Sjukt seg..

2008-12-15 @ 08:01:38 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Jaha.. ok.. då e de måndag..fy fan..

Jag har varit upp hela jävla natten.. helt sjukt att jag inte kan sova om nätterna så jag satt o glodde på poker o skit.. så nu e ja sjukt seg.. men jag kan inte gå och lägga mig för då sover jag hela dagen och kan inte sova inatt igen.. så jag ska fanimej vara uppe hela dagen och hålla mig sysselsatt med att städa och sånt tråkigt.. men huvudsaken är att jag inte somnar.. MÅSTE.. fattadet nu Angie, du MÅSTE *eehh.. ett försök att peppa sig själv?* vara vaken tills det är sovdags ikväll... ialf.. trött.. o så mår ja illa me... har säker käkat nått jävla skit.. eller så e de allt jävla kaffe hahaha men hur underbart är det inte med lukten av nykokt kaffe i hela lägenheten och så den där varma härliga muggen i handen och halvbrännande vätskan i munnen.. så tar man med muggen ut på balkongen och drar en röka samtidigt.. det är mumma det.. nästan kärlek =D får nästan ta o gå o koka nytt kaffe =P

aja ja kommer säkert skriva en gång till idag.. om jag minns.. och orkar..

Slarvig..

2008-12-14 @ 04:20:43 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Hmm nu har jag slarvat med att skriva här på ett tag.. inte braa...
Det har ju hänt lite saker som är värda att berätta=)

Den 6 December så blev min älskade kusin Therese och hennes kille Björn föräldrar till en ubersöt liten pojke som heter Adam! Jättegrattis till er båda! <3 Och Grattis till Therese som fyllde 25år samma dag som lilla Adam föddes! Kunde det bli bättre? =)

Den 13 December (igår) fyllde min bror 16 år.. Grattis!!

Det är snart jullov vilket är jävligt skönt.. ska bli så skönt och slippa tänka på massa uppgifter i några veckor.. Specialarbetet är inlämnat och kvar har jag en jävla komplettering som måste in så fort som möjligt.. har varit lite lat när det gäller den eftersom att jag haft mycket att skriva på specialarbetet.. men det va ganska kul och intressant att skriva.. jag skrev om Dyslexi.. kompletteringen har varit problematisk att få i ordning på eftersom at tjag inte fick tag i boken som man skulle ha.. men nu så ha rja hittat en som jag fått köpa den av så jag får väl den på tisdag eller nått.. så det blir nog bra.. min lärare e väl sur som vanligt men det får hon faktiskt ta den här gången.. inget jag kan göra åt att böckerna e svåra att få tag på ibland..

Mina jävla sovproblem går ju inte över heller.. helt sjukt.. jag kan känna mig skittrött vid typ 23, 24 så går man och lägger sig.. men inte faan kan man sova inte.. får ligga dr och snurra i flera timmar.. nu e klockan 17 minuter över 4 och jag kan fortfarande inte sova.. helt jävla sjukt.. vet inte vad ja ska göra för att få till sovandet.. kanske skulel ta o vara upp till ikväll i stället så kanske ja kan sova då.. hmm . aja får se hur ja gör..