Faan..

2010-03-14 @ 17:09:04 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 2 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Thereisa!! nu har du skrämt opp mig med ditt snackom diabetes.. kanske borde kolla upp det då.. hua tänk om man skulle ha det.. läskigt för fasen.. det vill ja ju inte ha.. men det vill väl ingen iofs..men ja får väl ringa en läkare och kolla upp det.. eller kanske ringa o prata med sjukvårdsupplysningen? vad att göra?? några tips?

Vatten..

2010-03-13 @ 23:57:16 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

är för jäkla gott när man är törstig! Men jag fattar däremot inte varför jag är törstig hela tiden, det ärfaktiskt lite jobbigt för jag är verkligen skittörstig och så dricker jag så mår jag nästan illa för att jag dricker för mycket.. fattar ingenting.. men men jag får ju i mig mycket vatten det är ju bra det ialf =)

Idag har jag faktiskt inte gjort annat än legat i soffan och myst med Alle och hundarna! och sen blev ja så jäkla trött så jag la mig på sängen en sväng och sov en stund hehe sen ar ja suttit i soffan igen och glott så det har inte direkt varit en händelserik dag.. men det är skönt att bara slappa oxå! imon blir det städa.. tråkigt men ett måste!

Måste åka in tillHanden iofs och köpa nya örgängen.. var klantig nog igår att tappa ner ett i avloppet i handfatet.. så ja.. får väl fixa de imon..

Natti! 

ÄNTLIGEN

2010-03-12 @ 19:51:14 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 2 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

FREDAAAAAG!!!! som jag har längtat efter att det skulle bli fredag så att jag får sova någon gång ^_^

Det var ganska mycket på jobbet igår så har varit helt slut idag!
Vi hade personalmöte och föräldrarmöte igår kväll så jag kom hem så himla sent.. jag var nog hemma vid 21:45 eller nått sånt.. så det blev en sen dag på jobbet.. men jag hade ju faktiskt varit hemma tidigare om jag ite varit så jävla klantig och halkat omkull i årstaberg när jag skulle byta tåg.. bara för att jag gjorde det så missade jag ju självklart det tåg som stog inne.. så då fick jag vänta en kvart där med ont i knät och allt.. sen i VH så gick de ingen buss som passade så då gick jag hem me mitt onda knä.. fan va störande.. 

Så idag har jag gått omkring på jobbet och varit så jäkla trött hela dagen för jag somnade sent sen igår och så öppnade jag förskolan i morse så fick ju gå upp tidigt så det blev inte mycket sömn.. men tack och lov så slutade jag vid 14 idag så det va ju skönt.. 

Så nu ikväll blir det film som vi hyrt.. District 9 och så blev det en till som jag inte kommer ihåg namnet på just nu.. och så självklart så blir det Legend of the seeker vid 20!

Tjingeling! 

Den underbara

2010-03-08 @ 19:56:50 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 5 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

solen har varit framme hela dagen idag och värmt på! Så vi bestämmde oss att ta med barnen ut i skogen idag så att dom skule få springa av sig lite och slippa den tråkiga gården.. och oj va skoj dom hade, dom älskade verkligen att få komma ut i skogen och leka igen! när vi sen komtillbaka till förskolan så ville man ju inte gå in det var så himla underbart väder! Men men lunchen väntade och barnen va hungeriga så bara att gå in..

Efter jobbet idag så gick jag faktiskt hem från tåget.. ok det tar bara en kvart men ändå det va länge sen jag gick nu eftersom att det har varit såjävla kallt.. men det va skööönt att få gå hem för en gång skull.. bestämde mig även för att ta en långprommis me hundarna så va bara in o hämtade dom och sen gick vi en promenad på en halvtimma.. synd bara att den blev försörd av min ena hunds korkade beteende.. usch blir så trött på han ibland.. men ska fixa en specialgrej till honom får vi se om det hjälper!

Känner mig ialf liite duktig idag..
nu ska ja glo på familjen annorlunda hehe

tjohej!

 


Tvätt..

2010-03-07 @ 16:30:57 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 1 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

i stor högar låg det här hemma! Men det är snart snart klart.. ska ner nu när som och slänga in resten i torken så får den snurra där ett tag o sen e de klart.. skönt det får sån dåligt samvete när jag ser att det är massa tvätt som bara ligger!


Satt och kollade på inredning till klädammaren förut men fasen vad svårt det ska vara att bestämma sig hur man vill ha det.. hmm får nog sätta mig med Alle och kolla igenom hur vi ska göra.. TVÅ saker vet vi ialf vad vi ska göra.. Riva ut ALLT, spackla och måla det är det vi vet jusst nu haha sen hur inredningen ska se ut det får vi se... JAG tänkte ialf att vi kan fixa allt nästa helg.. jag menar hur svårt kan det va.. äh det är bara att köra på!

Nehe nu blir det tvättstugan och sen ska jag slänga in en fiskgratäng i micron så jag får nått i magen me=)

tjingeling


Ajaj..

2010-03-06 @ 22:29:00 | Publicerat i: Bilder | Inlägget har 3 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Här är mina bästa vänner just nu ikväll.
Jag avskyr verkligen den här veckan i månaden..
Inte är Alle hemma heller så ingen tröst får jag..
Får då hoppas att han kommer snart så man kan
få lite tröstmys^_^

Värmehjärtat ligger på magen och värmer..


Ipren och Alvedon ihop brukar fungera bra..
var för sig fungerar det aldrig..


Massor med vatten!


Det känns...

2010-03-06 @ 15:57:18 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 2 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

inte så värst bra idag faktiskt! jag har verkligen en sån där dag då jag känner mig som en uppsvullen valross.. inte blir det bättre av att gå förbi den där enorma spegeln som vi har i hallen heller.. varje gång jag går förbi och ser mig själv hugger det till lite i magen av ledsenhet..

Jag satt här igårkväll och kollade runt lite och funderar på att köra en omgång med herbalife och se vad som händer.. ah självklart blir det gymmet oxå annars händer det ju inget.. men man kanske kan testa en månad med herbalife och träning och seom det händer någonting? jag tror att om jag dricker herbalife så blir det en motivations höjare att palla sig iväg och gymma lite oxå.. visst ja har skött min träning men nu har jag ju haft en envis jäkla förkylning i flera veckor men den har nästan släppt helt nu så nu orkar jag inte gå o vänta längre..

kanske ska jag prova med min herbalife-tränings-månad och se vad som händer.. men ja vet inte redigt.. åhh ångest.. jag orkar inte va fetto längre... va fan ska jag vara det för? varför ska det vara så svårt för mig att gå ner i vikt? för min del räcker det tydligen inte med att börja äta mindre och på regelbundna tider.. nejnej.. jag ska få lov o va fetto om ja inte gör något drastiskt.. *Depprimerad....*