Städat

2011-02-20 @ 18:13:31 | Publicerat i: Bilder | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Jag måste bara få klaga lite lite, det var främst jag som ville ha våra uberstora speglar i hallen (spegeldörrar till garderoben) men det är plågsamt jobbigt att hålla dom rena.. och när man torkar av dom är det svårt att få så att dom inte blir flammiga.. usch.. jag tycker fortfarande att det är jättefint med dom stora speglarna som har lite rökigt glas men måste ändå få gnälla på att dom är jobbiga att hålla rena hihi

Vi har kört en städning här hemma idag så är det trevligare att komma hem från jobbet om kvällarna. Bara att dammsuga vaje dag som man behöver göra och det är ju inte alltför jobbigt faktiskt.. hellre det är att få massa hår på strumporna, eller under fötterna när man går barnfota så man drar med sig allt i sängen sen.. huga..

Från och med idag håller vi på att avvänja vår lillhund Amore vid att ta för givet att han ska ligga med oss i soffan.. Så nu har vi ställt in hans korg i vardagsrummet så ligger han i den.. han ser lite ledsen ut i mellanåt och blänger på oss.. men vi ska vara starka och inte falla för hans minspel! Målet är att han ska sluta sova med oss i sängen också för det kommer inte fungera när Lillkotten kommer. Men vi mjukbörjar med att han inte får ligga i soffan hela tiden så får man ta allt lite pö om pö.. brakar vi på med att han inte får vara varken i soffan eller sova i sängen nu får inte vi sova något om nätterna och det kommer vi inte orka med så då kommer det gå åt skogen med hela planen.. Så små steg i taget så går det nog bra =)Jag tycker inte han ser ut att plågas direkt..
Men så fort han får chansen ska han bevisa hur
eländigt hans liv är just nu. hehe


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback