Ni får ursäkta

2010-10-17 @ 22:17:50 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

att det ibland blir långa hopp mellan mina inlägg.. men det är helt enkelt så att jag oftast inte orkar skriva i veckorna.. all energi går åt till jobbet.. nu har vi ytterligare haft en inskolning.. och vi på Blåmusslan känner att nu får det f*n räcka.. men vad händer då? joo vi får veta att en av våra underbara små ska flytta och alltså sluta hos oss.. =( och då får vi ännu en ny inskolning.. men vi sa faktiskt till cheferna att vi vägrar ta en till den här treminen.. det går bara inte.. vi orkar inte.. men våra chefer gick ialf med på att inte ta in någon ny förens efter jul så det va ju ialf bra det!!

I fredags var Bella med hem efter jobbet.. så vi kollade idol och drack lite vin.. mycket trevligt tack för en mysig kväll gumman! <3

Lördagen blev helt enkelt en "ta igen sig" dag.. vi gjorde ingenting.. glodde på tv o bara mös hela dagen.. helt underbart =)

Idag har vi vart ut till värmdö och kollat på ett hus.. det va jättefint verkligen.. men aldelles för litet att "växa" i.. jag menar tanken är ju att vi så småningom ska bli fler och då fungerar inte det huset.. men fick inte bygga ut det heller så.. känns ganska meningslöst att slänga ut 2,2 miljoner då.. men men vi letar vidare.. det finns ett hus vi är intresserade av bara för att läget är helt underbart.. men så återstår det ju att se hur huset ser ut irl.. vi har ju bara sett det på bilder o det går ju inte gå efter direkt.. för det är någon jag lärt mig.. j*klar vad bilderna ljuger!!! haha men jaa det är lite spännande att åka runt och titta på hus :D

nu ska ja ta en cigg o sen se på tv=)

over and out!

P.s: det blev kanske ett litet rörigt inlägg, men men ni fattar nog ändå :D

Jacka!

2010-10-17 @ 22:05:10 | Publicerat i: Bilder | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Nu har jag beställt en vinterjacka till mig..
ohh jag hoppas så att jag kan ha den.. den är ju så snygg!! 
det är en lite längre modell så är osäker på om jag får den runt rumpan.. ;)

HOPPAS HOPPAS!!!!


Beställd på Ellos 1.399:-

Jag skrev ju förut att jag ville ha en Canada Goose jacka.. men jag läste och såg bilder på en sida hur dom gör med de stackars djuren så jag kan helt enkelt inte ha en sån jacka nu när jag har vetskapen om hur de stackars djuren får lida!


Kläder..

2010-10-09 @ 20:57:48 | Publicerat i: Bilder | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Idag var jag och Sandra in till Handen och shoppade kläder.. det va skoj och jag hittade mkt fint till mig.. det är så roligt att gå i affärer när man hittar sånt man vill ha!! tack gumman för en mysig dag!!<3

Här är några av plaggen jag köpte


Marinblå stickad polo från HM 199:-
(fanns ingen bild på den blå)



Grå stickad cardigan från HM 249:-



Vanliga svarta leggins från Gina 99:-


Tjockare tights från Gina 149:-
(köpte 2 par)

Saker jag köpte men inte hittade någon bild på:
En randig oversize tröja från HM för 149:-
Ett par grå mönsterstickade leggins från Gina för 79:90
Två par overkneestrumpor för 79:90 st ett par från cubus och det andra paret från kappahl
Hårspännen med en strassblomma på från Cubus 39:-

Summa: 1 273:-

Så jaa.. jag har spenderat pengar idag.. men det va faktiskt pengar jag fick när jag fyllde år, och det blev ju en bra födelsedagspressent=)


fy..

2010-10-07 @ 21:30:55 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

vilken vecka det har varit.. kör det dag för dag så det inte blir så rörigt..

