Trevligt trevligt

2012-06-28 @ 23:39:05 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Efter en eftermiddag på stan med Thesse och Linnea så begav vi oss hemmåt jag och Olivia.. Alle var så snäll och kom och hämtade oss! När vi kom hem så kom min pappa på besök och lekte med Olivia och pratade lite.. vi åt mat och Olivia nattades lungt och fint =)
 
Vid 20 tiden så kom Thesse hit och vi har sen dess suttit på balkongen och pratat och bara haft mysigt.. just nu så har jag gjort mig i ordning för natten och ska strax gå och lägga mig.. Olivia är lite orolig så vi får se hur den här natten blir.. hoppas att den blir bra!
 
Jag hoppas också att imon blir en bättre dag för Olivia än vad den har varit idag.. hon har verkligen testat gränser idag kan man säga.. och när man sagt till henne har hon brytit ihop totalt.. så mycket testing testing och mycket skrik och gråt idag.. även små barn kan ha dåliga dagar.. men jag hoppas imon blir lite bättre =)

Idag är det Torsdag..

2012-06-28 @ 10:20:38 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

och jag har varit dålig på att blogga igen.. men det blir faktiskt lätt så när man är på Öland.. eftersom att teckningen i mobilen är rätt kass och jag tänker nästan aldrig på att gå och sätta mig vid datorn som finns där..
 
Vi är i alla fall hemma igen efter underbara dagar på Öland.. Det är rätt sönt att komma hem när man har varit borta så länge! Igår så tog jag ut Olivia på premiärtur i cykelstolen, vi cyklade bara hem till min mamma och hälsade på.. jag ville bara se vad Olivia tyckte om att sitta i stolen.. och vad jag märkte av alla glädjetjut så var det helt godkännt att åka cykel =) Däremot så är hon inte jätteglad åt att ha hjälmen på sig men det lär hon vänja sig vid det också så småningom!
 
 
Idag ska vi in till stan och träffa Thesse och Linnea, det ska bli kul för det var så länge sen vi sågs nu.. minns knappt ens när det var...
 
 
 

sammanfattning

2012-06-24 @ 12:46:42 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Midsommarafton blev en bra dag, trevligt sällskap och väldigt god mat! jag var helt slut vid 23 tiden så då kröp jag ner i sngen medan dom andra fortsatte med festen.. jag kände att jag måste lägga mig för att orka upp med Olivia sen på morgonen =)
 
Gårdagen var en slödag, pizza till middag och bara ta det lugnt under dagen.. härligt! På kvällen när Olivia hade somnat så åkte jag och Alle en sväng och kollade lite runt i kring.. vi kolalde hur några av husen vi set på hemnet låg och det var ett som låg så otroligt vackert, utsikt över havet och det blir ju inte vackrare än när solen håller på att gå ner.. jisses tänk att bo där, det är en dröm vi har!!
 
Idag fick vi sovmorgon till 9.. inte helt fel. förmiddagen tillbringade vi ute i trädgåreden och i sandlådan.. men sen med en del sand i magen så ville Olivia ha lunch så att hon fick sova någon gång.. så nu ligger hon skönt i sin vagn och sover.. jag planerar lite inför hennes stora dag om 2 veckor och sen ska jag ut och hjälpa till i trädgården med lite sysslor =)

Torsdag idag!

2012-06-21 @ 18:14:29 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Så underbart det är! Öland är verkligen den vackraste platsen som finns! åh vad jag älskar det.. tjatigt jag vet men så är det =P
 
Vi vinkade av familjen W idag eftersom att dom skulle åka hem till Varberg igen. Vi har haft några trevliga dagar tillsammans med dom och hoppas på att vi hinner ses en gång till nu under sommaren.. efter att dom åkt så packade vi väskan och gick bort till poolen för att bada.. men shiiit vad kallt det var, Olivia badade 10 minuter och frös sen så hon skakade.. vi fick vira en handduk om henne när vi skulle fika.. men det gick bra =)
 
Medan Olivia sen sov middag så solade jag och det skulle jag INTE INTE INTE ha gjort fy faan rent ut sagt.. mina axlar är helt rödbrända och svider som faan.. det gör till och  med ont om en fluga landar på axlarna.. då är det illa!
 
Ikväll ska vi baka tårta inför imon och sen ska jag och Karin gå ut och plocka blommor och sätta i vasarna här! Det blir bra det =)
 

Idag för 4år sen

2012-06-20 @ 09:39:20 | Publicerat i: Älskling | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

För 4 år sen följde jag med Alexander till Öland för att fira midsommarafton som en kompis.. jag föll handlöst under den helgen! Sen dess har vi hållt ihop. Tänk om jag vetat den där kvällen att du 3 år senare skulle ge mig den finaste och underbaraste flickan i hela världen!

Jag älskar dig! <3

On the road again!

2012-06-18 @ 13:37:59 | Publicerat i: Bilder | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Nu är vi påväg till Öland igen! Olivia är supertrött men glad att få åka bil.. speciellt nu när hon får åka i sin nya stol =)


Klart!

2012-06-17 @ 22:44:20 | Publicerat i: Bilder | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Äntligen är jag klar med möblerna! Så ikväll åt vi för första gången ute på balkongen, så mysigt.. och Olivia tyckte såklart att det var väldigt spännande!!

Vi var och köpte plantor och blommor idag oxå och såhär fint blev det med jordgubbarna, smultronen och tomaterna!



Imon innan vi åker till Öland så ska jag plantera blommorna i dom fina Höganäs krusen =) det kommer att bli så fint!

Lite fix är det kvar innan jag är helt nöjd, men det får vi ta sen =) ingen panik med det..

Nu får det nog bli sängen.. god natt!

dagarna som gått

2012-06-16 @ 23:16:41 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Åh, jag saknar redan Öland! vi åkte hem i torsdags eftersom att vi skulle på en student.. så vi åkte hem vid 13 tiden och så kom vi hem och bytte om (jag kunde ha klänningen jag köpte!!) och sen åkte vi vidare till "partyt".. trevligt var det! men vi var inte där så länge eftersom att vi var tvugna att åka hem till Olivias sovtid.. allt blir så knasigt om hon inte får sina tider!

Igår så var min pappa här och hjälpte mig att få fast Olivias stol till min cyckel, så var vi i stan oxå för jag skulle köpa linsvätska och en bok.. boken fanns ju givetvis inte i den här staden men det är ju inget ovanligt.. jag får kolla i kaklmar i stället! Eftermiddagen spenderade vi hos mamma som bjöd på "skolavslutnings tårta".. det gör hon varje år så det har blivigt lite av en tradition =)

Idag har jag jävla i mig varit flitig!! Dammtorkat och städat hela lägenheten.. torkat golv har jag oxå gjort! till kvällen blev det pizza fraför en film och efter det så målade jag bordet på balkongen så nu jäklar är det färdigt! känns skönt!! det tog sin lilla tid men det är inte lätt att få tid till det när man är själv hemma i veckorna.. och helgerna vill jag ju umgås med Alle så det har gått lite i vågor hur mycket jag har gjort.. men men nu är det i alla fall klart så nu kan vi sitta där ute och mysa om kvällarna i stället för att alltid sitta här i soffan och dega =)

Hoppas på att vi åker tillbaka till Öland på måndag! orka vänta till tisdag lixom =P men vi får se vad Alle tycker och så.. det blir nog bra!


Onsdag

2012-06-13 @ 10:14:11 | Publicerat i: Bilder | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Oj vad vi älskar att vara här på Tveta! imon ska vi åka hem igen och redan känns det ledsamt! Men vi kommer ju tillbaka hit på tisdag, så vi behöver inte vara hemma så länge =)

Jag tog en underbar bild på vår underbara flicka igår.. nyvaken och glad =)



Idag ska vi baka bullar och hämta min klänning jag tänkte ha imon på kusinens student.. håll tummarna att jag kan ha den!! sen tänkte jag försöka sola ikapp ryggen så att det blir lite snyggare än vad det är nu.. brände axlarna igår.. inte så snyggt med röda axlar och kritvit rygg haha vi får se hur det går!

Underbara Öland!

2012-06-12 @ 16:01:09 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Igår var vi in till Kalmar för Karin skulle möta en student och lämna pressent.. själv skulle jag in på Åhlens och fixa nya tofflor till Olivia och köpa leggings till mig jsälv.. men ja, det blev lite mer inköp än vad jag hade tänkt.. men men så är det när man hittar fina saker =D

Idag så har vi gjort lite allt möjligt.. Karin har städat friggan och jag har borstat och badat hundarna.. vilket jobb det är med Jeppes päls.. tänk att jag hade glömt bort hur lång tid det tar! Tur att Olivia sov hela tiden så att jag var klar med Jeppe när hon vaknade! Nu väntar vi bara på att Alle ska komma hem så att vi kan börja grilla och Olivia ska få bada ute i poolen =)

Bilstol

2012-06-10 @ 15:43:11 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Igår var vi förresten iväg och köpte en ny bilstol till Olivia.. vi blev helt impade av den i butiken! En Axkid blev det, helsvart (hade velat ha svart/lila men man kan inte få allt).. Den ska vi montera i bilen nästa vecka när Alle går på pappaledighet =)

Påväg!

2012-06-10 @ 15:35:32 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Snart framme =D


Bättre

2012-06-10 @ 09:16:17 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Det är bättre med vår lilltös nu! fortfarande snorig och rosslig, men bättre! tänderna bråkar ännu men nu har den värsta brutit igenom!

I fredags blev hon 11 månader gammal.. det är galet vad fort det går! hon är ju ingen bebis längre.. min underbara lilla!

Idag ska vi packa väskorna och fara till Öland.. där stannar vi till torsdag... så håll tummarna att vädret blir bra så jag kan få lite färg på mina vita ben =D

Jag ska även försöka att skärpa till mig uppdatera lite bättre här!

Fy fan rent ut sagt!

2012-06-05 @ 23:02:55 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Nä fy vad ledsen jag blir av att Olivia har så ont och mår så dåligt.. Nu har hon blivigt förkyld och hostig igen.. hon hostar tills hon kräks, så hon får knappt behålla nått hon får i sig.. samtidigt som det håller på så har hon 6(!!!!) tänder som är på väg samtidigt! usch det är hemskt när hon bara gråter och inte ens vill ha sin älskade napp! man är så maktlös som mamma, det är bara att hålla om och trösta och svälja sin egen gråt av hopplöshet.. usch!

Bästa Sandra och sötaste Elwin var här idag och höll oss sällskap i allt elände! Men det var tur det vi har alltid nått kul att prata om och ungarna trivs så bra ihop.. då man kan koppla bort allt tråk för en stund och bara ha roligt! Tack för att ni finns <3

Vi var i Västervik igår men det var nog inte så bra att åka med Olivia som redan då var hängig.. men jag hittade i alla fall lite fina sommarkläder till henne, och så fick jag umgås med bästaste kusinen <3

Nu ska jag försöka sova lite.. om det går, mensvärk från helvetet har jag.. usch vilket skit allt är!

Dumma tänder

2012-06-03 @ 22:56:45 | Publicerat i: O 6mån-1år | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Trött och ledsen tjej som har ont i munnen.. tänder upptill är påväg! Det är hemskt att det gör så ont på henne.. det är så ledsamt att se henne sån här.. hon som alltid annars lyser som en solstråle och är sprudlande glad.. =(



Helgen har varit lugn och skön annars.. jag har fått mycket gjort på möblerna så snart är det äntligen klart!!

Nu räknar vi ner till att Alexander ska gå på pappaledighet och semester.. två veckor kvar, sen får vi ha honom hemma länge, troligen ända till augusti!!! underbart!!! <3

1 juni

2012-06-01 @ 23:27:33 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Igårkväll kom Alexander hem, gissa om vår Loppa blev glad!?! hon fick vara vaken lite extra igår för att hinna mysa med pappa innan sängdags..

Efter en kaotisk natt med flera timmars vakentid, så gick Alexander upp tidigt för att göra sig i ordning för att åka till Norrköping och hämta sin tjänstebil..

Eftersom att SAABen var hemma så packade jag och Olivia in oss i den och åkte till Sandra och Elwin för att leka/umgås =) synd på dåligt väder bara.. men det trottsade vi och satt ändå ute i småregnet med vårt kaffe medan barnen sov gott omstoppade i sina vagnar.. vi frös lite, men vad gör man inte för di små =D

Nu ikväll så har jag grundmålat bordet.. så nu är det bara täckfärgen som ska på, sen är jag äntligen klar =D