Blöjproblem

2013-01-07 @ 06:51:00 | Publicerat i: O 1år-2år | Inlägget har 3 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Nu är det typ tredje natten på raken som Olivia kissar så mycket att blöjan inte kan ta mer.. Vad är problemet lixom? Varför kommer allt på natten? Det är rätt irriterande eftersom att det alltid händer i vår säng oxå.. Såklart.. Finns det någon slags nattblöja som " kan ta mer"?


Kommentarer
Postat av: Nina

Har samma bekymmer, men vi har en son, kanske är det skillnad på vilken böja som funkar bäst för killar och tjejer. Men han kissar absolut mest på natten och jag vet inte hur många nätter det har blivit blött...
Vi kör nu på Pampers Baby Dry och de har varit överlägset bäst. Händer fortfarande ibland men då är det oftast något som hamnat fel i blöjan. Libero använder vi ofta på dagarna men de är värdelösa på nätterna.
Hoppas det löser sig för er för att byta sängkläder är ju inte precis det roligaste man kan göra på natten.

2013-01-07 @ 21:32:24
Postat av: Angelica

Ja kanske är det så.. Vi kör med Libero up&go och dom håller ju inte allt nattkiss.. Kanske skulle prova pampers och se om dom fungerar bättre.. Dom har väl oxå nån byxblöja va? Vi kan inte ha med "knäppen" på henne för det skiter hon upp hehe

2013-01-08 @ 00:07:55
Postat av: Nina

Aj då.. Ja de har sina, heter Easy up tror jag. Vet inte hur de funkar på natten... Liberos up & go funkar inte här på natten, alldeles för liten. Men easy up har vi inte testat nattetid än och de har ju lite annat ytskikt än liberos så det kanske är bättre. Värt att prova iaf!

Jobbigt att hon öppnar dom själv, det har inte sonen kommit på än :) Hoppas "hel" pyjamas ska hålla det borta ett tag till. Men snart kommer han väl på hur den ska öppnas också... :)

2013-01-08 @ 19:31:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback