Ultraljud!

2011-01-29 @ 13:33:37 | Publicerat i: Graviditet | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Igår fredag 28/1 var vi på första ultraljudet och fick se en helt frisk liten bebis! Det lilla hjärtat pickade på för fullt. Det var helt fantastisk och kändes helt overkligt att det faktiskt växer en liten liten människa där inne i min mage.

Barnmorskan som vi hade var helt underbar och visade, pratade och förklarade. Hon pratade även med Lillkotten haha det lät på ett ungiefär som att hon pratade med en kanin, det va lite roligt faktiskt! I alla fall så visade det sig att Lillkotten är helt frisk och ser ut precis som den ska sa hon.. Men jag gick inte riktigt med på att jag blev flyttat en hel vecka bakåt.. igen.. för det är inprincip omöjligt.. jag vet ju EXAKT när jag hade ägglossning och allt sånt så jag fattar inte hur jag kan bli bakåtflyttad, jag argumenterade lite med barnmorskan om det, så hon gav oss en återbesökstid om 14 dagar för att se hur Lillkotten växt under den tiden. Det lär ju visa sig att BM har rätt men jag är sådär dumt envis så jag måste ha det bevisat minst en gång extra för att jag ska lita på det.. ^_^

Vi fick inte reda på kön för h*n var väldigt "pryd" och ville absolut inte visa upp sig utan gömde det med navelsträngen mellan benen hehe vi försökte med att jag skulle skaka på mig så att den skulle röra sig till en annan position men då sparkade h*n till och så vände ryggen till haha h*n blev kanske sur ^_^ stackars liten och bli störd i sömnen, h*n får kanske mitt morgonhumör.. stackars Alexander i så fall!

Vi fick fina bilder från ultraljudet och den här är min favorit. Det ser ut som att h*n ska börja suga på tummen!
Efter besöket så åkte vi till Babyland och tittade lite på vagnar och sådär, men hittade inte direkt någon som var jätteintressant.. jag hade velat tilla på Crescent classic men den fanns inte där så vi får leta efter något annat ställe som kan ha dom vagnarna. Jag vet att det inte är någon panik med vagn men jag tycker att det kan vara bra att veta vad vi vill ha eftersom att vi har tänkt att köpa en bagagnad vagn, dock inte någon äldre än -09:a.. Vi vet vilken färg vi vill ha oxå men vi har bara ren tur om vi kan hitta just den vagnen i just den färgen vi vill ha haha vi får väl se..

Ialf så köpte vi det här till Lillkotten, det är det allra första vi köpt!Body och Strumpor från Lundmyr Of Sweden
och en Diinglis elefant från Teddykompaniet

P.s Jag vet att jag sa att jag skulle börja skriva här på bloggen igen när min nya design är klar.. men eftersom att jag nu kronglade till det för Thesse så tar det lite längre tid, så jag börjar skriva redan nu hihi


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback