Förlåt!

2013-07-31 @ 17:18:53 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Jag ber om ursäkt för den kassa felskrivningarna i förra inlägget.. Publicerade det innan jag läste igenom det..


Hemska natt!

2013-07-31 @ 16:54:48 | Publicerat i: W 0-6 månader | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Wilma var i stort sätt valen hela natten! Hon somnade lite till och från, men vid 7 i morse så somnade hon på riktigt men sov bara 3 timmar sen va hon vaken jättelänge.. Knasigt men hon hade vändans mycket lift i magen under natten och kom aldrig till ro..

Så idag blev det inget stort träningspass. Men jag gjorde mina plankor! 30sec*3 i vanlig planka på knä och 15sec*3 i sidoplanka på knä på var sida! Lite stolt faktiskt! Så har jag suttit på pilatesbollen och balanserat också! Shit vad det känns i ryggen! :-)

Snart är ser mat! Sen ska Alexander åka och köra taxi över natten så Sandra kommer hit ikväll och vi ska ha lite nagelfix :-)


Utvecklingsfaser

2013-07-31 @ 01:04:04 | Publicerat i: W 0-6 månader | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Dessa utvecklingsfaser.. Wilma är återigen pigg och alert sen 1 timma tillbaka och klockan är nu 1 på natten.. Hur länge ska detta hålla på? Enligt appen så typ 2 veckor till! Helt galet.. Hon somnar så duktigt vid sju och sover sen till tolv ungefär och är sen vaken 1-2 timmar för att leka, hon vill ju inte ligga i sin säng så man kan sova vidare.. Nejden hon ska vara hos oss och vi ska leka med henne.. Vilket man inte alls är så speciellt sugen på vid den här tiden på dygnet. Sen somnar hon om och sover till fyra fem för mat och sen vaknar hon vid sex sju tiden och ska då vara vaken, men då är ju jag död som har hållt på med henne halva natten.. Sen när mamma väl har piggnat till där vid åtta nio, då kan man minsann sova ett par timmar.. Oförskämt tycker jag :P


Träningsvärk!

2013-07-30 @ 10:41:59 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Igår var en dag då vi fixade lite allt möjligt smått och gott.

På förmiddagen så tränade jag mitt första pass. Det var tufft kan jag lova och ändå så gjorde jag inte så många rep. som det står, det hade varit heeelt omöjligt för min stackars otränade kropp! Men jag slutförde passet, tillsammans med Olivia :-) så idag har jag träningsvärk men det är ju rätt skönt faktiskt!

Alexander kom hem igårkväll och med sig hade han hutlöst mycket dasspapper och torky! Skitbilligt där borta i lilla Edet :-)

Idag är det ruggväder, men de blir nog en liten sväng till lekplatsen ändå så Olivia får leka av sig lite :-)


Det blev bra!

2013-07-29 @ 00:10:01 | Publicerat i: O 1år-2år | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Dagen blev bra trots lite sömn! Vi träffade Denise idag vilket var jättelänge sen sist, om man inte räknar in dopet då.. Vi gick ut till lekplatsen så att Olivia kunde få leka av sig lite, självklart så regnade det även idag men vad gjorde det.. Olivia lekte ju ändå och skitig blev hon.. Men vi har ju tvättmaskin! Jag har lite svårt att förstå föräldrar som inte låter sina barn leka för att dom blir skitiga, "jag tål inte sånt kladd" nä men det gör ditt barn och har skitkul, låt ungen leka!! Mer geggamojja åt barnen!! Hihi

Ikväll har jag suttit och pillat med den där fotoboken.. Kanske blir det bra ändå, jag vet inte ännu, jag har valt ut bilderna som ska va däri och placerar ut några.. Färger och sånt får jag ta sen.. Först och främst vill jag bli nöjd med hur bilderna blir placerade!

Nu ska jag försöka få en tjattrande bebis att somna, wish me luck :D jag är på bra humör känner jag, imon står första träningspasset enligt Olga Rönnbergs bok på schemat.. Det får bli på förmiddagen så jag får försöka involvera Olivia i det hela. Spännande :D så på kvällen kommer Alexander hem!! Efter 8 dagar borta!! Längtar <3


OBS! GNÄLL!!

2013-07-28 @ 05:47:57 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Vid 1(!!) somnade Wilma igen.. Och nu är jag återigen vaken med ungarna för att Olivia alltid ska gapa och gnälla så fort det är nått, och Wilma vaknar sen är det lögn i helvete att få henne att somna om... Jag har fått sova typ 4 timmar på grund av att hon hela riden ska gapa om allt.. Uppgiven? Mm bara förnamnet.. Sur? Kan man lugnt säga..!


Men suck...

2013-07-27 @ 23:49:02 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Olivia vaknade och hittade inte sin napp, när jag skulle hjälpa henne blev hon total vansinnig och började skrika och gapa som fan.. Vilket resulterade i att Wilma vaknade och vart skärrad och kan nu inte komma till ro och somna.. Så nu sitter jag här i sängen uppgiven, med två vakna barn.. Kul! Tack så mycket för det Olivia... :-/ ibland är det verkligen förjävligt att vara själv med barnen.. På måndag kommer Alexander äntligen hem efter att ha varit borta i 8 dagar, så då slipper jag ta allt detta själv! Ska bli skönt!!


Duktiga unge!

2013-07-27 @ 22:18:40 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Eftermiddagen spenderade vi tillsammans med Sandra och Elwin. Vi packade med oss fika och kaffe för att vi skulle kunna vara på lekplatsen ett par timmar. När vi kom dit så var vädret klibbigt och kvavt, men efter en stund började det regna.. vi stannade kvar trots regnet med barnen vart så böta, och vi också för den delen så vi gick hem efter någon timma. Väl hemma så slängde vi två skitiga ungar i badet så att dom skulle bli lite rena igen. Sen fick dom leka inne i stället medan mammorna satt och pratade.

Jag måste även berömma Olivia som var så duktig idag, jag tog enkelvagnen till lekplatsen så hon fick stå på åkbrädan för första gången. Det gick superbra och hon tyckte att det var väldigt spännande och kände sig såklart väldigt mallig och stor! Hoppas det fortsätter att gå bra så man kan använda enkelvagnen när man bara ska kortare sträckor =)

Nu ikväll så skulle jag börja med en fotobok, men tyckte inte att jag fick till det alls så jag raderade skiten och stängde ner programmet.. onödigt jag vet men vad fasen, när man inte är nöjd med nånting kan man lika gärna börja om från början!

Nu tänkte jag gå och lägga mig och läsa min bok =)

Fossing

2013-07-27 @ 19:01:02 | Publicerat i: W 0-6 månader | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Lilla mini, nu har hon fått fatt i sina fötter! Älskade unge, det är så underbart och häftigt att följa sitt barns utveckling! Jag är då tacksam för mina vackra döttrar ❤


Hon satt!! Helt skälv!!!

2013-07-27 @ 00:20:37 | Publicerat i: W 0-6 månader | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Glömde berätta! Jag satte Wilma upp i soffan så hon hade stöd bakom ryggen idag. Men då sträckte hon på sig och rätade upp sig så att hon satt helt utan stöd!! Det gjorde hon i typ 5 sekunder sen trillade hon åt sidan.. Men shit alltså, hon satt helt skälv och hon är inte ens 4 månader ännu!! Självklart fick jag ingen bild på det och inte ville hon göra om det heller.


Lång dag!

2013-07-27 @ 00:16:35 | Publicerat i: Bilder | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Vi åkte iväg med morfar till temalekplatsen idag. Olivia lekte med sin morfar och jag tog hand om Wilma! Det var perfekt väder, lite molnigt och behaglig temperatur. Vi åt självklart glass när vi ändå var i närheten av bästa glasskiosken, men efter att vi ätit den så kom värmen! Plågsamt varmt blev det så då gav vi upp lekplatsen och åkte till maxi och handlade i stället..

När vi hade varit hemma en stund så kom mamma och Valle på besök! Dom hade med sig (efter att jag skickat dom till Apoteket) minifom till Wilma, det ko jag ju givetvis på när vi kom hem att jag glömt att köpa! Tack mamma och Valle att ni fixade det, natten är räddad!! :-) dom hade även med sig jordgubbar och grädde som vi fikade på. Olivia blev lycklig som fick ära sina älskade "bubbare" :-)

Senare på kvällen när tjejerna hade somnat så fick jag mess ifrån Sandra som hade tråkigt, så hon kom hit och umgicks i stället. Mycket trevligt, som vanligt! :D

Nu kom Olivia in till mig, hon är för rolig! Hon kommer lite smågnällig och klättrar upp i sängen. Konversationen är typ såhär:
"Jag - är du ledsen Olivia?
O - jaaa (väldigt ynklig)
Jag - ojdå det var ju inte bra, lägg dig här ska vi se att det blir bättre, vill du ha pappas täcke?
O - mmm
Jag - känns det bättre nu?
O - Zzzzzzz"

Gullunge, somnar om så fort hon lägger huvudet på kudden :-) nu ska jag försöka sova lite innan det är dags för nästa amning. Det blir nog vid 2 eller 4.. Beror på lite hur bra hon sover, hoppas det blir vid 4 :D

God natt!!


Igår för ett år sen

2013-07-26 @ 19:18:48 | Publicerat i: W 0-6 månader | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Fick vi veta att jag var gravid igen! Det kom som en fullständig chock för mig som var 100% säker på att jag inte var det.(jag hade alla gravidrecken som finns tror jag men trodde på allvar att set berodde på nått annat) Jag gjorde testet bara för att Alexander ville att jag gjorde det innan jag började med en diet. När jag kissat på stickan var det ett plus innan urinen hade spridit sig över hela rutan.. Där satt jag i chock! Jag ringde till Alexander som jobbade på taxin och sa att jag va smällgravid och svaret jag fick var "jaha, ok, eller va? Öh ok, men jag ringer dig sen, hejdå...Klick!" Haha vilket jävla svar :D det visade sig när vi började räkna att jag var i vecka 8 typ.. Tro fan jag mådde dåligt hahaTänk att det var du vår underbara lilla Wilma som fått mamma att må så dåligt!


Lipsill till mamma

2013-07-25 @ 23:04:45 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Åh så fånig man är! När jag hade skrivit allt i Wilmas dagbok som jag ville så började jag gå tillbaka lite och läsa.. Så läste jag förlossningsberättelsen som jag har skrivit där i. Tror ni inte att denna lipsill till mamma fick torka tårarna efter att ha läst om hur det gick till när vår andra dotter föddes? Så fånig man är, men åh andra sidan så finns det ju inget som kan slå den känslan och kärleken man får i kroppen när man ser sitt barn för första gången! Obeskrivlig känsla!


Åka buss

2013-07-25 @ 22:59:14 | Publicerat i: Bilder | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

En bra dag har det varit, FÖRUTOM att Olivia har varit himla gnällig! Hon har tjutit för allt verkligen!

Therese och Nathalie kom hit på förmiddagen och vi åt lunch och sen gick vi till lekplatsen.. Sen tog jag och tjejerna bussen in till stan för vi skulle gå på födelsedags fika hos en av mina kusiner. Det var ju verkligen en höjdare att få åka buss! När vi skulle hem så gick vi, det var dumt för fy fanken vad ont i benen, när jag kommit mindre än halvvägs ville jag sätta mig ner och gråta.. Men hem kom vi till slut, jag fick stanna lite då och då men usch..

Nu sover tjejerna och jag sitter bara här.. Jag ska skriva lite i Wilmas dagbok, jag ligger lite efter med den!

Väntar spänt på bussen! ❤


Resten av dagen

2013-07-25 @ 00:00:50 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Jag var en på lägenhetsvisning idag eftersom att vi letar större, den va jättefin! Men, det är ingen uteplats till och det vill vi ju ja.. Frågan är om vi ska vänta eller om vi ska tacka ja till den här och se om vi får den eller inte.. Svårt..

Nu ikväll så har Sandra varit här och vi har suttit på balkongen med ost och kex! En liten öl slank visst ner oxå :P så himla trevligt, vi hade kunnat sitta ett par timmar till om inte mina flickor hade vaknat :P

Wilma vaknade och hade panikont i magen vilket väckte Olivia.. Men nu har i allafall Wilma somnat om och Olivia är på god väg här brevid mig, jag ska oxå sova nu! God natt!


Vaknat på fel sida!

2013-07-24 @ 09:55:41 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Ja, det har jag verkligen gjort idag, känner hur irritationen bubblar i kroppen hela tiden. Natten var ju inte heller någon höjdare, Olivia har sparkat och snurrat som en galning och Wilma har velat snutta.. Men sparkat och vevat hela natten hon oxå.. Känner mig öm om låren och magen där hon sparkat hela natten.

Nu gnäller dom här igen, båda två. Undrar om dom oxå vaknat på fel sida ;)


Tisdag

2013-07-23 @ 23:21:26 | Publicerat i: Bilder | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Ja då var ännu en dag passerad! Såg nu att jag helt glömde bort att blogga om gårdagen, den som var så trevlig! Vi bar i Västervik igår och hälsade på Therese och Co.! Jag och Therese gick med barnen till stranden och var där ett par timmar medan pappa och Adam var en sväng ut med båten.. Mycket trevligt, och Olivia var lycklig som fick bada :-)

Idag så har vi umgåtts med Sandra och Elwin och haft "kalas". Vi åt bara lite glass och barnen fick paket eftersom att dom har fyllt 2 år båda två :-)

Nu ikväll så kom Sandra bort hit och vi satt och pratade om allt möjligt. En vet diskussion om tatueringar haha det kan man prata om hur läge som helst :-) men nu har Sandra gått hem och jag ska snart sova. Ska bara kolla runt litenhet nätet först och avvakta för att se varför Wilma ligger och flaxar och snurrar i sin säng, hon verkar rätt orolig.. Det bådar inte gott! Natten som var var inte alls rolig, hon vaknade 1 gång i timman för snutt så jag var rätt seg när Olivia vaknade och ville gå upp.. Men men vi hoppas på en bättre natt och att Wilma slutar spatta :-D

Bilder från igår


2013-07-22 @ 00:40:18 | Publicerat i: W 0-6 månader | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!


Dagen

2013-07-22 @ 00:30:01 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Alexander åkte iväg på jobb idag, jag är alltid nere sen dagen han åker, känns tråkigt och tufft.. Jag vill ju ha honom här hos oss❤

Jag och barnen gick bort till mamma i eftermiddag och där fick vi god sallad till middag, men Olivia fick korv o pasta. Olivia fick plaska i poolen och Wilma fick ligga på en filt i gräsmattan och sprattla. Det var tydligen spännande att lägga fötterna utanför filten så att hon kunde känna gräset :-)

Jag var ner till källaren oxå och hämtade alla barnböcker som jag hade när jag var liten. Nu har vi massor av böcker att läsa! Två fulla kassar med böcker fick jag med mig hem, vissa av dom har jag målat och klottrat i men dom kan ju Olivia få ha och bläddra i själv, bättre att dom slits än slängs tycker jag! En del av böckerna var knappt öppnade ens en gång! Jag ska gå igenom dom lite noggrannare här hemma och laga dom som behövde lagas :-)

Nu tänkte jag försöka sova, grannarna har precis gått in från sin uteplats och slutat prata högljutt om sitt sexliv.. Dom tror nog att alla vill veta, eller så inser dom inte hur högljudda dom är.. :-/


En SÅN dag!

2013-07-21 @ 00:32:45 | Publicerat i: O 1år-2år | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Idag har Olivia och jag varit arga och ledsna på varandra hela dagen, det känns så himla tråkigt och ledsamt.. Jag känner mig som väldens sämsta mamma när det blir sånna här dagar..:-(

Men men nya tag imon!!


Varmt o klibbigt

2013-07-21 @ 00:30:14 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Alltså fy fanken vad varmt det är i sovrummet! Svettas som en gnu även att jag inte har täcke och att fönstret är öppet så den svala nattluften kommer in.. Men inte hjälper det! Det går ju inte sova i detta klibb.. Usch..


Galen!

2013-07-20 @ 13:18:07 | Publicerat i: O 1år-2år | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Min lilla sover gott i sin säng!

Min stora jävlas så mamma går i taket, denna jävla trots alltså, jag blir galen! Jag blev så jävla arg och ledsen att jag gick och satte mig på balkongen en stund(Alle är hemma) för att bara vara.. Så nu känns det bättre och jag ska gå in och äta lite!


Vända sig!

2013-07-20 @ 00:08:36 | Publicerat i: W 0-6 månader | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Denna lilla busfisen vändning från rygg till mage idag! Mamma blev fånigt stolt såklart! ❤


Staden

2013-07-20 @ 00:06:24 | Publicerat i: Bilder | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Vi åkte in till stan idag! Eftersom att Olivia är så fascinerad av bussar så gjorde vi det lite spännande för henne och tog bussen in till stan! Hon var så glad och mallig!

Vi fyndade två par jeans och en tröja till Olivia på slutrean på kappahl men till Wilma fanns det ingenting! Däremot så hittade jag tre kortärmad bodys till henne på lindex som fick följa med hem :-) vi lyxade även till det och åt på pizzeria innan vi åkte hem!

Väl hemma så kom min pappa förbi med godisremmar som han köpt till mig på kristdalas marknad idag. Efter att tjejerna somnat så fixade jag mina naglar med det blev inte alls bra.. Blev bara ett jäkla kladd av det hela så det
blir nog att göra om det imon!


Trööööötta idag!

2013-07-18 @ 16:41:52 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Hemsk natt, behöver inte säga mer om den än så... Så idag är både jag, Alle och tjejerna trötta! Vi hade tänkt åka till stranden men inte lönt när vi är så trötta plus att jag (som varje j*kla år) har bränt mig på axlarna..

Jag har i stället gått igenom lite kläder och rotat fram det i stl 62 som Olivia hade.. Känns så himla lite, jag har för mig att hon hade huuuur mycket som hellst just i stl 62, men när jag började rota runt såg jag att stl 74 var en överlägsen vinnare haha men men nu har jag plockat fram det i 62 som vi har så kanske mamman kan få ta en tur på stan någon dag och köpa lite plagg åt min Mini! Hihi ;-)

Just nu så är Alexander och Olivia ute och leker lite, under tiden så sover Wilma och jag har plockat undan lite.. Och nu, nu har jag lite egentid! Hur underbart är inte det!!??!! Jag ska försöka att INTE hålla på med "måsten" just den här lilla stunden! :-)


Stranden!

2013-07-17 @ 17:08:39 | Publicerat i: Bilder | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Efter en bra natt med mycket sömn så är vi nu på stranden igen! Så himla härligt! Vi har verkligen duktiga barn som är så snälla att ha med sig! Just nu så är Olivia nere vid vattnet och leker med morfar, Wilma sover gott i sin vagn och jag har placerat mig i en solstol och solar fläsket lite.. :D ska erkänna att jag inte tycker det är så roligt att se ut såhär men va fasen, jag vill ju inte att olivia ska bli drabbad för att jag är tjock och lat lixom.. Nä, nästa år är det ändring, då ska jag känna mig bekväm på stranden!


Det finaste vi gjort 💜

2013-07-16 @ 21:54:07 | Publicerat i: Bilder | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!


Det blev en dag på stranden...

2013-07-16 @ 21:49:27 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Vi åkte till stranden med min pappa idag! Det var mysigt faktiskt, synd bara att det blåste så himla mycket, Olivia blev ju lite kall då när hon hade varit i vattnet.. Men kul hade hon! Wilma var nöjd hela tiden vi var där oxå såser var en toppendag förutom blåsten då ;-)

När vi kom hem så pillade Olivia i sig några pannkakor och sen kom Nathalie och hennes son Axel på lite lek och prat. Riktigt trevligt, så ser ska vi göra om någon dag när barnen är lite piggare :-)


Inget Öland

2013-07-15 @ 23:16:46 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Nä det blev inget Öland för oss den här veckan, stackars Karin mådde inte bra så vi sa att vi stannar hemma i stället så hon får kurera sig i lugn och ro!

Vi har i stället städat lite här hemma, dammsugit och torkat av golven har vi gjort jag och Olivia. Vi var ute i två omgångar men andra omgången slutade helt i kaos, Olivia var supertrött men skulle ju givetvis inte hem ändå. Det slutade med att hon gapade och skrek och jag bar in henne.. Jisses vad arg hon var! Men det blev bättre så fort jag började göra välling åt henne :-) så somnade hon fort ikväll, lilla hjärtat ❤

Wilma har fått minifom idag så hon har mått bra :-) vår fina kvällsrutin vi hade funkar inte alls längre, så nu försöker jag komma på hur det är hon vill ha det om kvällarna.. Det verkar som att hon tar en liten nap där vid halvsju sju och sen vaknar hon lagom till vi ska natta Olivia, men då får hon ligga i gymmet (som jag givetvis tar med in) och där ligger hon gärna fram till 23.. Vilket inte jag uppskattar så värst mycket.. Men men så är det med småbarn :-) hon har även börjat "bitas" när hon ammar och är busig.. Hon tittar med busig blick på mig och så biter hon ihop käkarna och draaaar till "snutten" åker ur munnen på henne och så bara ler hon! Det gör förjävligt ont men det går ju inte bli arg heller, hon är ju så söt ;-)


Fortfarande vaken

2013-07-14 @ 23:38:43 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Jag blev visst uppe ändå.. Jag satte igång datorn och skulle börja fixa med en fotobok, men då blev Wilma (som innan legat jätteglad i babygymmet när mamma inte hade nått för sig) ledsen så jag stängde av, gjorde mig i ordning och la mig i sängen för att amma och prata med Alexander i telefonen.. Wilma somnade ganska fort och när jag lagt över henne i sin säng så sträckte jag ut mig och njöt över att ha hela sängen för mig själv, då kom Olivia tassandes med sin snutte och kudde under armen, så jag fick snällt maka på mig igen så hon fick plats. Så typiskt :P men hellre att hon kommer innan jag har somnat än efter, sömnen blir oftast så knasig om hon kommer in precis när man somnat.. Oftast så får jag hög puls då och känner mig nästan rädd eller skrämd i kroppen.. Skitkonstig känsla! Någon som kan känna likadant?


Eftermiddag hos mormor

2013-07-14 @ 21:58:51 | Publicerat i: Bilder | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Vi spenderade eftermiddagen hemma hos min mamma, vi åt mat och Olivia fick bada lite i poolen. Hon tyckte det var riktigt roligt, fast roligast var nog att få hälla vatten på mammas och mormors fötter haha Wilma var nöjd med att ligga i gräsmattan och titta upp i himlen :-)

Olivia somnade sent idag men det beror på att jag somnade och sov alldeles för länge förut idag så vi sov i 2 timmar!! Olivia får sova max 1 timma i vanliga fall, så ja.. Det blev knasigt men men nu sover hon ju i alla fall.. Jag ska nog gå och lägga mig. Jag är uttråkad och känner mig sur eller ledsen jag vet inte riktigt vilket av det.. Kanske lite av båda?


Stackars min Mini!

2013-07-14 @ 12:28:09 | Publicerat i: W 0-6 månader | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Ok, jag är nu medveten om vad minifom verkligen gör med minis mage. Herre jävlar vad ont hon har haft nu på förmiddagen och magen har varit stenhård på henne, och hon skriker ju inte utan hon gråter verkligen som ett ledset barn vilket gör ännu ondare i hjärtat än det där bebisskriket.. Allt för att jag inte tänkte på att köpa nya minifom igår.. Till slut så somnade hon med nappen tätt tätt intill mig och Olivia i vår säng.

Jag har lyckats lägga över henne i sin säng så jag kunde få gosa lite med en väldigt trött storasyster, och nu har hon oxå somnat! Det tar på hennes krafter när Wilma är så ledsen, hon blir orolig och jättestressad.. Oftast far hon omkring och gör allt hon inte får eller så börjar hon banka och slå med sina saker för att överrösta.. Ni kan ju tänka er kaoset!?!

Jag ska nog faktiskt vila jag oxå, jag sov ju inget vidare inatt och så drömde jag så fruktansvärt hemskt att jag vaknade och grät, sen kunde jag inte somna om på länge! Jag drömde att Wilma drunknade för att jag inte hade koll på hur jag hade ställt vagnen, så den hade rullat ner i vattnet och där i låg Wilma. När jag upptäckte det var det försent.. Fy jag börjar nästan grina vid tanken på den hemska drömmen.. Det kändes så äckligt verkligt oxå, jag var tvungen att gå upp och kolla till henne när jag hade vaknat. Varför drömmer man sånna hemska saker om sina barn?? Någon som vet något om att tyda drömmar?


Ingen Minifom :-/

2013-07-14 @ 08:44:40 | Publicerat i: W 0-6 månader | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Strax innan 1:00 somnade Wilma inatt, efter mycket pruttande och magmassage. Idag har ju givetvis alla apotek i stan stängt kom jag på, så vi får klara oss utan minifom idag.. Känns lite läskigt haha men vi får se, det kanske går jättebra! Håll tummar och tår för det! :-)

Snart ska Alle åka till lilla Edet igen för att jobba.. Känns så tråkigt! Men han ska ju i alla fall inte vara borta så länge, på onsdag kommer han hem igen. Jag och tjejerna ska nog åka till Öland imon och då kommer veckan att gå fort :-)


Ooääääh ooäähh

2013-07-14 @ 00:05:47 | Publicerat i: W 0-6 månader | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Jaha, hur jävla roligt var det här då? Wilmas magdroppar tog slut i eftermiddags och det resulterar i en jävligt gnällig bebis nu inatt eftersom att hon har ont i magen.. Stackars liten, det är inte lätt för henne.. Men det är fasen inte heller lätt att vara mamma i dessa lägen när man är aptrött efter en lång dag.. :-( får man säga upp sig över natten??


Plötsligt hände det!

2013-07-13 @ 17:48:04 | Publicerat i: W 0-6 månader | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Glömde ju säga att Wilma idag vände sig från mage till rygg när vi lekte i babygymmet. Jag skulle ta lite kort på henne och vips så hände det! Duktiga lilla tjej ❤


Dopet

2013-07-13 @ 17:38:15 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Då var dopet avklarat! Det var så fint i kyrkan, jag blir så känslosam och höll på att börja gråta till "du vet väl om att du är värdefull" men det lyckades jag avstyra! Olivia och morfar fick leka borta i lekhörnan för hon hade inte alla ro att sitta stilla, men vad gör det :-)

När vi fick sätta oss för att lyssna på resten av prästens babbel så pustade jag ut och trodde jag hade klarat även detta dop utan tårar, men så kom sista sången som var "du är aldrig ensam" (skriven av Mauro Scocco), då brast det fullständigt, jag kunde ju inte sluta gråta heller.. Lite jobbig sitts när man sitter där framme, men men så blev det. Det var många tankar som flög omkring i huvudet under den sången.

Wilma skötte sig exemplariskt både i kyrkan och under fikat. Hon fick många fina presenter och det var roligt att så många kom! ❤

Nu är vi hemma och har plockat fram alla hennes saker och ställt dom i hyllan. Vi är trötta allihop och sitter bara och tar set lugnt, Wilma har ätit och sover nu igen. Det har varit många intryck för henne idag, lilla pluttan!


Igår

2013-07-13 @ 08:12:13 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Sysslorna igår blev lite blandade, vi åkte med pappa till maxi för att handla dricka till idag och så plockade jag ihop lite nödvändigheter hem hit.

Olivia fick sin nya docka om pappa beställt åt henne och hon älskar den där dockan :-) rätt stor docka med mjuk kropp som även har napp. Väldigt roligt tydligen. :-)

Vi tvättade och fixade lite här hemma oxå, det so jag inte hann göra var att dammsuga, men de kan jag ta sen!

Alexander kom hem sent. Vi tittade lite på tv så gick vi och la oss.


Magknip

2013-07-12 @ 00:57:53 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Vi är hemma i Oskarshamn igen och det här med bloggen har lixom hamnat lite i skymundan.. Tråkigt men det har bara blivit så, jag har ingen förklaring till varför..

Idag har vi umgåtts med Sandra o Co. Lika trevligt som vanligt och ungarna hade kul ihop medan mammorna pratade och Wilma sov :-)

Nu ikväll har jag suttit och försökt få till lite snygga naglar men det sket sig och jag blev irriterad och tog bort alltihop och la bara på ett genomskinligt lack.. Jag blir så sur när det inte fungerar som jag tänkt mig så då får det va i stället!

Trött som attan är jag och det är ju inte så konstigt med tanke på att klockan snart är 1:00.. Min mage har brakat samman så här sitter jag med mysbelysning på dass med magknip och bloggar ;-) nämen, hoppas det går över snart så jag får lägga mig och sova! Ungarna lär ju inte bry sig om att jag haft magknip när dom vaknar imon bitti!


Igår

2013-07-09 @ 12:02:43 | Publicerat i: O 1år-2år | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Igår den 8 juli blev vårt älskade, fina, underbara Olivia hela 2 år gammal! Vi hade kalas för henne här på Öland hos farmor Karin och alla som ville och kunde kom för att fira vår fantastiska lilla flicka!

Det blev pommes och korv till mat för det hade Olivia önskat, och så blev det jordgubbstårta till fikat. Det blev en väldigt lyckad dag och Olivia fick så många fina presenter!

Tack så jättemycket alla ni som kom och firade med oss, det betyder så mycket! ❤

(Tyvärr blir det inga bilder här nu, för dom ligger i kameran)


Söndag

2013-07-07 @ 23:27:35 | Publicerat i: Bilder | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

En dag med tryckande värme blev det idag! Jag klagar inte, jag upplyser er bara.. Ville bara klargöra den saken :D

Vi åkte ner till köpstaden idag för att köpa tallrikar och sånt till tvåårskalaset vi ska hålla imon, hittade jättesöta tallrikar och muggar! Vi for även in till Kalmar där vi inhandlade maten vi ska bjuda på plus lite annat..

När vi kom tillbaka till tveta så hade Karin vaknat, så då blev det lite tvätt, lite fika och så kom det besök..

Eftersom att det har varit så otroligt varmt idag (tror det var 30grader som mest) så åkte jag, Alle och Olivia bort till poolen och badade lite.. Wilma fick stanna hemma hos farmor den lilla stunden! Jag tyckte det var superskönt och svalkande, men det var lite kallt för Olivia som snabbt började frysa, men det hindrade ju inte henne från att vilja bada mer.. Efter badet så åkte vi hem och åt god middag som Stig hade lagat!

Nu ligger jag här i sängen och lyssnar på det underbaraste ljudet som finns.. Mina barns lugna rytmiska andetag! Det finns nog inget ljud som är så underbart! Mina älskade flickor, fan vad jag älskar er!! ❤❤❤


Öland

2013-07-06 @ 21:50:55 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Nu är vi på Öland! Barnen sover och jag är dödstrött och jättesugen på choklad!!

Imon står bakning av kladdkakor(gör ju inte mitt chokladsug nu mindre precis!!!) på listan och så måste vi iväg och handla också, men det lär vi hinna medan Karin sover. På måndag är det kalas och då måste allt vara klart :-)


Pinsamt nästan

2013-07-06 @ 17:04:47 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Jösses jag stavar ju som en jag vet inte vad.. Måste bli skärpning på det! ;)


Smärta hädar..!!??

2013-07-06 @ 13:58:48 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Jag har epilerat benen.. Det finns bara en sak att säga.. Aajajaj!


Cykel

2013-07-06 @ 13:57:00 | Publicerat i: O 1år-2år | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Igår kom Alexander hem! Gissa om Olivia blev lycklig! Skulle bara vara med pappa och mysa :-) hon fick även sin tvåårspressent några dagar tidigare eftersom att vi åker till Öland idag och kommer vara där när hon fyller år. Hon blev så glad för sin cykel! Det är även ledstång till den som tur är!


Sent!

2013-07-05 @ 02:04:42 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Det blev en sen kväll, vid 01 släckte jag lampan och när jag precis slumrat till så vaknar Olivia av sin hosta så jag var in och hämtade henne.. La mig till rätta och höll på att somna, men då vaknade Wilma av magknip.. Så nu har jag hjälp henne att prutta och så har hon fått äta. Hoppas på att hon inte vaknat när jag lägger ner henne för nu sover Olivia igen och nu vill mamman också sooova!! :-)


Gah sliter mitt hår!

2013-07-04 @ 20:13:07 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Herregud hur svårt ska det vara att somna? Nattat Olivia i över en timma och hon vägrar att somna! Så när hon äntligen höll på att somna så drar cp grannarna igång sin jävla musik och vips så vart Olivia klarvaken.. morr!! Thesse som är här över natten fick ta över för jag höll på att gå i taket! Hoppas hon lyckas!

Thesse, Linnea och Thesses syster Linda har varit här hela dagen och ingåtts, så kul med sällskap och så får jag ha armarna lite fria också :-)


Kräks

2013-07-04 @ 01:40:36 | Publicerat i: O 1år-2år | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Nää, fy vad ledsen jag blir.. Stackars Olivia har hostat till och från (mest till)sen februari.. Och nu har hostan "ökat" igen så inatt var det dags igen för en nerspydd säng.. Jag fattar i te hur länge hon ska behöva ha den här hostan egentligen.. Jäkla skit att aldrig släppa taget! :-( nu får jag ju vänta med att sova till hon har somnat.. Jag kan ändå inte sova medan jag ligger och "oroar" mig att hon ska spy ännu mer..

Wilma vaknade en runda och skrek som fasen, fattade inte vad det var först, så kom jag på det.. Hon har ont i sina ben stackarn, med lite snutt och vaggning så somnade hon till slut igen.. Feber har hon inte fått ännu, får se om hon har någon imon.. Hoppas hon slipper!


Lekplats

2013-07-04 @ 00:05:14 | Publicerat i: O 1år-2år | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Glömde ju nämna att jag var på lekplatsen med mina tjejer idag. Mini sov gott i vagnen medan jag och Olivia lekte för fullt, vi hade lekplatsen för oss själva idag och vi hade riktigt roligt. Jag blev glatt överraskad över att jag faktiskt fick plats i rutchkanan, jag trodde jag skulle fastna men det gjorde jag inte haha tur det för det hade vart en jäkla syn :D det är nog som folk säger, jag tror jag är större än vad jag är!

Olivia älskar att gunga så det gjorde hon största tiden av lekplatsvistelsen.. Högt ska det vara oxå!Kvällen

2013-07-03 @ 23:56:24 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Har haft en suupertrevlig kväll med min Sandra! Vi har suttit ute på balkongen och ätit ost och kex. Självklart så pratade vi om allt möjligt och det är så himla skönt att vi faktiskt kan prata om precis allt, vi behöver det efter allt som har hänt. Så går det inte att hålla på och "smyga" runt vissa ämnen. Nä här är vi rakt på sak och det känns skönt! :-) ❤

Som sagt ost med kex, inte kex med ost ;)


3månader

2013-07-03 @ 19:39:42 | Publicerat i: W 0-6 månader | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

För 3 månader sen kom hon ut vår älskade lilla Wilma! ❤


BVC och Vaccination

2013-07-03 @ 12:23:53 | Publicerat i: W 0-6 månader | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Nu har hon fått sina 3 månaderssprutor, det gick bra men fy vad hemskt det är när man verkligen hör att det är ett owntskrik =( men men nu är det gjort! Vägning och mätning gjordes ju såklart också och hon växer så det knakar vår lilla sessa. 5620g stannade vågen på idag och hon är 61 cm lång.
 
Jag måste även berömma Olivia idag som har varit sååå himla duktig. Idag var första gången som jag åkte själv till BVC med båda barnen så jag var lite nervös för hur det skulle gå. Men hon var verkligen en storasyster idag. Hon lyssnade på vad jag sa till henne och hon hämtade nappen och kräkhandduk till Wilma när hon hade kräkts och när hon var ledsen. Hon till och med pussade på Wilma efter sprutorna och blåste på hennes plåster.
 
Jag är en stolt mamma idag, tänk vilka underbara fina flickor jag har fått!
Så tacksam!

Tisdag

2013-07-03 @ 00:20:05 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Både igår och idag så har Sandra varit här! Igår var Elwin med så barnen fick leka och det gick ganska bra med tanke på att dom inte lekt så mycket tillsammans på sistone! Idag kom hon själv och vi drack kaffe och pratade en hel del..

Vid tretiden så gick jag ut med barnen och träffade mamma, vi gick en kort promenad och sen följde vi med henne hem och åt middag med dom, trevligt!


Naglar

2013-07-03 @ 00:15:29 | Publicerat i: Bilder | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Jag har suttit hela kvällen med att fixa naglarna, man skapar mönster med nagellacket i vatten och så doppar man ner nageln i det och så fåran ett mönster på naglarna.. Skitroligt men svårt att få det bra :-)

Inte så illa pinkat för att vara första gången! Eller vad sägs? Det är lite småkladdigt runt om men det försvinner ju snabbt!