jag har ont..

2010-12-22 @ 12:17:12 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 2 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

men kan inte riktigt förklara hur eller vart.. kan försöka ändå.. det gör ont vid höften typ fast rätt långt inne i kroppen.. o det sticker och värker eller hur jag ska förklara... det kommer och går ibland och är jäkligt obehagligt...

vecka 14

2010-12-20 @ 15:57:56 | Publicerat i: Veckovis | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Ja enligt barnmorskan så går jag in i vecka 14 (13+0) idag! Det är heeelt sjukt vad tiden rusat iväg! jag som trodde att tiden skulle snigla sig fram! Men det är nog tack vare jobbet tiden går så fort :-) På fredag är det julafton... det känns inte heller vettigt haha men det ska bli underbart att få vara ledig fram till den 10/1 :-P jag beställde en klänning att ha på julafton så hoppas jag kan ha den... den borde komma hem inom! Nu blir det snart byte till buss(på väg hem från jobbet)

konstigt..

2010-12-10 @ 19:24:16 | Publicerat i: Graviditet | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

det är så konstigt det här.. jag är i vecka 11, men det ser ut som om jag är mkt längre gången om man kol0alr på mig mage.. helt sjukt.. ok att ja hade fläskomage innan men nu e den ju typ.. rund och svullen.. känns lite konstigt eftersom att det inte direkt ska synas något ännu.. så mätte jag för att se om måttet runt magen hade ökat.. trodde kanske någon cm.. men 7 cm.. är inte det lite mkt?? eller?? jaja de känns ialf konstigt..

Halsbränna

2010-12-08 @ 21:20:24 | Publicerat i: Graviditet | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Jaa nu va det ju ett tag sen jag skrev här.. men jag har inte orkat eftersom att jag vart sjuk igen och hostade tills jag kräktes och hostade lite till... var rädd att det va lunginflammation först men så gick jag till läkaren o han kom fram till att jag hostade så hemskt för att jag slutat med min astmamedicin.. jag vågade inte ta den när jag fick reda på att jag va gravid.. tänk om det skulel skada o sånt tänkte jag.. men han sa att de tinte är någon fara med dom medicinerna jag har så jag fick stränga order från läkaren att ta min medicin morgon och kväll! Men aja nu mår jag ialf bra igen och det känns toppenskönt =)

Lucia närmar sig mer stormsteg, och jag känner mig lite stressad över allt som ska fixas på jobbet inför det... så himla mycket! Idag har vi bakat pepparkakor.. det var roligt men jisses o baka med dessa små knattar.. ingen lätt match ^_^

Jag är nu i vecka 11 (10+1) känns helt underbart att det gått så fort! men jisses vilken halsbränna jag får ibland.. hemskt är det.. bränner ända upp i öronen.. och ibland känns det som att man ska kräkas upp det där hemska svidande äckliga...hua..! o inte hjälper dom där tabletterna som tanten på apoteket sa va så himla bra.. =( snart e det inskrivning på MVC.. ska fråga min barnmorska oxå om jag kan få göra ett tidigt UL..jag vill ju veta så att det lilla hjärtat pickar på där inne.. och så vill jag få veta om det är en elr två.. ja menar både Alle och jag har tvillingar i släkten.. jisses ja e nästan lite orolig för de där..

Nej nu ska jag forsätta titta på Grey´s Anatomy =)