Lite blandat

2009-04-30 @ 16:42:08 | Publicerat i: Bilder | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Jahaja... nu va det ett tag sen sist igen..
Ialf så har vi varit nere på Öland och hämtat hem skönheten Pärlan=)
så vi kom hem i tisdags.. ville fan inte åka ifrån Öland fan va skönt det va där nere!!

Så idag så har jag fått hoppa in på en förskola och jobbat lite det va skoj.. hoppas på fler sånna dagar=D
Ikväll så ska vi till Mallan och Thomas.. det blir nog trevligt.. tror vi skulel grilla och sånt så det blir nog bra..
Sitter just nu och väntar på att Alle ska komma hem för "jag måste till systemet och köpa brännvin" *eddie meduza* haha nej men öl måste ja ha.. annars får ja väl dricke vatten o de e ju inte så gutt... tröligt..


Kass bild.. men där är ialf skönheten ^_^
The Blue Pearl =P


 


ANSTÄLLD!

2009-04-21 @ 21:04:26 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Weeii Jag blev anställd hos lärarförmedlarna va där och skrev anställningspapper idag!
Bara att invänta rigningar från förskolor nu sen jävla e ja ute och jobbar igen.. fatta hur skööönt det känns!
Jag har fan längtat som fan till att få komma ut och jobba och testa mina färdigheter.. eller vad man säger.. jag menar det är ju en sak att läsa i boken och skriva uppgifter om saker och ting.. och en helt annan sak att stå där på förskolan och så.. åh de ska bli så jävla skoj..!! Lönen e ju jävla skön oxå tycker jag.. och så när ja har mitt examensbevis att visa upp kommer dom att höja lönen lite till =D enligt dom där på företaget så ska dom göra allt för att ja ska få komma ut så mycket som möjligt och jobba!! hoppas att dom håller det oxå för ja vill fan jobba jobba JOBBAAAAAA.. ska fan jobba röven av mig haha

En seg sak med dagen är att ja e helt ensam hemma.. Alexander min älskling han är i kosta boda på kurs.. så ska sova helt ensam inatt.. ja har fan inte sovigt ensam sen ja bodde hemma hos pappa och det va ju fasen förra året.. läskigt..=S nu tänker ni som läser det här.. "Men fy fan du är 22 år väx upp och sov för faan" men ja tycker ändå det är läskigt.. skiter i vad ni tycker haha jag vill ha min älskling brevve mig då e ja trygg och varm ^_^ ofta lillfisen räcker lixom.. gräver en sväng på täcket sen e ju han slocknad...

Nee fan nu ser jag att desperate houswhifes har börjat måpste se de nu.. 
 

Påsken

2009-04-17 @ 12:07:06 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Ja nu e vi hemma från Småland och påskfirandet..
Vi åkte neråt i fredags och stannade till en stund hemma hos mamma och fikade lite och så.. träffade mormor och pappa där hemma me.. det va trevligt och så.. men lite halvtröligt.. Efter vi varit där va det igentligen meningen att vi skulle åka vidare ner till Öland men då stannade vi till hos Alexanders moster en stund och då vart det fika där oxå oxh massa prat och så.. men efter det så kom vi ner till Öland hehe.. Satte oss bara och tog det lugnt och sånt..

Lördagen alltså påskafton så va vi iväg till Oscar som hade sin 30 årsfest.. riktigt roligt var det faktiskt! mycket folk och mycket dricka hehe så söndagen gick ju åt till att slappa för då va vi jävligt sega båda två..

Igentligen gjorde vi inte så himla mycket när vi va nere vi slappade messt och tog de lungt resten av dagarna.. Bytte en sidospegel på bilen och ombesiktigade den.. och lite så.. Tisdagen så kom Karin hem från Norge så då hann vi träffa henne lite me innan vi åkte hem.. vi påkte hem i onsdags så lite tid med henne fick vi ialf=)

I torsdags så va ja på Intervju hos Lärarförmedlarna så hoppas att jag får komma dit på ett besök till så att ja kan få börja jobba någon gång hehe fan min utbildning är ju klar om några veckor..

  
Amores Sabaton tröjja blev finfin!         Jeppe gillar att åka bil =)

 
Alexander får oxå va me <3                 Jag me.. påväg till festen..

Grattis Älskling

2009-04-06 @ 16:02:48 | Publicerat i: Älskling | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Grattis min älskling på din 28års dag!
Älsakr Dig!!


Lite blarr..

2009-04-05 @ 12:12:23 | Publicerat i: Bilder | Inlägget har 2 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Vad stör jag mig på idag??
Fasen vad ja hatar att hålla på me den här bloggen..
tänkte jag skulle ändra bakgrund.. men inte fasen får jag till det så att bilden täcker hela skärmen.. neejdå..  det ska bli helt CP ist.. fan får fråga någon som vet hur man gör för att få den att "stäcka på sig lite" =P

Gnälligt!!
Amore den lilla skiten är fasen hoppslös när Jeppe inte är hemma.. spelar ingen roll vad man gör.. han gnäller o gnäller.. han gnäller till och med om man sitter på dass o han är med i badrummet.. jäkla gnällpitt är vad han är ^_^
Igår gnällde han för att ja låg i badet.. så då fick han oxå bada o då va det inget roligt längre haha

Vad att göra idag??
de vet jante.. det blir väl kanske lite Kyle XY.. o slappa.. någon promenad får ja väl släpa ut mig på i regnet me men det är endast för Amores skull han blir fasen odräglig här annars.. Hmm undra om man ska städa lite och rocka Sabaton.. tja vi får väl se vad det blir av..      
Nybadad och mysig!!                                  Sover så sött i sin säng =P
     
Hihi bara för att den är så söt!                       Spanar efter pappa!!