Påsken

2009-04-17 @ 12:07:06 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Ja nu e vi hemma från Småland och påskfirandet..
Vi åkte neråt i fredags och stannade till en stund hemma hos mamma och fikade lite och så.. träffade mormor och pappa där hemma me.. det va trevligt och så.. men lite halvtröligt.. Efter vi varit där va det igentligen meningen att vi skulle åka vidare ner till Öland men då stannade vi till hos Alexanders moster en stund och då vart det fika där oxå oxh massa prat och så.. men efter det så kom vi ner till Öland hehe.. Satte oss bara och tog det lugnt och sånt..

Lördagen alltså påskafton så va vi iväg till Oscar som hade sin 30 årsfest.. riktigt roligt var det faktiskt! mycket folk och mycket dricka hehe så söndagen gick ju åt till att slappa för då va vi jävligt sega båda två..

Igentligen gjorde vi inte så himla mycket när vi va nere vi slappade messt och tog de lungt resten av dagarna.. Bytte en sidospegel på bilen och ombesiktigade den.. och lite så.. Tisdagen så kom Karin hem från Norge så då hann vi träffa henne lite me innan vi åkte hem.. vi påkte hem i onsdags så lite tid med henne fick vi ialf=)

I torsdags så va ja på Intervju hos Lärarförmedlarna så hoppas att jag får komma dit på ett besök till så att ja kan få börja jobba någon gång hehe fan min utbildning är ju klar om några veckor..

  
Amores Sabaton tröjja blev finfin!         Jeppe gillar att åka bil =)

 
Alexander får oxå va me <3                 Jag me.. påväg till festen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback