Onsdag

2012-02-29 @ 21:39:55 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Dagen har vi spenderat i Västervik hemma hos Therese och Adam.. lika trevligt som vanligt =D Olivia var himla gnällig ett tag bara så vi packade ner barnen i vagnarna och så gick vi till Åhlens.. där hittade jag en skitsöt mössa till Olivia med texten "Having a bad hair day" på.. =) och så hittade jag ett par tofflor till henne som jag har varit ute efter ett tag.. hade inte en aning om att dom fanns på Åhlens!

När vi kom hem så började jag torka av vagnen lite.. jäklar vad salt och skit det var på den, det såg så tråkigt ut så nu åkte trasan fram och nu ser vagnen ut som ny igen! Efter det så började jag städa utrymmet under diskbänken, där har det varit röööörigt med massa påsar och skit men nu är det uppstrukturerat och fint =)

Olivia somnade sent ikväll.. vet inte riktigt vad problemet var.. men nu ligger hon i alla fall i sin säng =)

Underbara sol!

2012-02-28 @ 22:13:12 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Först och främst.. Grattis lilla Nathalie som blir 1 år idag! <3

Vi sov ända till 9 idag! Det är lite lyx nu för tiden eftersom att Olivia har börjat med att vakna klockan 7 och är då superpigg.. men idag fick jag alltså sovmorgon, tack för det mitt hjärta!

Olivia lekte för fullt här under förmiddagen medan jag fixade lite nödvändigheter som att betala räkningar och sånt tråk.. Olivia ramlade och slog i pannan i vårt hemska soffbord när hon blev lite för vågad med att stå upp.. stackars liten, det hördes på hennes gråt att det verkligen gjorde ont.. uscha vi måste införskaffa ett nytt snart.. går ju inte ha ett bord som hon slår sig på så.. jag har slagit i ett par gånger jag också.. feta blåmärken på benen när man kommer till babysimmet är ju supersnyggt!

Efter att vi pillat i oss lite lunch så kom Denise hit och vi gick en promenad.. provade en app som heter runkeeper för att se hur lång vi gick.. det vart inte så himla långt, ca 4km bara.. men nu vet jag ju i alla fall att appen fungerar så det är ju bra =) Det har varit så underbart väder så jag vill nästan inte gå in.. men det var vi ju tvugna till nån gång!

Nu ikväll har vi bara varit.. Vi har lekt och vi har myst om vartannat.. jag passade på att köra ett pass på crosstrainern också.. lagom slut jag var efter det! Olivia tyckte det var dödstråkigt när jag tränade, men hon blev glad igen när hon fick följa med in i duschen.. hon älskar verkligen att bada och duscha!

Just nu sover Loppan och jag ser på Top Gear, BILAR =P jag har även precis klippt och filat av mina väldigt långa och snygga naglar jag hade.. =( det går inte ha långa naglar med barn alltså.. så opraktiskt så det finns inte!



Inget sim..

2012-02-27 @ 23:13:29 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Det blev inget babysim idag.. Olivia somnade efter frukost och det gick helt enektl inte att väcka henne.. tror nog att hon ärvt båda mamma och pappas tungsovande ^_^ nej jag kunde helt enkelt inte ta med mig en unge som inte ville vakna.. då skulle simmet bara blivigt gnälligt och inte alls roligt.. så det fick vara..

I stället så städade jag hela förmiddagen.. och Olivia "hjälpte" till hon också när hon hade vaknat igen.. jag plockade i ordning och hon plockade i oordning hehe hennes saker ska helt enkelt ligga överallt enligt henne själv =P När vi hade ätit lunch och Olivia sov middag så tänkte jag bara lägga mig och vila lite på soffan.. jag somande och vaknade inte förens jag hörde att Olivia var skitledsen där inne i sin säng.. och det var 2 (!!!!) timmar efter att jag skulle "vila".. jisses.. kände mig helt död.. Jag kände mig sådör paralyserande trött som man var i början av graviditeten och man kunde sova, sova och sova utan att bli pigg typ..

Nu ivkälls å var mamma och Valle här påp lite fika.. mamma hade med sig en tunika och ett par leggings till Olivia, söta.. och lila tulpaner till mig =D dom stannade inte så länge eftersom att det rätt snart var dags för Loppan att få välling och sova.. men det var trevligt den stunden som dom var här =)

Hurra!

2012-02-26 @ 09:18:14 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Hurra mina plankor visar mig resultat! -2 cm runt magen det var bra tycker jag! Sen var det -1 på rumpa och -1cm på låren så det känns super.. vikten vad bara -0,3kg.. tråkigt men det var ju i alla fall neråt och inte uppåt.. plus att jag tycker det är viktigast att minska i cm =)


Thesse och Linnea

2012-02-26 @ 09:13:53 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Igår åkte vi hem ifrån Öland.. tråkigt men samtidigt skönt.. Alexander skulle jobba på taxin inatt så då passade Thesse och jag på at träffas under kvällen nu när hon ända var här i Oskarshamn.. Linnea var också med såklart och hon är så söt mot Olivia.. ger henne Olika saker, hämtar nappen och klapar om henne.. så gulligt att se =)

Vi åt sushi och pratade en jäkla massa.. dom hade med en pressent åt Olivia som var en tunika och ett par jeansleggings och så en barbazoo.. gissa om Olivia blev glad över sin barbazoo.. att hon tycker så mycket om dom där figurerna <3

Tack Gumman för en mysigkväll men mycket prat och skratt <3


Utekväll

2012-02-26 @ 09:08:37 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

hade vi i fredags!

Vi började kvällen med att gå till stekhuset och äta, 3rätters blev det.. så himla gott! förätten tog jag vitlöksbröd med aioli och Alle tog permasanskinka med honungsmelon och sallad.. Min huvvudrätt blev ryggbiffsplanka, Alle tog någon oxköttbiff med stekt potatis.. och sen till efterrätt tog jag pannacotta och kaffe, Alle han orkade ingen efterrätt, så han tog bara kaffe^_^ åh det var så gott! Antaglkigen var det så tokigt gott för att det var så himla länge sen vi var bara vi två och vi kunde verkligen njuta av maten!

Efter vi ätit var det dags att dra sig mot Kalmarsalen där vi skulle se Magnus Betnér. Han är så jäkla rolig! =D Hans show höll på i ca 2 timmar.. så efter det hade vi en timmas dötid innan vi kunde bli hämtade.. så då gick vi ut på krogen lite sådär spontant.. DET var länge sen så det var roligt =)

Vi hade en jättemysig barnfri kväll men det var ju skönt att få komma hem till vår lilla Loppa, hon sov givetvis när vi kom hem, men klappa lite på henne var jag ju tvungen att göra <3

Tack Älskling för en supermysig kväll! <3

Underbart!

2012-02-23 @ 22:16:32 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Underbart väder har det varit här på Öland idag! 10+ och strålande sol.. vi gick givetvis ut på promenad.. jag njöt och Olivia somnade =) Hoppas på lika fint väder imon!

Nu ikväll har jag trampat på Karins gångband här.. vilket tempo jag höll, 15 minuter gick jag, jag hade kunnat fortsätta men Olivia vaknade och Karin skulle precis iväg så fick avsluta.. men ja, jag var rätt slut så det var nog bra att avsluta när jag gjorde det =)

Nu tänkte jag krypa ner i sängen och läsa lite..

Nattinatt


Åhååjaja det blåser i träa idaa

2012-02-23 @ 00:03:15 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Fasen vad det blåser här! Det blåser det det knakar i väggarna, stackars Olivia vaknade och blev skiträdd.. så nu vill hon inte ligga i resesängen, inte brevid mig.. men mig ska hon tydligen ligga.. mysigt! men jobbigt.. jag kan ju inte sova såhär, jag får låta henne somna och sen försöka lägga henne ifrån mig! hoppas det går!!

Förresten, jag har plankat 4 ggr idag! jäklar vad ont det gör! får hoppas mitt lidande(:P) ger mig något resultat på måttbandet på lördag!

Kalmar idag

2012-02-22 @ 17:19:58 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Efter en eftermiddag i Kalmar så sitter vi och myser framför tvn en stund!



Till Olivia hittade jag:
* Två böcker på rean
* Två par strumpbyxor
* Ett set, klänning med byxor till
* Farmor köpte ett par söta mockasiner till henne!

Till mig hittade jag:
* Ett par leggings
* Ett läppbalsam från Bodyshop

Vi lunchade på en Kinarestaurang och när Olivia ätit blev hon rastlös, så då fick hon räkchips att pilla med.. det gillade hon!

Väntar

2012-02-21 @ 11:07:23 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Ja, här sitter vi och väntar.. och väntar.. det är så tråkigt att vänta när man vet att man ska iväg.. Jag har sysselsatt mig med allt möjligt.. damsugat plockat fixat och dinat så det ser fint ut när vi kommer hem igen.. nu e det klart och vi väntar oooch väntar.. boring!!

Barbapappa

2012-02-20 @ 20:29:07 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Babysim i morse, det var lika roligt som vanligt.. Ett dyk blev det, jag hade velat prova en gång till men jag tyckte inte att Olivia var riktigt upplaggd för det då hon ville titta på allt hela tiden, och jag fick inte så bra kontakt med henne flera gånger så vi får dyka mer nästa vecka =)

Resten av dagen har vi bara lekt och myst.. vi var iväg med min pappa till Netto och köpte lite saker till Olivia med barbapappa på.. hon tycker ju om dom där figrerna!

Nu ikväll så kom mamma och Valle förbi en sväng på kaffe.. helt oanmälda så jag blev förvånad när det knackade på dörren men det var trevligt att dom kom förbi =)

Klantskalle!

2012-02-19 @ 19:22:38 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Ajaj.. det känns som att jag säger det heeela tiden till Olivia.. men hon är ju på allt! och så är hon ju otroligt envis så när man tar bort henne från det som är "ajaj" så kryper hon ju dit lik förbannat.. tusen gånger till typ... hehe envis som tusan!

Vi har haft en hemmadag idag.. litd städ och lite tvätt massa bus och gos med Olivia!

När jag diskat förut idag och skulle torka av kock kniven med ett papper så vet jag inte vad jag tänkte med.. men torkade av den lite snabbt.. det skulel jag inte gjort.. jag slant och högg mig i fingret.. jäkla klantskalle! det var ju inte så farligt men det svider ju.. och så hatar jag att ha plåster på..

Snart är det vällingdags för Olivia.. men innan det måste jag springa ner till bilen och ta ut bilstolen och sätta in den i pappas bil som jag ska ha till babysimmet imon =)

Träningsvärk!

2012-02-17 @ 18:25:51 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Jösses, jag som inte trodde plankan tog något alls igår.. men fy fasen vilken träningsvärk jag har haft i de övre magmusklerna idag..! nu vet jag ju i alla fall att jag gör rätt då om magen får jobba lite =)

Sandra och Elwin kom på besök idag och vi har bara varit inne och haft en mysdag med barnen... det är så roligt att se hur dom bemöter varandra och sånt =)

Just nu väntar vi på att rotfrukterna i ugnen ska bli klara.. snart så! Olivia myser och busar för fullt med sin pappa.. gissa om hon blev glad när han kom hem?!? <3


10 veckors utmaning!

2012-02-16 @ 23:00:48 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Ja, nu ska jag köra en utmaning på 10 veckor.. egentligen startades den för läänge sen men jag kan ju köra ändå.. spela roll, det är nu jag känner mig redo så nästa vecka börjar jag =) får vi se om jag har karaktär att följa min egen utmaning!?! Målet som jag satte upp är att gå ner ca 5 kg och att bilringen ska minska med 5 cm =P och så har jag lite småmål på vägen som är stora mål för mig i min framgång i träningen =)

Emma det kan komma att hända att jag frågar dig om råd ibland ;)

Nu ska jag försöka slita mig från filmen "walk the line" för att gå och lägga mig.. inte det lättaste då filmen är så jäkla bra!

Hunnit med mycket!

2012-02-16 @ 19:47:20 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Mycket har jag hunnit med idag.. efter frukost och disk så lekte vi en stund, men som vanligt så ville Olivia sova efter ca en timma efter att gröten slunkigt ner.. så medan hon sov så ställde jag mig på crosstrainern och fick dagens pass avklarat.. 12 minuter idag.. det är bra för att vara mig så förbättringar blir det ju, sen blev det dusch och göra sig i ordning.. så vaknade Olivia lagom för lite mellis =)

Det blev även en promenad med Denise idag, ingen lång men en liten bit gick vi ändå.. så i eftermiddag så var pappa här en sväng.. han skulle hämta sin bilnyckel och så ville han ju såklart träffa Olivia.. mig vete fan.. jag får ju aldrig något svar när jag pratar med han så länge Olivia är vaken.. så ja jag vet inte.. känns ju meningslöst att försöka diskutera något då =S

Ja, vad har jag mer hunnit med.. jo tvättat nya påslakan och bäddat rent med dom i sängen.. längtar efter att få krypa ner sen.. och imon kommer Alle hem så får han också krypa ner i nybäddat! <3

Nu ikväll så har jag hållt Olivia vaken.. hon får inte sova något efter klockan 17 för då somnar hon inte på kvällen.. så nu var hon skittrött.. tyckte inte ens det var roligt att bada och då är hon trött! Så nu sover hon.. hoppas på en bra natt igen =)

Jag är gryyyymt sugen på något ikväll.. men va tusan skulle det vara :S knäcke me keso? kvarg med kakao?? hmm jag vet inte.. hellst ska jag ju inte ha något alls.. men blir ju så jäkla hungrig mitt i natten om jag inte äter något på kvällen =/


God morgon

2012-02-16 @ 08:18:56 | Publicerat i: O 6mån-1år | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Efter ännu en natt i sin säng tyckte Olivia att det var färdigsovet<3

Konstigt!

2012-02-15 @ 22:48:29 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Snö snö snö snö och åter en massa snö!

Måste ju säga att Olivia va så duktig inatt.. sov i sin säng hela natten, utan att vakna det är ju helt otroligt! Jag la henne i sängen vid 20 tiden så gnällde hon lite efter nappen vid 22 innan jag släkte lampan.. sen sov hon.. till 7! gnällde efter välling och fick en flaska och somnade sedan om brevid mig och sov till 9.. fantastiskt utvilad har jag varit idag!

Vi packade ihop oss och for hem till Sandra och Elwin.. lite spänd var jag eftersom att hon har två katter och jag är typ tokallergisk.. men ville ändå prova och se hur det gick.. och vet ni!?!? jag kände inte ens av katterna, inte ens minsta lilla kli.. och inga problem att andas.. och så klappade jag dom till och med.. jag fattar lixom inte vad det är frågan om.. kan allergi bara försvinna?? knappast.. men alltså.. ehh ja skumt är det! underbart givetvis eftersom att jag tycker om katter =)

Jäkla vad dåligt det plogas i den här stan.. men ja.. slirigt och jäkligt var det men fram kom vi.. en erfarenhet rikare blev jag.. parerade bilen ganska bra tycker jag =D

Vi hade en trevlig dag, och dumma som vi var skulle vi ut en sväng tänkte vi.. meeeen det blev bara en kvart sen gick vi in igen.. fy fasen vilket väder.. så vi höll oss inne och pratade och bara umgicks.. så trevligt =)

När jag skulle hem så var det någon idiot som parkerat sin bil bakom min (läs pappas) så att jag inte kom ut.. liite irriterad jag blev.. stapplade upp för trappan till huset där bilägaren bor.. plingade på och bad snäll att dom skulle flytta bilen så jag kom ut.. det gjorde dom.. men ställde sen tillbaka bilen på samma plats igen.. vilka nötter och inte fatta att dom står ivägen där..

Nu när vi kom hem skulle Olivia promt INTE sova.. försökte i en timma lite drygt.. sen gav jag upp.. jag kan ju inte tvinga henne att sova om hon absolut inte vill så hon fick vara vaken.. hon satt och lekte här på golvet och var superglad och pigg.. så fick hon prata med sin pappa på cammen, spännande och hon såg blev glad av att se och höra honom <3 men så skulle hon hålla på och slå på datorn så då fick det vara nock.. hon somnade inte förens 22 så ikväll blev det inte mycket till egentid.. men vad gör det.. 98% av gångerna sover hon ju vid 20 tiden.. så ja.. någon kväll då och då gör mig faktiskt inget =)



Alla hjärtans dag

2012-02-14 @ 18:18:22 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Jag vet inte vad det var med mitt lilla <3 i förmiddags.. det var ett himla gnällande och gråtande.. jag kunde inte ens gå två steg ifrån henne utan att hon bröt ihop.. så jag packade ner henne i vagnen och gick ut och gick en långpromenad.. hon somnade och jag blev genomsvettig..^_^ samtidigt som vi var ute på den här svängen så pratade jag med Thesse i telefonen.. trevligt samtal =)

Jag gick förbi affären när jag ändå var ute och köpte alla hjärtans dag fika eftersom att pappa skulle komma en sväng på eftermiddagen.. det fick bli vaniljhjärtan, det var gott!

Nu ikväll så tar vi det bara lungt jag och Olivia.. =)


Sofias änglar

2012-02-13 @ 21:55:14 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Det tittade jag på ikväll, med Olivia tätt tätt intill mig! Det var så himla sorgligt, jag grät mig igenom större delen av programmet.. avsnittet handlade om en familj som hade förlorat sin son i en olycka.. jag kan inte ens tänka mig hur hemskt det måste vara, bara tanken av att förlora min lilla Loppa får mig att börja gråta på stört.. hemska tanke! Tänk vad människor får gå igenom hemska saker.. uscha


Vattendjur

2012-02-13 @ 15:37:57 | Publicerat i: O 6mån-1år | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Det är verkligen roligt med babysimmet! Olivia älskar det och jag tycker ju såklart det är riktigt roligt också.. idag fick vi öva på att hälla vatten på barnen så att dom får vatten i ansiktet och så.. det var inga problem med Olivia det, hon är så van eftersom att jag oftast tar duschen för att skölja ur schampo ur håret på henne och brukar då passa på att öva lite på att få vatten i ansiktet(givetvis när jag sköljt ur schampot, men det fattade ni nog ändå) vi fick även öva på att barnen ska ta tag i stången som är vid bassängkanten.. tror ni Olivia ville det?? Nej givetvist inte, hon skulle ta nästa steg på en gång och klättra upp på kanten.. hon lyckades nästan men inte helt.. hon är så duktig mitt lilla vattendjur =) Nästa vecka ska vi gå igenom dyket.. det blir spännande! =D


Tänder

2012-02-12 @ 22:23:07 | Publicerat i: O 6mån-1år | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Jaa nu är det plural för nu ikväll har tand nummer två kikat fram!
Hon har ont det stackars lilla barnet.. =(
Hon biter i allt hon kommer åt så jag är jäkligt glad att hon inte amma längre hehe


Träna....?

2012-02-12 @ 22:18:53 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Alla är så duktiga och tycker det är så kul och skönt att träna, lägger upp sina resultat och visar hur duktiga dom är..

Själv avskyr jag att träna..(Det syns tänker ni ;)) det är ju skittråkigt och jobbigt! jag fattar inte det sköna och det roliga.. att bli varm, svettig och äcklig nej.. det tycker jag inte alls om faktiskt!

MEN nu tillhör jag ju inte dom som har turen att vara smala utan att behöva anstränga sig.. så jag tränar ju ändå.. kanske kommer jag till en punkt när jag tycker det är roligt och skönt!?! jag hoppas det för jag vill ju tycka att det är roligt.. men just nu får jag tvinga mig till det.. kanske är det så för många till en början??

Helgen

2012-02-12 @ 22:05:55 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Olivias feber höll i sig till igårkväll.. men hon va ju rätt pigg ändå.. fattar inte hur hon orkar hålla på och leka så mycket när hon har feber.. men ja, barn tål ju lite mer än vuxna ^_^

Vi stannade i alla fall hemma medan Alle åkte till affären och handlade.. så fick han lov att fara förbi apoteket och köpa nässpray till Olivia och en snorsug.. jag hade velat ha en sån som ser ut som en pipett men det fanns inte på kronans droghandel så jag fick hem en sån där som jag ska suga i för att få ut snoret.. har dock inte provat den ännu men det blir säkert bra!

På sena eftermiddagen så kollade Alle och Olivia på hockeyn och jag gick ut på en promenad med mamma.. skönt att kunna svänga lite med armarna när jag gick hihi det va länge sen =D

Igår var även den dagen då vi får äta lite vad vi vill.. det är ju då man ska passa på med lite godis och kanske någon lite onyttigare mat.. men så blev det inte.. kött och rotfrukter i ugn blev det.. och japanmix som snacks vid tvn.. inte ett så himla onyttigt val tycker jag =)

Idag har hon inte haft någon feber vårt lilla <3, men vi har hållt oss inne och bara myst hela dagen.. min pappa bjöd vi hit på lite fika och sen efter att han gått hem så har vi bara sett film och lekt med Olivia.. filmerna vi såg var Jägarna 2 gillar man ettan så gillar man tvåan! och så såg vi Cowboys and aliens, den var bra den också =)

Olivia sover inte ännu.. hon sitter här i mitt knä och tjattrar för fullt.. vi brukar låta henne vara med på söndagkvällarna eftersom att det är Alles sista kväll med oss innan han åker tillbaka till Växjö.. jag tycker hon börjar kännas varm igen.. hoppas inte hon fått feber igen för imon är det babysim och det vill vi ju gå på! Jag får ta och tempa henne så får vi se..


Superkrafter

2012-02-11 @ 00:15:51 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Jaha här ligger jag.. klockan är 0:06 och jag fattar inte att jag fortfarande är vaken.. jag som sov så lite natten som var... sjukt, jag kanske har vara-vaken-superkrafter ^_^ jag känner mig inte trött heller och det är ännu mera knäppt...

Jag ligger och lyssnar på båda mina älsklingar som sover här brevid! Olivia ligger och kliar mig på armen i sömnen, det borde vara sövande! uscha hon rosslar så hemskt.. det blir till att köpa snorsug imon!

Nähä.. försöka sova nu kanske!

snuva, hosta och ont i munnen

2012-02-10 @ 22:22:51 | Publicerat i: O 6mån-1år | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Hemsk natt hade vi.. Olivia är jättesnorig, lite hostig och så hade hon jätteont i munnen.. så hon grät sig igenom största delen av natten.. stackars lilla älskling, det gör ont i mig att se hur ont hon har och hur jobbigt det är för henne att vara så snorig.. jag fick sitta upp och ha henne på bröstet.. då kunde hon sova lite..

På eftermiddagen så kom några av mammorna och barnen hit på lite fika.. mycket trevligt! =)

Nu ikväll så kom Alle hem, det är så underbart att se hur lycklig Olivia blir varje gång <3
Jag fick ta ett välbehövligt långt varmt bad efter att vi ätit god mat! Nu sitter jag med Olivia sovandes på bröstet.. hon är så rosslig och nu har hon fått feber också.. stackars lilla hjärtat.. gissar på att det blir en tuff natt till! Men vi kan ju turas om inatt som tur är!


Helt slut!

2012-02-09 @ 18:47:08 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Herregud vilken promenad, jag är helt slut! Den var ju inte så lång, kanske i vanliga fall tar 30 minuter eller nått sånt.. men nu tog de närmare en timma för att det var så dåligt plogat på sina ställen.. moddigt och så barnvagnen på de.. kallt som fasen också.. phu jag behöver nog inte ställa mig på crosstrainern ikväll som jag hade tänkt.. jag fick en workout av promenaden... men det är ju bara bra ^_^

Just nu så leker Olivia för sig själv på golvet! så stor hon har blivigt som kan sitta och leka själv, helt otroligt när man tänker tillbaka på hur liten hon var för bara 7 månader sen!





Nappkok

2012-02-09 @ 13:43:48 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Veckans nappkokning klar!

Akut trött

2012-02-09 @ 09:36:59 | Publicerat i: O 6mån-1år | Inlägget har 2 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Vid frukosten idag så blev visst Olivia lite trött.. Jag satt och skalade mitt ägg och när jag tittade upp så satt hon och sov.. Lilla hjärtat, det kan man kalla för att bli akut trött ^_^
Så blir det när man ska upp vid 7 och leka!


Nytt

2012-02-08 @ 18:55:27 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 2 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Ja, ny har jag gjort en ny header.. har inte tid att sitta hur länge som hellst med det så det fick bli såhär.. men jag är faktiskt nöjd med den =) med tanke på att jag har lite tidsbrist när det gäller att sitta med designen nu för tiden så är jag riktigt nöjd =)

Hoppas att ni också tycker om den =)

Kryper

2012-02-08 @ 18:53:38 | Publicerat i: O 6mån-1år | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Ja som rubriken säger.. nu kryper den lilla damen här hemma.. hon har fattat hur man ska göra nu för att komma iväg =)

7 månader!

2012-02-08 @ 14:02:40 | Publicerat i: O 6mån-1år | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Hipp hipp hurra för vårt hjärta idag!
7 månader av lycka och ändlös kärlek!


Simma!

2012-02-06 @ 21:06:00 | Publicerat i: O 0-6 månader | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Idag var det babysim igen! Hon tycker så mycket om att bada vår lilla älskling, jisses vad hon sparkar, plaskar och busar i vattet.. det blir en och annan kallsup, men hon fixar det finfint =)

Efter simmet så for vi till Västervik coh träffade Therese, Nathalie och Adam.. Vi åkte och tittade på deras nya lägenhet, finfin var den och stoooor! galet stor faktiskt! =)

Nu ikväll så sitter jag bara här och gör typ inget.. galet sugen på något men vet inte vad.. och inte finns det något hemma heller direkt! lika bra det kanske eftersom att jag inte ska ha nått..

Ont gör det =(

2012-02-04 @ 23:56:37 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 3 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Neeeeej, jag vill inte! inte nu igen..=(

Jag vet inte vad jag har gjort men fy fan(!!) vad ont jag har.. vet inte vad jag har gjort med ryggen.. det värker från skuldrorna och ner till svanken och vidare ner i benen.. och så höfterna.. givetvis.. när fasen ska jag slippa känningar av foglossningen?? ska jag behöva ha skiten länge eller?? att svanskotan värker lite då och då kan jag leva med.. men när höfterna låser sig och värker så jag håller på att ramla ihop, det är inte riktigt ok..

Hoppas att värktabletten ska kicka in snart så att jag får sova!

Lungt o skönt!

2012-02-04 @ 20:54:44 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Vi har haft en lugn och skön dag idag.. vi åkte runt och kollade lite förut bara för att komam ut lite och för att Olivia skulle lugna ner sig och sova lite.. hon sover ju så bra i bilen=) stackars lilla hjärtat har haft så ont i munenn idag.. åh vad jag önskar att jag kunde ta det onda i hennes ställe!

Nu sover hon sen ca 1 timma tillbaka och vi sitter bara och ser på film=)

Ställt sig upp själv!

2012-02-04 @ 13:34:00 | Publicerat i: O 0-6 månader | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Nu jäklar händer det saker fort! Igår ställde sig Olivia upp helt själv för första gången! Hennes första tand sprack igenom igår också!

Här står hon upp snart 7 månader gammal!(jag fick vara kvick med mobilen därav dålig bildkvalité)

Stackars liten!

2012-02-02 @ 21:16:00 | Publicerat i: O 0-6 månader | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

I förmiddags höll jag på att dö av uttråkning.. jag gick ut en sväng med Olivia och sen såg jag att Sandra hade svarat på mitt sms och ringt några gånger så jag ringde upp och vips så blev hela dagen mycket bättre! Jag mötte upp henne och lillkillen på parkeringen och så gick vi hem till mig.. Vi satt bara och pratade och hade trevligt som vanligt =)

Lilla Olivia har inte alls varit sig själv idag.. hängig, gnällig, mammig och sovigt mycket mer än vad hon brukar.. Det är definitivt tänder som är på gång för nu kan man se hur två små bissingar lyser under tandköttet.. så snart kommer dom nog upp.. man märker att hon har ont i munnen också.. blir ledsen när hon äter och dricker och även ibland när hon har nappen.. inte lätt! Som om det inte var nog med det så har hon blivigt tokrök och torr på kinderna så det gör hon på henne att bara smörja in det =( stackars lilla älskling <3

Nu ikväll så har hon fått lite feber, men drack upp 220ml välling och sover gott i sin säng.. får se hur länge det håller i sig och om det blir en bra eller dålig natt..

Nehe, nu ska jag se resten av Biggest Loser Sverige och sen gå och lägga mig!

Dyrt samtal...

2012-02-01 @ 22:55:32 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Jag fick en räkning från Kalmar landsting för någon dag sen och började fundera på vad fasen det var om... så öppnade jag och såg att det ska betalas 60 kr för receptförnyelse.. ok visst jag ringde till vårdcentralen och förnyade min astmamedicin i mitten på januari.. men alltså 60 spänn för det!! det va fan ett dyrt samtal.. kalla mig snål.. men 60 spänn för att fylla i lite på en dator och skicka till apoteket.. jag vet inte.. men tycker det är lite sjukt faktiskt... men men får väll vara glad att dom inte ville lyssna på mina lungor igen.. det hade kostat 200.. så nått bra är det väl då...

Anledningen till att jag skriver om det nu är för att jag såg räkningen nu innan jag la mig och har legat och irriterat mig på det ett tag och kunde inte somna.. så jag var tvungen att skriva och få ur mig det..

Nu känns det bättre! God Natt på er!

Premiäråket

2012-02-01 @ 16:31:00 | Publicerat i: O 0-6 månader | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Lite bilder från premiäråket i pulka när vi var på Öland förra veckan.. Hon tyckte det var spännande och ville gärna känna på snön <3



Barnvagnsmatta

2012-02-01 @ 16:23:12 | Publicerat i: Bilder | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Vi har äntligen fixat dörr och barnvagnsmatta!!(åkte med pappa som hade lite tid över för oss) Underbart, jag höll på att bli tokig på all sand som dras in med vagnen och med skorna.. Nu stannar ju den messta sanden på mattan för hoppningsvis, så slipper man gå och trampa omkring i det.. jag hatar verkligen när det fastnar sand och skit under fötterna.. vidrigt är det!!

När vi hade varit och köpt mattorna så tog vi lite fika och sen när pappa hade gått hem så satte jag igång med att torka golv.. passade på att ta hela lägenheten när jag ändå skulle torka där mattorna skulle ligga =) Olivia satt i sin gåstol och följde efter mig hela tiden, inte det lättaste att torka golv när hon ska fara omkring överallt ^_^ men ja klart blev det till slut!

Såhär blev det:

Snyggt: Absolut inte!
Praktiskt: Ohja!
I vissa fall går faktiskt praktiskt före snyggt ^_^


Tisdagen

2012-02-01 @ 16:05:35 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Jag och Olivia åkte in till stan och träffade Denise en sväng.. jag skulle köpa en pressent till min pappa som fyllde 59år i tisdags! Grattis pappa!! Det blev ett Whisky gift set med 3 skottska whiskys.. en 10 årig, en 12årig och en 16 årig.. han hade inte smakat någon av dom någon gång så ska bli spännande och se om han gillar dom =)

På kvällen så kom pappa, mamma, Valle och brorsan hit och firade pappa med lite semlor och kaffe.. smarrigt värre och trevligt såklart =D

Återigen Grattis min fantastiska pappa!!

Apflickorna

2012-02-01 @ 16:01:43 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Äntligen! Blogg.se har inte fungerat för mig på flera dagar!?! men det verkar inte direktvara någon annan som haft det problemet för er som jag följer via bloglovin har jag ju sett att ni har skrivigt! konstigt.. menmen..

I måndags i alla fall så var det ju babysim, så vi pallade oss iväg dit jag och Olivia.. när vi kom dit så fick vi veta att instruktören var sjuk.. jaha, kunde dom inte ringt o sagt det då?? men men vi fick bada ändå och det var ju ändå mysigt och roligt.. Olivia har verkligen skitkul i bassängen =D

Efter simmet så mötte Sandra och Elwin upp oss och vi for iväg till hennes föräldrar.. dom var iväg till sthlm så Sandra skulle ta hand om djuren så då följde jag med.. så trevligt så! Vi såg filmen apflickorna.. men alltså jag fattade inte den filmen.. trodde den skulle vara bra eftersom att den fick några guldbaggar men icke! skitkonstig film.. fattade den inte =S