet är eftersom att jag inte vet vilka som läser min blogg.. men jag har varit ganska upprörd och irriterad!! Så jag behövde rensa huvudet lite, så jag stoppade om Olivia i vagnen och gick på promenad och lysande på ljudbok(om jag kunde drömma).. Det blev en promenad på strax över milen, det tog ca 1,5 timma.. jag ångrade mig bitter några gånger över mitt vägval under promenaden för det var sjukt kvavt och varmt! Men som tur var hade jag en vattenflaska med mig.. Det känns ju härligt efteråt och jag känner mig duktig! Till middag blev det en kycklingsallad.. efterätt blev kaffe utan muffins.. trist men värt det!

Jag beställde hem en stegräknare igår så hoppas den kommer imon! Måttband var jag och hämtade hos pappa idag, så när nattningen är klar här ska jag mäta och väga mig.. =) jäkla peppad är jag!! hihi

Ansiktstvätt..

2011-08-30 @ 20:50:43 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Dagen började med en stoor mugg med kaffe(får ju lägga ner med oboyen nu) framför den senaste dvd:n med Bon Jovi, fantastiskt bra är den!! Denise kom hit och vi satt och pratade om ditt och datt. Sen gick jag och gjorde i ordning mig och Olivia och så åkte vi in till stan en sväng. Jag skulle köpa ny ansiktstvätt och krämer.. allt tog slut här hemma på en gång, så typisk det blir så dyrt då.. men å andra sidan så kunde jag ju prova en ny serie. Jag använde L300 förut men jag är inte riktigt nöjd med den faktiskt så nu tänkte jag prova Olivas serie, det här med olivoljor ska ju vara bra har jag hört, så vi får se ^_^ Jag köpte även en ny filt till Olivia att ha i vagnen, den hon har är för tunn och täcket vi har till vagnen är aldelles för tjocka ännu så en ny filt fick det bli. När vi varit på stan åkte vi och handlade lunch på maxi som vi sen åkte hem till Denise och åt.. Kycklingwrap blev det, väldigt gott!

Vi har ätit skagenpanna till kvällsmat idag, himla gott är det! Olivia var supertrött redan vid 19:30 idag så jag gjorde henne i ordning och nattade henne så sov hon vid 20 och sover fortfarande. Lilla gumman hon var så trött men försökte ändå kämpa för att hålla sig vaken för hon vill så gärna vara med.. Älskade lilla hjärtat! <3

Nu ska jag se klart True Talent =)

Pepp!

2011-08-30 @ 04:21:50 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Amningsdags! jag har fått sova i 4 timmar, snacka om lyx! Nu sitter jag här och är peppad att gå ner dom här kilona.. Jag hade fått sms från Emma nu när jag kollade mobilen, jag fick råd och tips inför min viktnergång.. hon skrev upp vad som fungerat för henne så det ska jag absolut ta till mig! Tack snälla du! =)

Lite kort om dagen..

2011-08-29 @ 23:23:47 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Oj, jag har helt missat att blogga idag! Jag kan ju börja med att säga att natten var hemsk! Olivia sov i 20 minuters intervaller hela natten fram till klockan 7 i morse, först då somnade hon och sov 2 timmar i sträck..

Vid 9:30 kom vaktis och bytte våra bänkskivor i köket, för dom vi hade innan var halvmurkna.. när han var klar med det kom Denise hit, vi gjorde inget speciellt, umgicks bara och så gick vi en promenad..

När Alle kom hem från jobbet så lagade jag mat och bakade muffins(igen!!!) medans Alle gosade med Olivia.. sen blev det inte mycket mer gjort idag.. jo betalat räkningarna har vi gjort... alltid lika roligt!!

Nu är jag slut! Hoppas på en bättre natt men det har inte börjat bra.. Olivia sover inte om hon inte får ligga på bröstet och sova.. så kan jag ju inte sitta hela natten!

Nu ska det bort!

2011-08-28 @ 23:12:36 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Nu sätter jag fart, nu ska kilona bort.. Jag har ca 4kg kvar av gravidkilona men efter det så har jag typ 10-15kg till som jag vill bli av med och det kommer minsann att ta lite tid. Jag som har så himla bra tålamod.. INTE! Jag vill se resultat på en gång och gör jag inte det ger jag upp. Men den här gången ska jag verkligen försöka att kämpa kämpa och kämpa lite till.. jag vill ju ha bort fläsket =P

Jag tänker inte gå på någon bantningskur eller något sånt. Min tanke är att jag ska gå ner i vikt genom att gå promenader och äta bättre. Vi ska köpa en crosstrainer snart också som jag kan träna på =) Jag har satt upp ett delmål och det är att gravidkilona ska vara borta till nyår. Så jag kan börja nästa år med att kämpa mig ner till vikten jag hade innan jag slutade med mitt p-medel (gick upp ca 10 kg när jag slutade med det för att bli gravid).

Men inte kan det vara så svårt att göra sig av med 4 kg på 4 månader?? jag börjar smått så får vi se hur det går! Jag fattar ju själv att det inte bara kan säga poff tjoff så är 10 kg borta, det fungerar lixom inte riktigt så.. Men 4kg på 4 månader känns som ett mål jag kan klara av! Det borde vara rätt lätt matematik att gå ner i vikt (sen vet jag hur mycket man kan kämpa utan att det händer något alls) fler kalorier ut än in.. rätt logiskt men jävligt kämpigt!


Rubrik?

2011-08-28 @ 22:39:15 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Dagen blev lugn.. Vi tänkte först att vi skulle ha gått en promenad in till stan och ätit på Cecil men med dom stora mörka molnen som hängde på himlen så struntade vi i det. Vi plockade fram köttfärs från frysen och lagade spagetti och köttfärssås i stället. Gott blev det även utan lök.. känns lite småskevt at tlaga mat utan lök, men ja, vad gör man inte för att Olivia ska slippa magknip.

Jag och Olivia, mamma och bror min gick en promenad nu ikväll. Dom tunga molnen hotade inte längre med regn utan var helt borta och det var ett jätteskönt promenadväder! Jag har varit dålig med mina promenader ett tag nu så måste ändra på det om jag ska bli av med dom här kilona..

Ikväll är verkligen Olivia helt omöjlig att få att sova.. vi har håll på sen 8,30.. hon somnar och sover kanske 10-20 minuter och sen vaknar hon.. man går in och nattar igen och hon somnar och sover 10-20 minuter till... osv osv.. Jag vet inte vad det är med henne ikväll.. men frustrerande är det att hon aldrig somnar för natten =/

Bad

2011-08-27 @ 22:45:37 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Nu ikväll när Olivia somnat så tog jag ett låååångt bad och bara låg där och läste min bok. Oj vad jag hade längtat efter det där badet!

Det blev att städa idag så inte blev det någon sån promenad som jag hade tänkt mig.. Men städat blev det och så tog jag bara en liten liten promenad och så handlade jag på hemvägen.

Nu blir det att se klart filmen och sen sova =) så hoppas vi på att Snorpan sover länge inatt =)


Utvilad!!

2011-08-27 @ 10:54:39 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Haft en underbar natt med endast en amning. Så blev det en amning vid 6 i morse och sen somnade vi om och sov till 9.. då låg vi och mös lite och sen gick vi upp. Just nu ligger hon och myser med pappa i soffan..

Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag.. Alle behöver ju jobba lite så då är det kanske lättast för honom om vi går ut en sväng, men vart ska vi gå?


Mini Alle

2011-08-26 @ 22:58:33 | Publicerat i: O 0-6 månader | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!


Såhär glad och vild blir jag när jag får sitta i soffan och lyssna på Sabaton =D (skamligt lik sin pappa är hon!!!)

dopkläder

2011-08-26 @ 21:45:34 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Vi for till Västervik idag jag, Olivia och pappa aka morfar. Alle skulle jobba hemmifrån därför kunde inte han följa med. Vi gick på stan med Therese och Nathalie. Jag letade efter kläder till mig och Olivia att ha på hennes dop som är i Oktober, men jag hittade inget.. sm vanligt när jag ska ha något!!

Just nu ligger jag och lyssnar på Olivia som vägrar att somna.. hon ligger i sin säng och trallar.. jag har försökt med det mesta ikväll.. får se hur lång tid detta ska ta.. jag ska prova att gunga rumpan lite igen får vi se...

Update: Efter 2 timmars kämpande så somnade hon äntligen i sin säng. När jag hade skrivigt det här inlägget tog det ca 20 minuter så sov hon.. Gunga rumpan hjälpte inte men att smeka henne lungt och mjukt i ansiktet fungerade =) Fröken envis VS Mamma enivsare..

Tokunge <3

2011-08-26 @ 07:50:15 | Publicerat i: O 0-6 månader | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Haha det var lite roligt förut.. Vid 5 så skulle Olivia tydligen inte sova mer fick hon för sig, men jag var så trött så jag la mig och så fick hon ligga där i sin säng och jollra och prata med sina figurer.. Hon somnade till sist och sov en pyttestund sen började hon gnälla.. så tittade jag på henne och sa "schy va tyst nu " då somnade hon haha snacka om att gnälla i onödan.. tokunge ^_^

Godnattsång

2011-08-25 @ 22:08:06 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Jag blev sugen på att baka förut idag så det fick bli två sorters muffins.. Dom blev rätt goda.. Jag tycker ju faktiskt att smaken blir lite småkonstig när man gör så att Alle kan äta.. men men det får bli så! Kanske jag inteäter så många och det är ju bra hehe

Nu sover Olivia.. Hur länge det vet man aldrig men jag hoppas i alla fall att hon sover en stund, både för sin egen och min skull.. Hon var helt slut när jag la henne och om hon håller på och vaknar hela tiden blir hon så hemskt övertrött så att man tycker synd om henne.. Inatt var hon sådär övertrött samtidigt som hon var hungrig så det var inte alls roligt.. stackars liten! Jag tänkte jag skulle försöka hitta någon godnattvisa att sjunga för henne när hon ska sova och även att sjunga för henne när hon vaknar sådär på natten.. så att man sjunger en och samma sång hela tiden så att hon vet att nu är det dags att sova när man sjunger den.. får se om jag hittar någon bra.. några tips??


BVC och Läkarundersökning

2011-08-25 @ 17:18:15 | Publicerat i: O 0-6 månader | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Det var dags för besök hos BVC idag och även en läkarundersökning på lillsnorpan. När vi kom dit fick vi sitta och vänta i typ 40 minuter, så då han ju Olivia att bli riktigt otålig så jag fick amma henne där och så somnade hon.. så klart.. Men faktiskt så var hon på bra humör sen när hon skulle vägas och mätas så det gjorde ju inte så mycket då, läkarundersökningen gick finfint och han sa att hon var en fin liten flicka och att allt såg bra ut, han sa även att hon är ovanligt stark i nacken för att vara sju veckor gammal.. Så där stod jag fånigt stolt hihi men det tycker jag allt att jag får vara :P

Vikt: 4640 (+180g)
Längd: 56,5cm (+1,5cm)
Huvudomfång: 37,5 (+1,5cm)


Älskling <3 (några veckor sen)


Natthungrig

2011-08-25 @ 05:05:54 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Jag är hungrig, lite jobbigt att vara det mitt i natten.. jag vägrar att äta om nätterna, hur skulle det se ut, och hur skulle jag se ut till sist? nejtack då är jag hellre hungrig tills det är dags för frukost... nej nu är det sovtime igen, det verkar färdigsnuttat här nu..

Fika på stan!

2011-08-24 @ 19:13:51 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Idag har Olivia och jag varit inne i stan och fikat med Carro och lilla Milian. Mycket trevligt! Vi gick även en rätt bra promenad efter att vi fikat och handlat. Mycket prat blev det och samtidigt fick vi lite motion! Jag gick hem från stan sen med så jag har varit duktig idag tycker jag. När jag kom hem så åt jag lite i sällskap av mamma, Valle och pappa. Efter maten gick pappa hem och Valle hjälpte mig att gå ner med massa saker till källaren som jag har stört mig på ett tag.. skönt att bli av med det här uppe i lägenheten!!

Älskling kom hem idag med! underbart <3 Får se om vi kan natta Olivia i bra tid så vi kan se en film tillsammans eller något.. bara få vara vi två för en gång skull skulle vara mysigt!

Nu är det magknip här så ska göra lite magmassage =)

Fruktsallad

2011-08-23 @ 20:00:38 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Vi gick på promenad i förmiddags, jag gick där och blev sugen på fruktsallad så jag gick förbi affären och köpte frukt och sen styrde vi hem till mamma. Där gjorde jag i ordning fruktsalladen och mamma satte igång kaffet =) Det var gott och trevligt.

När vi kom hem så kom Denise och hälsade på oss och då var vi hungriga så då slängde vi in en lassange i ugnen, något annat pallade vi inte att fixa till. Men nu sitter jag här och bara tar det lite lungt. Jag är lite småsugen på en promand men har ingen större lust att gå själv, jag kanske skulle ta och ringa till mamma och fråga om hon ska med..

hmm..


Klarvaken.. Typiskt!

2011-08-22 @ 23:14:02 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Det är just typiskt.. nu när Olivia sover så snällt i sin säng är jag klarvaken.. jag har suttigt och fyllt i hennes "mina första år" bok, åh det är så roligt!!

Nu ligger jag här i sängen och längtar efter hösten. Alla fina färger utomhus, frisk luft (jag tycker luften är friskare under hösten), stickade tröjor och fina stövlar.. ja, jag längtar faktiskt!

Nu ska jag gå och stänga balkongdörren som jag just kom på att jag glömt att stänga.. (tur det är lås på fönstrena)

Till er läsare

2011-08-22 @ 21:41:38 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Kära läsare, ni är några stycken och det är superkul att ni läser just min blogg. Men ni kommenterar dåligt tycker jag ;) skriv gärna och fråga om det är något ni undrar så svarar jag så gott jag kan.. Finns det något intresse för frågestund så kan jag ju börja med det?!? *hoppas*  =)

Följ mig gärna via bloglovin också, det finns en liten "knapp" under rubriken =)

Lista

2011-08-22 @ 21:34:55 | Publicerat i: Roligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Lånar den här listan av Rebecca

GRAVIDITET:

När fick ni reda på att du var gravid? 26 Oktober 2010
Var det planerat? Ja det var det!
Mådde du illa under graviditeten? Nej
Hade du mycket foglossningar? Ja, det började redan i vecka 13
Hade du någon hormonrand? Nej det fick jag aldrig någon
Fick du bristningar på magen? Ja, hade lite innan men fick fler..
Vad trodde du att det skulle bli för kön? Jag trodde det skulle bli en flicka
Vad ville du att det skulle bli för kön? Det spelade absolut ingen roll!!
Hade du några speciella cravings? Milkschake och Choklad
Vad gillade du för mat? Inget dirket..
Någon maträtt du avskydde? Kött!
Hade du halsbränna? Jaa, massor!!
Behövde du kissa ofta? Ja
Hur mycket gick du upp? 17 Kg
Är du nöjd över din graviditet? Ja absolut!
Var du rädd för förlossniningen? Nja, jag var förväntansfull. Jag var aldrig rädd för smärtan jag var mer rädd att någon skulle gå fel med min bebis.

FÖRLOSSNINGEN:

När startade din förlossning? 7 Juli
Vilken vecka var du i? Vecka 39+2
Gick du över tiden? Nää
Hur startade din förlossning? Vattnet gick hemma klockan 3 på natten
När åkte ni in? Vid ca klockan 8 på morgonen
Hade du någon bedövning/smärtlindring? Jaa lustgas, värmekuddar och EDA
Hur länge hade du värkar? 20,5 timmar
Tyckte du att värkarna gjorde ont? Ja, fruktansvärt ont!
Grät du? Jaa
Skrek du? Jaa *så man bär sig åt när man föder barn hahaha*
Hur länge hade du mellan värkarna i öppningsskedet? Det vet jag faktiskt inte
Hur lång tid tog krystvärkarna? Dom tog ca 25 minuter
Vem var med på din förlossning? Alexander
Hade du ont efteråt? Njah, mer öm..
Är du nöjd över din förlossning? Jaa, allt gick ju som det skulle!

