Dagen

2013-06-09 @ 21:00:50 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Jag och mina flickor skyndade ut idag (så mycket det nu går att skynda med dom här två ;))för att Alexander skulle få sova eftersom att han hade jobbat natten på taxin. En timma efter att vi hade gått upp var vi i alla fall påväg till lekplatsen, mormor och morbror mötte upp oss och följde med! Vi köpte med oss lite fika till Olivia. Det gungades och åktes rutschkana om vartannat med en liten paus för dricka och "fåret shaun kex". Vid 12 tiden gick vi hem till mamma/mormor och gjorde lite lunch som vi åt ute på uteplatsen och sen gick vi hemåt. Olivia var dödstrött så efter ett rejält utbrott för att hon inte fick gå (hon hade aldrig orkat!) så somnade hon gott i vagnen! Wilma som sovit under hela lekplatsvistelsen var nu pigg och glad och låg och pratade med mumin som hänger ner från suffletten :-)

Hemma så fick vi lite tid framför datorn där vi tittade lite på hus "för skojs skull".. Det skulle vi inte ha gjort! Det var ju faan att precis ett sånt hus vi vill ha finns ute nu, skitfint och inte i så stort renoveringsbehov och perfekt läge.. Lungt med bilar, flera barnfamiljer och bara några meter till en lekplats! Skit oxå!

Just nu nattas två osövliga barn, fattar inte hur dom orkar! Vi har till och med varit iväg och handlat i ett försök att trötta ut dom men icke!

Hoppas dom somnar snart så man kan få lite egentid innan sängen kallar!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback