SABATON och HAMMERFALL

2009-03-30 @ 14:24:30 | Publicerat i: Musik | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Som jag tror att jag nämnt innan i nått inlägg här så fick ju Jimmy biljetter till Hammerfall i julklapp av mig och Alexander..

Så i lördags så kom pappa och Jimmy upp hit.. lördagen vart ju lugn och så eftersom att dom hade åkt långt och va lite sega.. men det vart lite guitarhero och sånt..

Så igår va vi äntligen på konserten och fy faaaan va nice det va!!!
Alexander och jag rockade slut på oss till Sabaton som var förbandet.. faan va bra dom är live.. kan inte släppa hur jävla bra det va!! Jimmy rockade på han oxå men han rockade ännu mer sen när Hammerfall kom in på scenen.. och som vanligt fick ja jävulskt ont i ryggen så Jimmy stog längst fram i folkmassan och rockade medans Alexander och jag va och drack några öl där längst bak hehe men man såg jävligt bra därifrån oxå! Men så i mellanåt så klämde ja mig ända fram för att kolla till så allt va bra med Jimmy och det kunde nog inte ha varit bättre hehe har aldrig sett honom så jävla glad tror jag! Men måste ju säga att Hammerfall är ett band man ska lyssna på Live för det va mycket bättre än på skiva.. helt klart!

Det va så roligt oxå när jimmy skulle springa fram till scenen.. då va han tvungen att visa biljetten för en vakt.. och så va det en kille som försökte tränga sig före Jimmy men han knuffade bort honom.. men det roliga med det hela va ju att det va Robert Wells hahaha jimmy såg inte det men vi berättade det för honom sen efter konserten.. komiskt!

Tröjjor köpte vi så klart Alle och jag köpte med Sabaton och jimmy köpte så klart en turnetröjja med Hammerfall..
 Vi tog massa bilder oxå men dom vart inte så bra någon av dem.. konstiga färger och sånt.. men va fan.. de spelar ju inte så stor roll huvudsaken är ju att det finns några bilder lixom!! Men nästa gång Alle och jag ska se Sabaton ska vi ha en redig kamera med oss.. måste ju ta fräsiga bilder på Joakim*sångaren* så jääävla hott ^_^


Ups!!

2009-03-30 @ 14:10:19 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Fan va länge sen det va jag skrev haha..
Får ja väl dra allt fast lite kortare version hehe..

Börjar med att jag var nere i skåne i förrförra veckan..
Åkte ner till Therese och Björn och lilla Adam den 17 för att ja skulle skriva omtenta den 18 och ha lektion den 19.. då jag var där nere ett tag den här gången.. men i alla fall.. när ja kom ner till Lund så gick vi på stan och så fikade vi lite och så.. sen på kvällen så var vi och hälsade på vår syssling Katarina och hennes kille Magnus på patienthotellet i Lund.. dom hade precis fått sin lilla son Sixten dagen innan han va så söt den lilla fisen =) Grattis till er båda!!
Onsdagen hade jag omtenta så det va ju bara o fara till Landskrona.. men det gick ganska fort och det blev godkännt med så de va ju bra.. jag fick även uppgifter att göra till dagen efter för att min lärare skulle ha lektionen med bara mig.. så den lektionen var bara att vi pratade om uppgifterna ja hade gjort och min lärare sa då till mig att hon tycker ja har bra pedagogiskt tänkande så det är ju bra hehe..  På fredagen så va jag, Therese, Björn och Adam iväg till Babyland i Malmö för att dom skulle köpa en babysitter till Adam.. dom hittade en jättefin neongrön stol som han gillade att sitta i hehe... På hemvägen sen så tjatade therese om sin jävla falafel så då fick man testa det.. men det va gutt, annorlunda men gott=D
Sen på lördagen så vart det hemfärd hit till Västerhaninge igen.. det va mysigt att komma hem till hundarna och min Alexander <3

Den här veckan som har gått nu har varit lugn o så.. har städat och pluggat typ..

Hemma och Herbalife

2009-03-11 @ 00:23:53 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Hemma igen.. vi kom hem igår eftersom att Alle va dålig i söndags på grund av sin allergi..  
det va trevligt nere på Öland, hundarna funkar ihop alla tre nu så det är bra.. slipper man hålla på o passa på dem hela tiden.. Amore e ju liten o kaxig men det gick bra=)

Så va jag ju i Oskarshamn under nästan hela fredagen så umgicks lite med mamma och pappa och pratade om en massa saker.. så de va också kul,, sen i lördags så va jag och Alle ute i Kalmar med Oscar.. va länge sen ja festade spå det va nice att komma ut en sväng.. några öl o så.. men ingen jävla turkisk peppar för min del den här gången haha

Första dagen med Herbalife idag me.. smakar väl sådär den där jävla drinken.. men det funkar.. jag lär väl vänja mig vid smaken.. mätte även alla mått man skulle mäta på kroppen idag.. det va inte så jävla skoj.. så kommer fan inte lägga upp ett skit om det förens jag har minskat dem lite.. får vi se om ja vågar slänga upp ett inlägg om dem mått ja har nu haha det jobbiga också är att ja typ är sugen på något hela tiden.. men det måste ja hålla mig ifrån.. men men de går nog bra..

sovdags nu.. mina tre hjärtan kommer nog in från utevisstelsen snart så ska joina dem o sova=)
Natti!

Småland

2009-03-06 @ 11:59:06 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Kan ju passa på att skriva ett inlägg nu när ja ändå har lite tid över=P
sitter hemma hos Alles mamma Karin o hennes man Stig och väntar på att Alle ska ringa om att han e klar hos frissan.. orkade fasen inte följa med dig och sitta där o uggla^_^ Så när han ringer ska Karin o Stig köra in mig till Kalmar så ska Alle släppa av mig i Oskarshamn så får han åka på sin intervju i Västervik!

Hinner jag umgås lite med mamma och mormor^_^ förhoppningsvis pappa osso..

Jahaja de va väl allt ja får ur mig just nu... men kommer nog på nå annat att skriva senare..

Benjamin Button

2009-03-02 @ 13:00:19 | Publicerat i: Film/Serier | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Igår så va Jag, Alle och Mallan på bio i stockholm och såg nya pittanfilmen,,
Benjamin Button´s otroliga liv.. den va riktigt bra faktiskt.. lite småsorglig på sina ställen så man fällde väl en tår eller två hehe och som vanligt så va det något "hemskt" som hände och jag började skratta haha det är typiskt mig det.. fråga Denise hon vet =D

Nej men allvarligt filmen är verkligen sevärd så gå och titta på den!!

Efter bion så följde vi med Mallan hem en sväng och fikade kvällsfika.. eller vad man säger hehe men det va trevligt!
vi kom hem rätt sent eftersom att filmen va så lång.. så de va typ att gå o lägga sig när man kom hem hehe