BEBISEN:

Mådde bebisen bra när den kom ut? Jadå!
Vad blev det för kön? En flicka! *som jag trodde hela tiden*
Vad vägde han/hon? 3745g
Hur lång var han/hon? 51cm
Huvudomfång? 34cm
Ville bebisen amma på en gång? Ja det ville hon
Hade bebisen gulsot? Nej, dom misstänkte det men det var inget
Mådde bebisen bra under bb-tiden? Ja
Vad fick han/hon för namn?? Olivia
Var ni överens om namnet och varför blev det just det namnet? Ja vi var överens, vi valde det namnet eftersom att vi tyckte det passade så bra på henne.. och så låter det så snyggt med hennes efternamn också men det är ju bara en bonus :D

Ensamma

2011-08-22 @ 21:00:22 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Vi har varit på stan med mormor och morbror idag jag och Olivia. Pappa han åkte till Norrköping idag och kommer troligen inte hem förens på fredag.. så nu är vi helt själva men det ska nog gå finfint det! Men i alla fall så bytte jag en klänning som Olivia fått av Alles moster. Det fick bli 2 st pyamaser så imon ska vi tvätta dom så att hon kan använda dom =) Jag köpte även en jättesöt liten filt till henne på Lindex. Trevlig dag på stan! Mamma och jag bestämde oss för att gå hem så då fick vi en liten promenad också, perfekt!

Min pappa kom förbi en sväng när vi kom hem. Alltid lika trevligt och Olivia blir alltid glad när hon ser honom =)

Nu ligger Olivia och sover sött i sin säng. Jag brukar ju ha henne sovandes här i soffan tills jag ska gå och lägga mig, men jag tänkte jag skulle ändra på det nu, så att jag kan få lite egentid.. och så kan jag och Alle få ha lite egentid också sen när han är hemma. Myspysigt =)


Nattamat

2011-08-22 @ 04:12:42 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Nu var det dags för mat tyckte Olivia, inte mig imon jag har ju fått sova i lite mer än tre timmar.. inte dåligt det =)

Stjärnor

2011-08-22 @ 00:35:46 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Här sitter jag med min dotter på armen och med min snarkande älskling brevid och räknar stjärnor i taket och på väggarna..(nattlampan, ska ta bild någon kväll/natt ska ni få se hur mysigt det är!) Rätt meningslöst för jag tappar hela tiden bort mig och får börja om.. Nu tror jag minsann att det är dags att lägga Olivia i sin säng!!

God Natt!! (hoppas jag)

idag...

2011-08-21 @ 21:22:18 | Publicerat i: Bilder | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Vi har inte gjort något alls idag. Vi har praktiskt taget bott i soffan hela dagen. Olivia somnade inte förens 01:30 inatt och då brevid mig i sängen.. och så var hon ledsen väldigt mycket under natten och även nu under dagen har hon varit mycket ledsen, vet inte alls vad som är fel.. blir ledsen i mammahjärtat när hon är så ledsen =(

Mat hann jag både laga och äta när hon långsov

skogssvamps panna med fläskfilé
kokt potatis och gränsaker


Olivias saker

2011-08-21 @ 20:42:27 | Publicerat i: Bilder | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Sakerna vi köpte till Olivia i början av veckan som jag skrev om
och lovade att lägga upp bild på.

 
Babysitter som är ställbar vid
fotändan och i ryggen!



Babygym med Mumin!
Hon älskar att ligga där och "snacka" med muminfigurerna =)
  



Musikmobilen till sängen.
Visst är figurerna söta? =D

-------------------------------------------------------------------------------

Shoppingen i Kalmar i Lördags:

Farmor fyndade en hel del till lilltjejen =)
Tack åter igen!!

Vi hittade en del vi också!

4 Par byxor.
Dom ljusa är ett par vita och ett par ljuust rosa.


3 bodys med barbapappa på =)
En jättesöt rosa kofta och tunna mössor en rosa och en prickig 
(den rosa ligger nere i bilen så fick inte med den på bild)



3st coola t-shirts!

Den här hämtade vi ut på posten igår.
Köpt från Bokus.se

En jättefin "mina första år" bok.
Väldigt detaljerad, som jag vill ha det =)


vad är fel?

2011-08-21 @ 00:42:21 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Olivia vägrar somna, jag vet inte vad det är med henne.. Jag har försökt att få henne att sova sedan klockan 21. Hon somnar och sover i ca tio minuter, en kvart sen vaknar hon och är ledsen och tar jättelång tid på sig att somna om.. just nu ligger hon och myssnuttar och halvsover, jag får väl sitta och vänta ut henne och sen lägga henne i sin säng... fungerar inte det får hon ligga brevid mig inatt. (älskling jobbar inatt)

Hemmåt igen

2011-08-20 @ 16:32:37 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Nu är vi påväg hem från Öland. Vi blev kvar på Öland en natt till, mycket mysigt! Jag hade velat att vi stannade en natt till men älskling ska jobba inatt så det gick ju inte.. Jag sitter här och funderar på vad jag ska hitta på för något att äta ikväll.. så himla tråkigt att äta själv =/

Utnyttjad!

2011-08-20 @ 00:23:03 | Publicerat i: O 0-6 månader | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Nu är det nattsnuttande för fullt! Men hon är nog mätt nu för nu myssnuttar hon bara (två olika sorters snuttande). Så just nu agerar jag napp.. snacka om att bli utnyttjad ^_^

Handlat!!

2011-08-19 @ 21:01:44 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Vi trottsade regnet och for in till Kalmar, och vi hade tur för när vi kom in så var det uppehåll:-)

Vi hittade massa fina/söta kläder till Olivia som fick följa med hem! även farmor hittade mycket fint till lilltjejen! Tack så mycket!! (ska försöka komma ihåg att ta bild på allt imon)

Jag hittade två par skor för 99:-/st, det är fake converce.. duger fint åt mig så jag köpte ett par röda och ett par svarta =) Alexander var och köpte sig en ny telefon.. så nu är jag givetvis sugen på en likadan.. just typiskt.. Får se om jag kan få göra en deal med tre hehe

Regn

2011-08-19 @ 10:22:20 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

God Morgon regniga dag! bläää för detta regn. Vi ska ju till stan idag, blir ju inget kul om det håller på och regnar såhär då =(

God Natt alla!

2011-08-18 @ 23:26:14 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Nu är det läggdags för oss alla här ute på Tveta! vi har suttigt och pratat och myst på altanen i flera timmar, supermysigt!! Vi blev så mätta efter maten som bestod av kokt potatis och stekt flundra, så vi orkade inget annat än att bara vara.. såå himla god maten var, jag har inte ätit flundra på flera år!




Olivia har varit rätt mammig hela kvällen men nu är hon nöjd...



..och supertrött! Hon somnade sött här nu medan jag skrev det här inlägget så nu borde hon sova till halv tre, tre däromkring =)

God Natt!!



p.s. det blev inget Kalmar idag, vi åkte direkt till Öland så gör vi Kalmar imon i stället =)

Uttråkad i bilen

2011-08-18 @ 17:26:50 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!



Sovande bebis



Uttråkad mamma i baksätet.



Pappa kör =)

On the road again...

2011-08-18 @ 16:36:31 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Jaha nu är vi på vägarna igen! Vi ska ner till Kalmar och kolla lite saker, sen åker vi vidare till Öland. Det blir att sova över på Öland så slipper vi tänka på hemfärd idag.. Jag hade velat gå på stan i Kalmar idag men vet inte vad vi hinner.. annars får vi ta det imon innan vi åker hem :-)

Snacka om att vår lilla älskling tycker om att åka bil! Hon somnar alltid så fort hon fått nappen och bilen börjat rulla. Vår älskade flicka!!

Så duktig!

2011-08-17 @ 23:25:19 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Idag for vi in till stan för att kolla lite saker och så skulle vi köpa inbjudningskort till dopet, vi beställde dom aldrig på nätet som vi tänkte göra.. Men det blir nog bra såhär också =) När vi hade strosat runt lite på stan så blev Olivia hungrig så vi satte oss på ett fik och fikade och hon fick äta. Vi invigde hennes bärsele idag och den var verkligen toppen, jag tror att hon tyckte det var riktigt mysigt att "åka" omkring i den faktiskt.. Hon var så lugn och fin hela tiden. Innan vi åkte hem så storhandlade vi på Maxi, Olivias första storhandling och det gick så himla bra. Blir så stolt över henne när hon är så duktig =D

Väl hemma så fick hon inviga sitt fina babygym, men det dög bara en liten stund för sen var det mammatime! Den mammatimen blev låång för den avslutade hon för ca 30 minuter sen och sover nu på sin filt här brevid mig i soffan. Jag tänkte att jag ska ta och flytta henne till sin säng nu om en stund så att jag får gå och lägga mig jag med. Men jag har inte riktigt hjärta att störa henne ännu, hon sover ju så sött!

Nu är jag helt slut efter en dag på stan och storhandling.. Den långa mammatimen tar också på krafterna! Men nu har jag i alla fall fått ta en välbehövlig avslappnande dusch!(längtar till jag får bada igen!!) Nu ska jag göra mig i ordning för natten!


Nattlek

2011-08-17 @ 01:53:56 | Publicerat i: O 0-6 månader | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!



Nu har jag hittat ett bra bildhanterings program också :-D

Dop-planer

2011-08-16 @ 23:55:30 | Publicerat i: O 0-6 månader | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Vi har börjat planera inför Olivias dop. Vi ringde idag och frågade vilka datum som var tillgängliga och fick 2 bra datum så vi får se vilket det blir. Det beror på vilket av datumen som passar bäst för han som ska vara gudfar till Olivia, om han nu får vara det. Men det håller vi tummarna för!! Dopet blir i alla fall i Döderhults kyrks här i Oskarshamn. Den är fin så det blir bra det!

Gästlistan har vi skrivigt och om alla kommer så blir vi många. Vi hoppas givetvis på att så många som möjligt vill komma och fira Olivias fina dag! Vi ska sätta oss och skriva inbjudningskort till alla och försöka få iväg dom den här eller nästa vecka. Det beror lite på hur lång tid det tar att få hem korten (beställda på nätet så klart, hehe).

Saker till Olivia <3

2011-08-16 @ 23:34:47 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Olivias morfar kom förbi en sväng idag, han hade med sig massa böcker till mig som han inte ville ha kvar. Så hade han med sig mina gympaskor(jag har väldigt mycket saker hemma hos pappa fortfarande) som jag tänkte jag skulle ha på mig när jag går mina långpromenader, dom är lite mjukare än dom jag har gått i tidigare. Olivia sov när han kom hit så då tänkte vi att vi skulle passa på och fika så länge men så fort jag hade hällt upp kaffe till mig och skulle hugga in på bullarna så vaknade hon, så jag fick snällt sätta mig och amma henne och vänta med kaffet.. hon måste ha någon sensor som piper när jag ska äta eller fika haha det slår aldrig fel :P När Olivia var mätt och belåten så fick morfar äntligen gosa med henne =) jag fick dricka mitt kaffe och hänga tvätt och lite sånna saker så det var bra =)

När pappa hade gått hem så åkte vi iväg till möbelcenter för att köpa en babysitter till lilltösen. Vi hittade en fin röd babysitter som är ställbar i ryggen och i fotändan. Vi hittade även ett jättefint babygym som vi köpte och en söt musikmobil till hennes säng. Så det blev lite mer saker som fick följa med hem än vad vi tänkt oss, tänk så det kan bli ^_^ Ska ta bild på grejjerna när vi har plockat upp dom så ni får se =)

Nu ikväll är det väldigt bubbligt i hennes lilla mage så det är väldigt gnälligt.. Sitter och funderar på om jag har ätit något som har ställt till det för henne =( stackars liten, just nu "gnossar" pappa Alle henne på örat och förser henne med nappen som hela tiden åker ut.. hoppas hon somnar snart!

Underbart!!

2011-08-16 @ 23:06:44 | Publicerat i: O 0-6 månader | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Vi kom hem ganska sent igår så det blev inte mycket mer än att amma och sen gå och lägga sig.. Vi var helt slut jag och Olivia! Pappa Alle satt uppe en liten stund och tittade på tv. Olivia somnade snällt i sin säng och sov till 3 vaknade och snuttade 20 minuter och sen somnade hon om och sov till 7(!!!) åt lite och sov sen till 10 då vi gick upp..helt galet underbar natt och morgon!!  


Hemmåt

2011-08-15 @ 21:54:50 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Snart är vi hemma igen.. det är bara en liten bit kvar av vår bilfärd. Ska bli skönt att komma hem, det var ett trevligt kalas! Lilla söta Vincent blev 1 år idag så det firades med pressenter och tårtor :-)

Uscha vad mörkt det är ute redan.. klockan är ju inte alls mycket. Snart är det såhär äckelmörkt redan vid 16 om dagarna.. höst och vinter närmar sig alltför fort :-(

Kalas

2011-08-15 @ 15:15:22 | Publicerat i: O 0-6 månader | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

På väg till kalas på Öland :-)


Testing Testing

2011-08-15 @ 04:13:17 | Publicerat i: O 0-6 månader | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Nattammar och testar om man kan lägga upp bild från mobilen.





update: det gick!!

Glömde fråga

2011-08-15 @ 00:56:10 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Föresten, är det någon som vet något bra ställe där man kan köpa fina inbjudningskort till dop??

sova!!

2011-08-15 @ 00:53:51 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Sovdags nu snart.. har haft svårt att varva ner sen vi kom hem så jag har inte kommit i säng förens nu! Tokigt kan det bli ibland!

Olivia sover i sin säng, verkar som att hon är lite orolig så vi får se hur det går.. när vi var iväg fick hon givetvis sova mellan oss, hade inte varit snällt mot henne att komma till ett nytt ställe och så få ligga helt själv och sova.. Men nu när vi är hemma igen så fortsätter vi där vi var innan vi for.. håll tummarna för att det fungerar :-D

God Natt!

Dagarna på Värmdö

2011-08-14 @ 14:10:19 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Ja, nu var helgen slut och vi sitter i bilen på väg hem till Oskarshamn. Det har varit trevliga och rolig dagar uppe på Värmdö!

Vi kom fram rätt sent i torsdags så då satt vi bara och pratade och hade det mysigt.

I fredags så skulle Alle till Västerhaninge och träffa mäklaren en sista gång, så då passade jag på att åka förbi jobbet och hälsa på. Det var roligt att träffa alla som var där, synd att alla inte hade kommit tillbaka från semestern ännu.

Lördag för-och tidig eftermiddag var jag och Alle iväg för vi skulle köpa kräftor och dricka(till Alle då givetvist) till kvällens kräftfest. Vi åkte även förbi mekonomen och köpte en basenhet till Olivias biostol. Vi kände att det var nödvändigt! Kvällens kräftfest var trevlig, jag spenderade mesta tiden tillsammans med Olivia i soffan. Men kräftor hann jag äta och all annan god mat som serverades! Det var mycket folk och hög musik så jag drog mig undan lite med Olivia så att hon kunde få varva ner lite. Men ja, det gick bra med henne under kvällen det var ju bara det att hon ville vara i famnen hela tiden men det kan man ju förstå!!

Nu är vi som sagt på väg hem och det känns skönt även att det har varit väldigt trevligt :-)

Värmdö

2011-08-11 @ 16:34:56 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Nu sitter vi i bilen påväg till Stockholm. Det ska bli roligt att hälsa på våra vänner på Värmdö! Olivia sover snällt i sin stol än så länge, jag hoppas på att hon sover tills vi kommer till Norrköping! Jag ska nog försöka sova lite jag också... är helt slut!

BVC

2011-08-11 @ 16:27:38 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Vår tjej växer och växer!

Vikt: 4400g (+180g)
Längd: 55cm (+0,5cm)
Huvudomfåång: 36,7cm (+0,5cm)

snarka

2011-08-11 @ 03:53:50 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Det var ett jävla liv! sitter här och nattmatar och brevid ligger älskling och snarkar.. det är så otroligt irriterande, inte hjälper det att putta på han heller.. snart snart så somnar Olivia igen, då ska jag gå på toa och så ska jag fylla på min vattenflaska.. :-)

onsdagen

2011-08-11 @ 00:15:44 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Hon är duktig vår tjej! Hon sov hela natten i sin säng igen. Hon vaknade vid 1:45 och var hungrig och sen va hon pigg och ville busa och prata så hon somnade inte förens 3:30 igen men hon somnade i sin säng :-D. sen vaknade hon några timmar senare och ville äta igen och efter det fick hon ligga hos oss och mysa!

På eftermiddagen kom Alles moster Kristina och hans kusin Alfred och hälsade på, trevligt var det! Olivia fick pressenter som var en gosse och en klänning, synd som det var så hade vi precis köpt den klänningen så vi fick kvittot så vi kan byta till något annat :-)

Det blev promenad med mamma och Valle på kvällen så då gick vi ner till hamnen där det är bilutställning på onsdagar.. det var inte så många bilar idag så vi gick hem efter en kort stund..

Nu har Olivia ätit klart så ska lägga tillbaka henne i sin säng nu så håller vi tummarna för en skön natt igen :-) God natt!!

Paket!

2011-08-09 @ 23:20:52 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Fick hem mina saker som jag har beställt idag. Det var sån lyx så att det kom hem till dörren så jag slapp till och med gå till affären för att hämta dom! Vilket var skönt eftersom att det regnat en massa idag. Nu väntar vi på 2 paket till. Beställde refiller till blöjhinken som borde komma hem imon. Så idag köpte vi en bärsele från blocket som skaskickas hem till oss så den borde komma hem senast på fredag. =)

Paket ett innehöll det här:

   
Beckham Signature for Her     Boss Femme L'eau Fraiche

Paket två innehöll:

concealer från makeup store
reflex cover dark heter den.


I sin säng!

2011-08-09 @ 23:02:24 | Publicerat i: O 0-6 månader | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Igår när vi gick och la oss så la jag Olivia i sin egen säng, helt övertygad om att hon skulle ligga där i ca 10 minuter och sen bli ledsen.. Men faktiskt så sov hon där ända till klockan 3 ca. Då vaknade hon och ville ha mat och sen tänkte jag att jag lika gärna kunde lägga tillbaka henne i sin säng. Ännu en gång helt övertygad om att det inte skulle fungera, men jodå hon sov så gott fram till klockan 5,30 då hon vaknade och var hungrig igen.. Hon var verkligen hungrig för hon snuttade i 1,5 timma så efter det fick hon ligga kvar hos oss i vår säng och mysa. Men oj vad stolt jag var att hon sov så mycket i sin säng inatt! Hon blir ju oftast ledsen när vi lägger henne där. En sak till som var skönt var att jag kunde slappna av och slippa tänka på att hon blir för varm eller hamnar under täcket. Eller att man ska råka slå till henne i sömnen eller något sådant. Så jag har verkligen kunnat sova och det vat inte dumt det. Men samtidigt så saknade jag henne brevid mig för hon är ju så mysig vår lilla ängel!

Vi ska prova inatt igen får vi se hur det går! Just nu sover hon här brevid mig i soffan på sin pläd, hon har precis somnat efter krongel med magen så jag har inte hjärta att flytta på henne riktigt ännu.. stackars lilla snorpan!

Bakat

2011-08-08 @ 23:49:27 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Det har varit en lugn dag idag, men när Olivia sov passade jag på att slänga ihop två sockerkakor.. Jag var sugen på att baka något så det fick bli så. En vanlig och en med chocklad, dom blev goda faktiskt.. Jag bakade dom givetsvis på sånt sätt så att Alle kan äta dom också =)

Ikväll bäddade jag ner Olivia i vagnen och tog en promenad med min mamma och pappa.. det var trevligt, men det började småregna efter ett tag så vi gick hemmåt, blev ingen lång runda idag. Men alltså det är helt sjukt hur mycket jag har börjat att svettas, jag har aldrig svettats såhär mycket förut.. måste ju bero på hormoner..?!? aja det gör ju inte så mycket, bara att jag får lov att ta med mig en vattenflaska på promenaden =)


Myslördag!

2011-08-07 @ 19:14:41 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Lilla familjen begav sig in till stan för att införskaffa nya miniformdroppar till Olivia. När vi ändå var i stan så gick vi in en sväng på Kappahl och hittade så fina kläder till henne, det fick bli en blommig klänning, en vit kofta, ett par vita tunna strumpbyxor med småsmå hjärtan på, en blå klänning och ett par randiga leggings.. Såå sött så vi kunde inte låta bli :P Vi passade på att gå ner till bokaffären också så att jag kunde få köpa mina klisermärken som jag skulel ha till boken som jag skriver i om Olivia(började skriva i den när jag fått veta att jag var grevid) och så skule Alle ha en kalender. När vi hade uträtat våra små ärenden så gick vi till ett fik och lunchade, jag tog en räkmacka och en kaffe och Alle tog en köttbullemacka och kaffe.. Gott var det!

Alle jobbade natten så Olivia och jag var själva hemma. Så vi bestämde oss för att ringa till mormor och fråga om hon skulle med på promenad och det skulle hon. Vi gick till kyrkogården och kollade till gravarna lite.. Vi gick även en runda och kollade lite, det är så fridfullt och mysigt på kyrkogårdar!

När vi sen kom hem var Olivia pigg eftersom att hon hade sovigt hela promenaden så hon somnade inte för natten förens klockan var typ tolv.. Då var jag skapligt trött kan jag säga, men jag sov gott sen!

Fredagen på Öland

2011-08-07 @ 18:59:06 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Jag skulle ha uppdatterat tidigare men det har inte fungerat att lägga upp inläggen och så bara försvann inläggen för mig.. tråkigt när det blir så!

Men i alla fall så var fredagen jättemysig ute på Öland. Det första vi såg när vi körde in i området där farmor Karin bor var att huset som jag har gått och sucktat efter i alla dessa tre år är till salu.. Det var just typiskt att det ska vara till salu just nu, inte har vi råd att köpa hus nu heller.. *morrar* Men som sagt vi hade jättemysigt och vi fick god mat. Lilla Vincent var på strålande humör och busade för fullt, även vår lilla guldklimp var på bra humör.. Hon var med hela tiden och ville inte alls sova, så till sist var hon ju dödstrött och då var inte livet roligt längre enligt henne.. Men så fick hon snutta sig till söms och sen sov hon i sin bilstol ända tills vi skulle beställa en milkschake till mig på MAX.. Hon tycker inte alls om att sitta i bilen om den inte är i rörelse men så fort vi körde igen så somnade hon =)

Det var en bra dag! jättemysigt var det och trevligt sällskap som alltid! Olivia fick presenter av farmor.. En jättesöt klänning som var röd och vitrandig, och en pyamas.. Så fick hon en mobil med prinsessor på som vi ska hänga upp vid skötbordet :D Jusst det ja, innan vi åkte till tveta så var vi på ÖoB och där hittade jag plancher som vi ska sätta upp i Olivias rum, 2 st med Nalle phu och 2 st med mumin.. Det kommer bli finfint!

Alltså den där milkschaken var helt fantastiskt god. Lyxschake med chokladsmak, gudars jag blir riktigt sugen på en sån nu. Synd (eller tur!!) att MAX inte finns här i stan!


Öland mitt Öland

2011-08-05 @ 12:09:00 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Nu sitter vi i bilen på väg till Öland. Som vanligt kom vi iväg lite senare än vad vi tänkt oss.. men å andra sidan hade vi ju inte någon panik med att komma iväg heller..

Det blev lite trångt för hundarna som får dela bagagen med Olivias vagn, men det får gå det är ju inte så långt vi ska.. och inte ska dom med hem heller så det går ingen nöd på dom där bak :-)

Kvällspromenad!

2011-08-04 @ 23:28:25 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Nu ikväll har jag, Olivia, hundarna och min mamma gått en promenad på ca 1 timma. Jäklans vad dålig kondis jag har, vi höll ju lite tempo också just för att det skulle vara någon mening med promenaden. Jag var helt slut när jag kom hem och svettades som en gris.. Det får bli fler promenader så att jag får upp lite kondition.. Jag hade tänkt köra ett löparprogram men så fick jag reda på att om man är otränad ska man inte träna så hårt det första halvåret efter förlossningen så det sket sig ju.. Jag får se om jag fortfarande är sugen på det där löparprogrammet till våren i stället.. För mitt i vintern har jag verkligen ingen lust att börja med det.. 

 

BVC

2011-08-04 @ 23:19:20 | Publicerat i: O 0-6 månader | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Dags för besök på BVC idag igen. Det är ett himla flängande dit nu i början, blir skönt sen när det inte är så himla ofta! Men i alla fall så har hon ökat fint i vikt, hon väger nu 4220g och är 54,5 cm lång <3


Thereisia och barnen

2011-08-03 @ 20:35:45 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Pappa, Jag och Olivia packade ihop oss och for till Västervik idag för att hälsa på Therese, Nathalie och Adam. Innan vi åkte hem till dom så for vi förbi Kvantum och inhandlade lite frallor och gott pålägg. Så när vi kom hem till dom så fikade vi frallor och kaffe. Tänk att till och med jag hann att äta 1,5 fralla innan Olivia började pipa där i sin stol, kaffet fick jag vänta med, jag dricker aldrig varma drycker när jag har henne i famnen.. tänk vad hemskt om hon skulle sprattla till så jag spiller varmt kaffe på henne.. hua hemska tanke!!

Therese och Nathalie hade tid på BVC så dom åkte iväg till det och jag, pappa och Olivia passade Adam under tiden, vi gick ut med han så han fick leka av sig lite men inte blev han trött för det.. var ett himla håll igång på han sen när vi kom in igen! Busungen ^_^

Anledningen till att Alexander inte följde med idag var för att han skulle på möte i Norpan med sitt nya jobb.. Vi visste först inte om han skulle komma hem idag eller imon, men nu är han i alla fall hemma så det känsn ju skönt att det inte drog ut på tiden en massa där uppe =)


Hår

2011-08-02 @ 22:30:21 | Publicerat i: Bilder | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Jag vet inte vad jag ska göra med det här håret jag har..
Något vill jag göra med det men vad??
Jag saknar mitt långa blonda hår!


2008 och tokblond!


Mysa

2011-08-02 @ 21:57:23 | Publicerat i: O 0-6 månader | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!


Jag tycker om att mysa med min pappa!
Gott luktar han också!


Att mysa med mamma efter att jag fått mat är också mysigt,
oftast så somnar jag då!


Men ibland sitter jag med hjälp av amningskudden och
myser lite för mig själv =)


Napp

2011-08-01 @ 23:40:38 | Publicerat i: O 0-6 månader | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Det här med att vänja sitt barn vid napp är ju faktiskt en liten utmaning.. Jag har alltid tänkt att man ger barnet en napp och så är det kart.. Men det är ju verkligen inte så, vi har hållt på i 2 veckor nu och försöka vänja Olivia vid napp och först nu de två senaste dagarna så har hon tagit nappen och haft den en längre stund.. förut har det bara varit några snutt och så har den blivigt utspottad och hon har vägrat ta den igen.. I och för sig så bytte vi sort och hon verkar gilla den här nya(mam) bättre än den första vi provade med.. Den första(nuby) vi provade lät så himla bra när vi läste om den eftersom att bebisen använder samma sugteknik på den som vid amningen.. men den verkade hon inte gilla något vidare.. och så verkade själva "snutten" vara för lång för hon fick kvälvningar av den ibland stackarn..




Ute!

2011-08-01 @ 23:23:57 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Idag äntligen kom vi ut jag och Olivia! Vi gick bort till min mamma och satt ute på hennes uteplats och mös nästan hela dagen. Det var så skönt att slippa sitta inne i vår lägenhet och jättefint väder har det varit också! underbart!

Kräks

2011-08-01 @ 10:52:54 | Publicerat i: O 0-6 månader | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Vi har haft en riktigt bra natt igen, så underbart att få vakna och känna sig utvilad! När jag vände mig om mot Olivia så hade stackarn kräkts ner halva sig själv och låg och kladdade med det, lagom mysig syn sådär på morgonkvisten hehe så det var bara att gå upp och tappa upp ett bad åt henne, hon hade hela håret fult och hon har mycket hår vår lilla flicka. Men nu är hon i alla fall nybadad och luktar gott, och nu ligger hon på mage på sin filt för att få träna nacke och rygg lite :P