Måndag: Var som vanligt på jobbet, men ist för att gå hem vid 15 som jag alltid gör på måndagar fick jag snällt vara kvar på jobbet i 3 timmar och göra ingenting.. sådär lagom roligt, anledningen till att jag var kvar var för att vid klockan 18 så började vårt föräldramöte och det går inte åka hem och sen tillbaka.. jag menar det blir ju 2 timmars resa utan nytta.. såå jag va kvar och lallade omkring och fixade och sonade lite på vår avdelning när barnen hade gått ut, och så bakade jag en äppelpaj.. 17:50 började våra föräldrar att droppa in så det var bara att ta sig i kragen och sätta fart med mötet.. det gick jättebra, föräldrarna är nöjda med oss och vårt arbete så det känns toppen! Men ja det finns ju alltid någon som måste hålla på o komma med dumma kommentarer.. "kan ni sprita händerna på barnen när det går magsjuka?" Alltså vadå.. allvarligt.. vem vill sprita händerna på sin 1 åring? hålla på o torka ut barnen hud och kanske till och med förstöra barnets bakterieflora? göra så att dom inte står imot några bakterier över huvud taget sen? jisses.. det var så mycket ja ville säga till denna människa.. men jag bet ihop och svarade snäll tmen bestämt att "nej vi spritar inte händerna på dom, däremot så tvättar vi händerna på dem lite extra när det går magsjuka och sånna saker, eftersom att det ska räka enligt de uppgifter vi har fått". Hon blev lite sur men då får hon väl vara det då.. men ja.. vid 19,30 fick vi ialf släcka o larma på huset och åka hemmåt.. Min Underbara Alexander hämtade mig vid jobbet så jag slapp tåget <3

Tisdagen var som alla andra tisdagar.. stägning vid 17:30..

Onsdag: Jobb till 17.. sen iväg till lärarhögskolan och sitta på en föreläsning i 3 timmar om den nya läroplanen som kommer nästa sommar.. fy säger jag bara.. det var det tråkigaste jag har lyssnat på å vääldigt länge.. o vilken människa.. stå där framme och hålla på som om hon kunde precis allt.. men alltså stå där och förklara självklara saker för oss sådär.. "ansvar betyder alltså........", " undervisning betyder...." herregud jag slutade lyssna efter 1 timma.. sen satt jag bara där o glodde.. heelt meningslöst.. och inte var jag hemma förens 22,30 heller.. lagom kul.. USCH!

Torsdag (idag): Jobba till 16... sen avdelningsmöte till 17,30.. ok vi fick mycket gjort.. men det kändes väldigt tungt att behöva vara kvar ännu en dag.. man vill ju bara hem..  men men nu e jag hemma ialf.. och snart ska jag gå och duscha..

jobbig vecka har det varit men tack och lov så är veckan över och imon slutar jag 16,00 så det blir underbart!!

Det blev

2010-10-03 @ 20:51:28 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

ingen hustitt idag :( Alle jobbade så länge så vi missade det.. trist som fasen, hade verkligen velat åka och titta på det.. Men vi hörde av oss till mäklaren så vi kanske får en "privattitt" ist.. får hoppas på det!

Så istället för att titta på hus så har jag tvättat och småplockat lite här hemma.. inte allt för roligt men det måste ju göras det oxå..

Nu ska ja återgå till vår film.. Black Death

hoppsan..

2010-10-02 @ 22:38:11 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

har visst missat helt att skriva här.. förra veckan gick verkligen superfort så jag har knappt hängt med på att det är helg ännu.. men ialf.. jobbet har varit kul men påfrestande den här veckan! vi har fått två nya barn som börjat hos oss och den ena inskolningen är min.. men det går som smort.. *än så länge* så jag hoppas att det fortsätter så faktiskt =)

annars så är allt bra med oss här! jag går o väntar på ÄL och eftersom jag har så lång cykel så får jag lov o vänta i 13 dagar till innan jag lär få nått utslag på ÄL-testet.. men jag har börjat testa redan nu för jag litar inte på att min cykel sköter sig som den ska.. eller hur man ska säga... ibland önskar jag att jag hade som många andra, en cykel på 28 dagar.. då hade man inte behövt vänta så himla länge varje gång.. och så hade man fått fler försök på sig under kortare tid.. det är verkligen så himla påfrestande att hålla på och vänta och vänta.. o så under tiden går alla andra och blir gravida, och här sitter jag o väntar.. jisses.. vad orättvist det kan vara i livet.. o så ser man höggravida tjejjer/kvinnor på tågstationerna som står och röker som ingenting.. ok jag fattar att vissa gör det för att dom inte bryr sig eller för att provosera.. men hur jäkla dum i huvdet får man bli?? usch vad upprör jag bli av sånt.. den dagen jag själv bli gravid är cigaretterna det första som jag slänger ut.. ALDRIG att jag skulel vara så självisk och korkad mot mitt barn att jag ställer mig och röker.. aldrig.. usch..

Nej nu ska ja inte tjata mer om det för tillfället.. jag tjatar tillräkligt ändå.. stackars Alexander han e nopg så trött på att höra mitt tjat och mina gråtattaker.. tur att han ialf biter ihop och inte visar det.. men man känner ändå av det ^_^

I morgon ska vi åka ut till värmdö och titta på ett hus som vi är lite intresserade av =) det är spännande och ska bli roligt! det ser så mysigt och fint ut på bilderna, fast rummer ser väldigt små ut så får hoppas att dom är lite större irl =)

Over and out!