Lååång inlägg!!

2011-06-06 @ 22:07:13 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Ja, som jag har sagt innan blir det väldigt dålig uppdatering från mig när vi är nere på Öland. Man är inte så sugen på att sitta vid datorn när man är där nere.. det är mycket mysigare att sitta på altanen och bara prata skit och umgås =) Jag ska dra igenom här lite kort om hur våra dagar har varit!

Torsdag: Dagen började med att Alle började packa släpet fullt med kartongen som vi skulle ställa i mitt rum hemma hos pappa, under tiden plockade jag i ordning här hemma och diskade morgondisken och tömde kylen på sånt som skulle hinna bli gammalt. Efter en timma ca så kom vi iväg. När vi anlände till Oskarshamn upptäckte vi att hissen inte fungerade så pappa och Alle fick bära upp kartongerna för trapporna (tack och lov så bor pappa på andra våningen i ett sjuvåningshus, mardrömmen hade varit om han bott högst upp!!). Mamma och Valle kom förbi på fika innan det var dags för oss att fara vidare ner till Öland, det var trevligt. Väl på Öland så tog vi det bara lungt och gick rätt snabbt och la oss , vi kom dit ganska sent och vi var helt slut båda två!

Fredag: Vi åkte in till Kalmar vid 9 tiden eftersom att jag hade en klipptid hos Jonas. Han klippte eller rättare sagt skar av en jävla massa hår. Så nu är jag korthårig, så kort hår som jag har nu har jag inte haft på massor med år! Men det känns skönt, jag blev av med det messta av min tråkiga blondering och mycket av min orginalfärg kom fram =)

Såhär blev det :


Efter klippningen så åkte till MIO och kollade på soffor. Vi hittade två som var intressanta så får se om det blir någon av dom! Meningen var att vi skulel stanna inne i Kalmar några timmar men vi orkade inte så vi åkte tillbaka till Öland, jag gick och la mig för att sova en stund och Alle umgicks lite själv med sin mamma. Sen vid 14 så åkte vi tillbaka in till Kalmar för att träffa Denise, Fredrik och Lollo på IKEA. Vi gick runt lite och så åt vi lunch och sen gick vi omkring lite på modehuset också. Vi skulle köpa lite saker, jag hittade 2 pyamaser till Lillkotten (hade inte köpt någon innan) och så köpte vi en ubersöt liten klänning till Nathalie =) och så köpte jag strumpbyxor och Alle hittade sig en snygg skjorta som han skulle ha på dopet! Vi köpte även festing och maskmedel till hundarna! Vi var inte så jättelänge inne i Kalmar den svängen eftersom att Denise och sällskapet skulle åka hemmåt. Men det var i alla fall trevligt att träffa dom den stunden som vi träffades <3

Lördag: Nathalies dop! Det var ett fint dop och rätt skönt att det inte var mitt i en högmässa med massa gud och jesus snack. Det var helt enkelt en dopgudstjänst eller vad det heter. Fyra barn döptes i alla fall och det var det som var i fokus. Jag bar Nathalie eftersom att jag är hennes gudmor men efter ett tag fick Therese ta över, min rygg gav upp efter ett tag vilket var väntat. Men det gick finfint! Efter dopet var det fika med smörgåstårta och pärongräddtårta mumsigt hihi


Min rygg hade gett upp här så Therese fick ta över =)
Höggravid är bara förnamnet haha :P

Efter dop och dopfika så åkte vi vidare till Vimmerby för att fira Alles mormor som fyllde 80 år. Det var också väldigt trevligt och så fick jaf träffa några fler ut hans släkt som jag inte träffat tidigare. Det som var synd var att jag var så himla trött och så var det så varmt där hemma så jag höll på att smälla av! Vi åkte väl därifrån vid 19 tiden mot Oskarshamn för att hämta hundarna som vi på morgonen lämnat hemma hos pappa. Dom kunde ju inte vara ensamma på Öland hela dagen ju.

Söndag: Vi gjorde inte ett dugg! Jag hade skitont hela dagen så jag låg bara på soffan och slappade och Alle gjorde mig sällskap! Skönt med en slappdag!

Måndag (Idag): Hemfärd. Vi stannade till i Oskarshamn för att hämta en ljudbok hemma hos mamma som pappa hade lämnat där. Det blev lite fika och lite snack och sen gav vi oss iväg. Nu har vi varit hemma en stund och jag har (som vanligt) skitont i min svanskota och har haft det hela vägen upp. Det har faktiskt varit hemskt att sitta i bilen så länge! Snart ska vi gå och lägga oss, Alle ska jobba imo9n och jag får väl göra lite nytta här hemma. Hundarna saknar vi redan, vi lämnade kvar dom på Öland nu så dom slipper vara med i flyttlasset som går om två veckor! Blir tomma två veckor utan våra små yrväder!

 

 

 









Våra fina pojkar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback