Moget..

2009-10-31 @ 20:41:01 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

att man ska bli bakis flera timmar efter att man har mått bra.. började bli bakis innan ja käkade och nu sitter det fan i.. ibland när jag går här hemma typ till toan elr nått så känner ja mig fortfarande full.. och det är jävligt illa alltså! Snart kommer Alexander hem från jobbet så då blir det mysa ialf.. sen blir det nog sova för jag är sjukt trött!


Bakis?

2009-10-31 @ 14:08:51 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Igår kväll var jag hemma hos min Sandra och drack vin, tanken va ju att vi inte skulle dricka speciellt mycket och inte röka halsen av oss heller för vi tänkte ju som så att vi skulle sitta inne och då blir det ju inte så mycket att man går ut på balkongen och så.. men jaa.. planerna blev inte inte riktigt som vi hade sagt.. i stället blev det aaaalldelles för mycket vin, och så satt vi på balkongen hela kvällen med täckjackor och en filt över oss och rökte som idioter haha så korkat igentligen men fasen vad mysigt det var! och vinet var ju iskallt hela tiden.. gottgott! Fulla var vi och roligt hade vi! Jag åkte hem vid tolvsnåret tror jag då hade vi fått nog båda två ^_^

Men bakis är jag ialf inte idag och det är helt underbart! jag är bara lite smårisig i magen men annars ingenting.. Fast när jag vaknade trodde jag att jag skulle dö av törst så gick upp och hällde i mig en liter vatten och två glas cola, sen gick jag och la mig en stund till och skulle säga till Amore att flytta på sig men då hade jag ingen röst, väste bara i halsen, men jaja så kan det gå en kväll med Sandra.. jag har ju ialf röst nu=D

Jag har lust att åka in till farsta men vill inte åka själv och Sandra får jag inte tag på, o sen vet jag inte heller när hon skulle hem till sina föräldrar.. så får väl ta det någon annan helg eller kanske imon? jaja vi får se! får försöka få tag på henne senare och prata lite med henne får vi se vad hon tycker=)

Ska nog ta och titta på mitt avsnitt av Grey´s anatomy som jag aldrig tittade på då när jag skrev att jag skulle se det.. den gången orkade jag inte så jag gick och la mig i stället.. jag tror till och med att jag ahr ett avsnitt av One Tree Hill också som jag kan se på.. det blir skitbra!

hemma!

2009-10-29 @ 20:43:40 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

ja äntligen hemma.. fanken vilken lång dag det blev idag.. jobb från 8-16 sen personalmöte mellan 16-18,30 det va tufft och trött är jag! tur att det bara är en gång i månaden vi har så långa möten.. men det va ialf viktiga saker som vi tog upp idag och inte bara massa skit som det har varit några gånger förut, så det känns ju bra ialf..för det känns så meningslöst att sitta där och inte få någonting ut av det.. jaja ja vet inte vad jag ska skriva riktigt så det är väl lika bra att jag lägger ner.. ska ta en macka nu tror jag sen blir det nog att se ett avsnitt av Grey´s anatomy och sen sooooova.. börjar tidigt imon me så måste tidigt i säng ikväll, hoppas Alexander hinner komma hem innan jag somnar så jag kan få en myekram^^

Onsdagen

2009-10-28 @ 22:00:46 | Publicerat i: Bilder | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

är snart slut.. jag har ätit, duschat, smörjt in mig och håret har torkat så jag är nästan klar för att gå o lägga mig, bara några småsaker kvar att göra.. men måste hålla  mig vaken en stund till annars blir det knasigt imon, vaknar för tidigt och kommer vara död efter halva dagen och det fungerar inte.. måste vara någorlunda pigg hela dagen för att barnen ska få något utav att jag är där.. sitta i soffan och slöa det får dom ju knappast ut någonting av ^_^ plus att vi har personalmöte imon så kommer att vara på jobbet från 8-19 typ.. känns inte sådär jääätteroligt direkt men ja.. det är ju (oftast)viktiga saker som vi tar upp.. ibland är det småsaker som tas upp som blir till stora saker.. lite onödigt tycker jag.. men men vi får se vad morgondagens möte bjuder på, det är ju ialf trevligt att sitta där och det är ju tur det =P

Nehe om man skulle ta och lägga sig och läsa en stund kanske.. håller på med en så bra bok! Läser böckerna som normannen Jo Nesbø har skrivigt och jag är på den tredje boken än så länge, så himla bra! rekomenderar hans bäcker om man gillar kriminalare/deckare.

Här är listan på hans böcker(som är utgivna på svenska än så länge):
Fladdermusmannen (läst)
Kackerlackorna
(läst)
Rödhake
(Läser just nu)
Smärtans hus

Djävulsstjärnan
Frälsaren
Snömannen






mörker

2009-10-26 @ 15:11:28 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Nu är första dagen på jobbveckan slut, skönt med tanke på hur lite jag har sovit i natt... när jag kom till jobbet i morse så fungerade inte elen på vår avdelning och det är ingen som hittar vad felet är heller så vi har jobbat utan lampor hela dagen... konstigt har det varit men ändå mysigt, vi var ute på förmiddagen så det är bara under eftermiddagen det varit halvmörkt... inte konstigt att man är så trött nu då Hehe men snart e jag hemma och där mysa ner i soffan:) hoppas sandra åker med samma tåg som mig så man har någon att prata med :)

Det vinnande golvet.. kanske

2009-10-25 @ 18:00:50 | Publicerat i: Bilder | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Nu har vi kommit hem från vår "golv-runda" och jag tror faktiskt att vi har hittat det vinnande golvet.. dock var det ganska mkt dyrare än vad vi tänkt oss men va fanken det ska ju hålla ett antal X år så då e det kanske lika bra att köra på ett som är lite dyrare och har lite bättre kvalité... vi kollade på tapeter o skit oxå men bauhaus har inge vidare tapeter alltså, så det blir att åka till nån sån butik som bara har tapeter och sånt i stället=)


Inte världens bästa bild men man ser ju ialf skillnaden ^_^
tror faktiskt att det blir jäkligt bra me det golvet!


Golv, tapeter och färg..

2009-10-25 @ 13:51:46 | Publicerat i: Bilder | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Söndag idag sista lediga dagen, och vad ska man hitta på?
har inte direkt nått planerat faktiskt.. Det enda jag vet vi ska hitta på är att vi ska åka och kolla på golv.. IGEN.. fan det är svårt det här med att välja nya golv, det är ju inte direkt så att man bara kan ta något o sen kanske man tröttnar efter två veckor och vill ha nytt igen.. golvet ska ju lixom ligga där några år.. uscha vi får se om vi hittar något den här gången som är fint, att det ska vara så svårt igentligen.. det är för att det finns för mycket att välja på, alltså det golvet vi har nu är jättefint att titta på men ett helvete att hålla i ordning allt verkligen ALLT syns på det.. orkar inte med sånt.. vi ska eventuellt kolla på tapeter och färger oxå eftersom vi ska måla ialf vardagsrummet och hallen, vardagsrummet ska även få en fondvägg och det är inte lätt att välja de heller haha

Antagligen ska vi städa och fixa lite här hemma sen när vi kommer hem så att det är fint och fräscht när man kommer hem från jobbet.. det är verkligen trist att komma hem till en ostädad lägenhet efter att ha jobbat en hel dag!


På den här bilden ser man hur mörka fina golv vi har nu..
Men det funkar inte riktigt så bra med två ljuspälsade hundar
så vi tänkte ta ljusare golv i stället och ha mörkare på väggarna..
För nu e de golvet som är mörkt och väggarna som är ljusa..

Lördag idag

2009-10-24 @ 23:07:20 | Publicerat i: Bilder | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

och dagen har bara varit mys i soffan men Älskling och hundarna.. vi har typ bara glott på tv och film men det har varit en mysig dag, regnigt och jävligt ute så då får man faktiskt lata sig på soffan tycker jag! Alle kom ju hem i torsdags så då var det ultramysfaktor här hemma hihi jag fattar inte varför men jag blev ju typ deprimerad över att han var iväg dom där två dagarna och sen så fort han kom hem så var all depp helt bortblåst.. konstigt konstigt!

förutom att Alle va borta dom där dagarna så har veckan varit bra! på jobbet var vi lite kort med folk några dagar så vi fick pussla ihop lite med personalen men det fungerade så himla bra ändå, det va ändå ganska många barn som var lediga och sjuka så vi klarade oss på två personal på avdelningen jag jobbar på!

Men nu får jag väl sluta skriva annars blir nog Thesse galen på mig.. vi ska spela patiensduell på msn hihi känns lite nördigt ibland men va fan det är ju roligt =D


Min Älskling <3


Åh..

2009-10-21 @ 20:09:31 | Publicerat i: Älskling | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

fan vad jag saknar min älskling! Han har bara varit borta sen igår men saknar honom så jävla mycket känns som att han har varit borta hur länge som hellst =( har så himla tråkigt här hemma när han inte är här, jag bara sitter här vid datorn och försöker få tiden att gå så att han kommer hem någon gång! imon kommer han ialf så han är hemma när jag kommer från jobbet.. kanske skulle ta och fråga han om han vill vara sådär otroligt underbar som bara han kan vara och hämta mig vid jobbet så jag slipper sitta i tusen år på tåget o längta! Jag vet ni tycker säkert jag är skitfånig som saknar honom så jävla mycket så jag knappt står ut när han bara har varit borta i två dagar, men va fan det är inte så konstit om jag saknar honom med tanke på hur jävla mycket jag älskar honom! Jag vill ju att han ska vara hos mig så jag kan mysa ner mig brevve han i soffan på kvällen när vi ser på tv, och sen ligga på hans arm och mysa när vi ska sova.. nu får ja ligga där helt ensam och typ sniffa på hans kudde och lossas att han är där ^^ om man inte räknar med hundarna som för tillfället tagit hans plats för att det inte ska vara så tomt i sängen då vill säga.. tur att jag ialf har dom som håller mig sällskap här hemma!

Kom hem till mig Älskling!

synd om mig!

2009-10-13 @ 14:43:39 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 3 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

det är det faktiskt... fick åka hem från jobbet nu för att jag mår så Jävla illa och kallsvettas. inte kul alls att behöva åka hem med tanke på att jag var sjuk förra månaden och fortfarande är provanställd... fan bara det inte är magsjukan som tre andra på jobbet åkt på. helvete vilken ångest......

ny design

2009-10-11 @ 12:06:53 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

är på väg här på min blogg.. får se hur lång tid det kommer att ta men ja.. ni märker=)

Fredaaaag!

2009-10-09 @ 19:37:27 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

Ja då var det fredag igen, fan så underbart! jag får sova imorgon =D haha det första jag tänkte på i morse var jusst det "imon får jag sova". Men ja det har varit en bra dag på jobbet idag i alla fall.. började vid 9 och slutade vid 17,30 och så blev jag hämtad på jobbet av min underbara älskling <3

Frågan är bara vad man ska hitta på nu.. skulle igentligen ha träffat Sandra idag och dreickigt lite vin och så men så fick jag ett sms av henne att hon inte mådde bra stackarn så vi får ta det en annan helg..

ja nej nu vet ja inget mer att skriva.. så får väl hoppa ner i soffan o mysa me min plutt hihi


jobbet

2009-10-07 @ 13:30:26 | Publicerat i: Vardagligt | Inlägget har 0 kommentarer
Följ mig via Bloglovin! | Till Startsidan!

ja här sitter jag... känns som att dagen aldrig ska ta slut men det är för att det är så lugnt nu.. barnen sover ännu men snart ska dom upp och då lär det bli liv i lådan igen Hehe tur de för jag behöver lite fart!